Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ilosc ludzi online (27) swiadczy o jakosci serva. Mogles dac dobrego mediuma dales nedzny 4fun z skilami na start te skile tak gre niszcza i te raty napisane na starcie ze jest 100% pff chyba z 700%

Client wazy 700mb. nie kazdy ma na tyle dobrego neta zeby go dzisiaj sciagnac...

sygnan.jpg
Opublikowano

troche zwalone ze 4funik ;/ poza tym eq smoka to kolejna rzecz ktora odpycha.... bo server porzadny ale na start zwalony z powodu tego ze 4fun ktorych pelno ...

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Mały edit w prezentacji. Jutro lub maksymalnie po jutrze zostaną dodane zbroje o których pisałem wyżej aby zbalansować grę.

Bardzo przepraszam za ten istotny błąd i za wprowadzenie Was w go. Będzie 50/50 Nie za hard, nie za fun.

Opublikowano

@UP

Satab? to ten serwer Sensuala co rozdaje kolega z klasy(1 gimnazjum) eq? hmm... no ciekawie się zapowiada ten oto serwer. A tak nawiasem mówiąc jak Ci się nie podoba to nie graj. A nie nazywaj "gównem"

Ponieważ zainwestowałem w ten serwer dużo czasu, pieniędzy, nerwów.

P.S Proszę innych użytkowników: Jeżeli się macie tak wypowiadać to Proszę nie wypowiadajcie się bo to jest tragiczne..

Chciałbym zobaczyć dowody o Panie wszechwiedzący na to , że Sensual rozdaje kolegą z klasy eq. Zainwestowałeś dużo czasu , pieniędzy i nerwów w ten serwer i dlatego każdy ma mówić , że jest fajny? Gość napisał swoją opinie , a Ty musiałeś bezpodstawnie shejtować GA innego serwera . Z takim niedojrzałym podejściem do ludzi nie zyskasz wielu graczy.

Opublikowano

Jedyba rzecz do poprawy to nazwy itemków(ucina) i te tragiczne bony po 60 inta... itp. Pogieło was dawać takie bony? Raty spoko wszystko ok ale tylko te bony dają w dupsko...

@edit. Jaki to k.wa for fun? 70 lvl to 3 h expienie non stop. Na 4 funie w ten czas masz 100+ wiec nie mów tak jak sie nie znasz. To taki medium/easy.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jedyba rzecz do poprawy to nazwy itemków(ucina) i te tragiczne bony po 60 inta... itp. Pogieło was dawać takie bony? Raty spoko wszystko ok ale tylko te bony dają w dupsko...

@edit. Jaki to k.wa for fun? 70 lvl to 3 h expienie non stop. Na 4 funie w ten czas masz 100+ wiec nie mów tak jak sie nie znasz. To taki medium/easy.

No wiesz nie którzy myślą, że 70 lvl w 3 h to jest 4 fun. Ale cóż są ludzie i taborety nic na to nie poradzimy.

Nie zagram za katharis

równie można grać na http://www.wypierdalaj.pl/

I masz pewność że serwer nie padnie ; )

powodzenia

Teraz to wkurzyłeś wielu ludzi, chcesz to wypie*dalaj, a nie gadasz jakieś tu bzdety. I to nie jest serwer co podałeś, więc idź spać konusie. :*

Co do serwera, właśnie pobieram klienta za 20 minut będzie. Więc i tak długo nie pogram jakieś 1 h i 20 minut, bo trzeba iść do szkoły, ale mi to nie przeszkadza, że nie będę grał. I tak już widzę "neosów" bo 96 lvl już jest to grał całą noc, na 100 procent i jeszcze drugiego w rankingu wyprzedza o 10 lvl? omg.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Do Sacona: Napraw drop itemów do biologa, bo nic zupełnie nic nie dropi.

/No i lecę do szkoły, potem sobie popykam. Na razie.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Hmmmmm.... czemu patchera nie mozna pobrac ;/ ???

Server:DragonMT2

Nick W Grze:DzinBody

Klasa:Wojownik

Profesja:Body

Lv:108 Rośnie ;p

Opublikowano

Pokurwiło Was?????? Takie małe RATY?! heh

Już wiem czemu tak mało ludzi tutaj napierdala.

Przynajmniej na 200 zwiększcie. ;x

Z resztą róbcie jak chcecie;]

Opublikowano

Szczerzę mówiąc serwer "wydaje się fajny ale znając Sacona to pewnie jeden wielki bug;] " TEAM też spoko oprócz SACONA- zwykły noob był spoko jak coś chciał.. a tak to wypina się na wszystkich ;] po prostu zwykły chuj;] ;]

POZDRO :P

Opublikowano

Zasysam cleinta 27 min jeszcze ;D Po prezce i po niektórych komentarzach "normalnych ludzi" sądze że serwer faktycznie jest zajebisty zagram na 100% co wy macie do tych skilli na P? ok moze niektórzy wolą sami wbijac ja też ale niektórzy ludzie to lubią a jeżeli macie jakieśwonty do secona to sobie zatrzymajcie to dla siebie a obrażając bezpodstawnie serwer na który niektórzy nawet nie weszli... zrobicie lepszy? dla mnie serwer zajebisty jest i tyle..

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Ok pobralo sie nareszcie!! łatka i popierdalamy do rana doobrze ze przez tydzien nie ide do szkoły bo jestem chory mozna odpocząć od liceum ahh ;D Pozdro i zapraszm wszystkich graczy do gry mój nick Kressh u niebieskich w Jinno!! ;D

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

To tak mała konserwacja.JUż wszystko zaraz będzie właczone;]

I zostały poprawione bony,nie ma juz zmiany z wp na bm'a.I pare innych rzeczy;]

Opublikowano

wlasnie second jak mógł byś nam napisac co ze srednimi jak @UP pisał

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

przestan i ty ppisac jak noob moze nie ma czasu

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...