Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie nowy uptade wszystko napiszę , spokojnie ; )

strasznie naprawde dziala jak sie zaloguje blad 403

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem pliki podane na pierwszej stronie (SF-Server,SF-PackageFiles i SF-PackageCore):

http://screenshooter.net/7096749/ifkhxhw

Pliki są rozpakowane. Jak mam to odtworzyć ? Nie wiem co robić żeby stworzyć ten serwer. Są potrzebne jakieś dodatkowe pliki ? (Windows Vista)

Mógłby mi ktoś prosto wytłumaczyć co trzeba dalej robić ? Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem pliki podane na pierwszej stronie (SF-Server,SF-PackageFiles i SF-PackageCore):

http://screenshooter...7096749/ifkhxhw

Pliki są rozpakowane. Jak mam to odtworzyć ? Nie wiem co robić żeby stworzyć ten serwer. Są potrzebne jakieś dodatkowe pliki ? (Windows Vista)

Mógłby mi ktoś prosto wytłumaczyć co trzeba dalej robić ? Z góry dziękuje :)

Masz podklejony temat...
Opublikowano

Łamiecie OWH... <_<

@edit

Zabrania się powielania lub wykorzystywania materiałów graficznych, dźwiękowych, filmowych i tekstowych w innych elektronicznych lub drukowanych publikacjach bez uprzedniej wyraźnej zgody Operatora. Powyższy zakaz dotyczy wszelkich rodzajów użytkowania (TV, internet, radio, streaming online, e-mail, druk itd.). Jakiekolwiek wykorzystanie Gry w celach komercyjnych wymaga wyraźnej pisemnej zgody Operatora. W razie pytań lub wskazówek, lub gdy istnieje podejrzenie naruszenia praw autorskich lub praw imiennych, prosimy jak najszybciej skontaktować się z Operatorem. Operator niezwłocznie zajmie się wszelkimi uzasadnionymi wskazówkami tego typu.
Opublikowano

Człowieku każda gra czy to mmo, www czy inny typ gier internetowych ma takie zasady. Zobacz ile serwerów jest GunZ'a, metina2, tibii i innego gowna. I co? Czy ktoś siedzi w puszcze za takie coś :)? Jest miliony private serwerów. W końcu to mpcforum.pl tutaj wszystko jest legalne hehe :D

Opublikowano

Serwer musisz zamontować u siebie na localu lub na jakimś dedyku/vpsie po czym skonfigurować i grać :D Nie ma all plików więc nie będzie to możliwe. A co do pana stawiającego się o prawa autorskie to:

"Jakiekolwiek wykorzystanie Gry w celach komercyjnych wymaga wyraźnej pisemnej zgody Operatora." Jak dla was to jest komercja postawienie serwera na www czy też na zewn hoście i nie branie kasy za to tylko swobodne granie to ja jestem święty panowie i panie :D

Opublikowano

Uruchomcie od nowa komputer i od razu po starcie odpalcie xampp. Mi zawsze pomaga ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Maciek, maćku, maciek Synku... Poszukaj najpierw a potem pisz :D

proszę o to link do filmu jednego z naszych użytkowników.

Dobra Ale Ja Tam Nic Nie Widzę I Jak Robię To Co On ale on ma 6 plików a ja 3 włączam xammpp i jak daje start nie włącza się tylko error . :(

Pomogłem Daj + :)

Opublikowano

Polecam czytać cały temat ; - )

ale ja sie pytam "tak" czy "nie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...