Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej a ziększ tam raty albo kazdemu 300lvl na start albo dasz mi 300 lvl i 9999hrzybków i 99999kasy prosze!!!

Człowieku uspokój się, jeszcze nie ma serwera a ty juz 1000/300 lvl chcesz?

baner.png

Opublikowano

Lepiej zacząć od 1 lv ale żeby się szybciej bo tak to ta gra nie bd miała sensu..

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Zrobię tego privka na 75% w piątek dam znać czy będzie na 100% czy też nie :) Do zobaczenia

ho ho powiem ci że czekam niecierpliwie chce zobaczyć co ci to wyszło ;)

Opublikowano

ja będę od was wymagał hmm dużo graczy :P to mi starczy :) privek nie będzie 24/7 ponieważ mój PC nie wyrobi jak będzie dużo graczy kupię mocnego VPS jutro informacje czy privek bedzie czy też nie :)

Opublikowano

ja będę od was wymagał hmm dużo graczy :P to mi starczy :) privek nie będzie 24/7 ponieważ mój PC nie wyrobi jak będzie dużo graczy kupię mocnego VPS jutro informacje czy privek bedzie czy też nie :)

No to fajnie czekamy wysłałem ci pw ;)

Opublikowano

ja robie serwer ale przez strone www.cba.pl zobacze czy jest w porżadku jak będzie okej to podam strone :))

Dobra na twój serwer nie czekamy :*

na cba to sobie możesz notatnik postawić

Opublikowano

wszystko będzie działało jak wejde na PHP MY ADMIN

błąd jak wchodze na localhost/phpmyadmin

Fatal error: require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: Cannot redeclare class streamreader in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\common.inc.php on line 824

Jeżeli ten błąd naprawimy to reszte zrobie loozem ;)

Moje gg 129315

Opublikowano

wszystko będzie działało jak wejde na PHP MY ADMIN

błąd jak wchodze na localhost/phpmyadmin

Fatal error: require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: Cannot redeclare class streamreader in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\common.inc.php on line 824

Jeżeli ten błąd naprawimy to reszte zrobie loozem ;)

Moje gg 129315

Używasz XAMPP ? , jak tak to użyj WebServ ( jest moim zdaniem lepszy, na XAMPP'ie też miałem takie błędy a na WebServ nie mam żadnych ;) )

XPA9.png

Opublikowano

i jak wam idzie z tymi serwerami?

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...