Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czemu jak to instaluje to robie wszystko według video-tutra i nic... Nie pojawia mi się ten jeb... folder stables wszystko robie tak samo 3 razy powtarzałem i nic ... Pomocy please...

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladie tez nie mam tego folderu stable ;/ bez tego nie idzie zrobic postaci

i jeszcze edit

czy bedzie normalnie to dzialalo na serverze vps na linux? jak tak to stawia sie tak samo jak strone www ?

Tylko że ja mam inaczej bo mogę się zalogować ale mam tylko bohatera i opcje a w stajnie to już wejść nie mogę :/

Opublikowano

Jak na razie to nie ma żadnego serwera bo musi wyjść update. Teraz są dostępne opcje stajnia,bohater,opcje,warta. Jak będę miał czas to zrobię poradnik oraz zuploaduje własne pliki aby nie było problemu...

Opublikowano

Witam!!!

Tutaj trzeci i ostatni plik

http://www.mediafire.com/?xbkblr71ohfgx2c

Jeśli ktoś może niech zrobi serwa, pogramy.

spoko moge zrobic ale powiec czy mam dobre pliki bo mam takie:

SF-PackageCore

SF-PackageFiles

SF-Serwer

Opublikowano

Witam.

Mógłby mi ktoś doradzić co zrobiłem źle ? Wszystko niby śmiga a gdy próbuje wejść w Karczmę , Zbrojownie etc,etc.wyskakuje błąd:

23829988348303702506.jpg

Opublikowano

Up czy ty czytasz posty ktore sa napisane wczesniej?Co za dzieci tutaj sa na tym forum -_-

Narazie nie dziala karczma itd czytaj wczesniejsze posty bo szkoda mi takich jak ty.

Zanim zaczniesz kogoś nazywać dzieckiem , zastanów się dwa razy.Miałem taki kaprys i nie czytałem wyżej napisanych postów.

// A ja mam taki kaprys i dostaniesz 5% ;)

Opublikowano

@UP Gdy się nie czyta poprzednich postów, to właśnie każdy nazywa Cię dzieckiem, bo zazwyczaj właśnie DZIECI nie czytają nic, niemce mają w dupie te pliki serwerowe, im chodzi normalnie więc nie zrobią więcej uptadów....

nie ma mnie tu

Opublikowano

Teraz zamiast 3 plików rar jest jeden plik podzielony na dwa party . To jest to samo? Czy coś innego?

Mam te pliki serwerowe. Jak się zalogować?

Opublikowano

Teraz zamiast 3 plików rar jest jeden plik podzielony na dwa party . To jest to samo? Czy coś innego?

Mam te pliki serwerowe. Jak się zalogować?

Plik ten ,który jest podzielony na 2 party ma wbudowanego debuggera dzięki któremu będzie łatwiej im znajdować błędy i praca w tym samym będzie o dużo szybsza :)

Posiada także różne modyfikiacje oraz poprawki

Login : ADMIN

Hasło : CHANGEME

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat. Bardzo proszę posiadacza update'a, o wysłanie go na serwer megaupload, i tym podobne. Code list google, niestety nie działa więc nie mogę ściągnąć tych plików. Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak, ale jak go ściągnąć? Są tylko 2 party open source. Chodzi mi o te pliki do bazy danych, żebym mógł się zalogować, i rejestrować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...