Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Pro7 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona serwera może się ukazywać jakby nie działała, gdyż zbyt często odświeżacie stronę. Takie zabezpieczenie anty-ddos.

//edit: Gdy wyświetli się Wam taki komunikat, musicie odczekać około minuty. Wtedy strona ponownie dla Was działa.

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

łee... powinienes jakiegos launchera lub patchera zrobic...

Ale ja Ci mówię, że Sacon zrobi patchera czy coś w tym stylu tak ktoś mówił na górze i nie wiem czy jest to prawda.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Ale ja Ci mówię, że Sacon zrobi patchera czy coś w tym stylu tak ktoś mówił na górze i nie wiem czy jest to prawda.

To juz mi sie nie bedzie oplacalo sciagac bo za pol godz. clienta bd mial...

sygnan.jpg
Opublikowano

To juz mi sie nie bedzie oplacalo sciagac bo za pol godz. clienta bd mial...

A skąd wiesz, że od razu będziesz w topce tego serwera? Są ludzie już którzy zarwą nockę, a o ile się nie mylę to jest beta jeden dzień, tak coś gadał Sacon. Ale raczej nie bo pisał w zapowiedzi, żeby na betę się zgłaszać na pw, a potem na GG, więc to jest już oficjalny start. A więc będziesz 30 minut w plecy proste. Dobra ja umykam, potem może wejdę, a na serwerze zacznę grać rano.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

ściągnąłem tą łatkę to jak włączam Klienta to jakieś "????????????????????" mi wyskakują o co chodzi z tym |shitem|

oficjalnelogo.png

Opublikowano

ten serwer przypomina mi metin5 s2 i to bardzo...

Zapewne temu tak uważasz bo jestem tam w ekipie, ja uważam, że dużo serwerów może być podobnych do naszego. Podobnych nie znaczy lepszych.

//2xUp: Łatkę musicie wkleić do folderu PACK, który znajduje się w kliencie. Podmieniacie pliki i śmiga jak rakieta.

Opublikowano

omfg rly ?? wkleiłem do PACK 0_o i co lipa nie lepiej było dać normalnego Clienta a nie jakieś łatki ;o

@ok już mam ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

wtf stronna padla?:x

Przeczytaj posty nad nami. Zabezpieczenie strony.

//edit: Możemy wkleić do głównego i wrzucić go, ale znowu musielibyście pobierać całego klienta, na nowo. Do 30 minut powinien być patcher. Nie dłużej.

Opublikowano

Zapewne temu tak uważasz bo jestem tam w ekipie, ja uważam, że dużo serwerów może być podobnych do naszego. Podobnych nie znaczy lepszych.

//2xUp: Łatkę musicie wkleić do folderu PACK, który znajduje się w kliencie. Podmieniacie pliki i śmiga jak rakieta.

nawet nie wiedzialem ze jestes tam w ekipie : )

sygnan.jpg
Opublikowano

no to tak... serwer po zapowiedzi prezentowal sie wysmienicie.. ale co z tego jak mozecie tylko pisac a lipe robicie... raty za duze, dopiero serwer wystartowal kilka minut i juz 70lvl w topce. Bony wchodza po 40% na zwierzeta, 50 int. itd. skille dostaje sie na P za darmo.

Podsumowywujac: nie polecam serwera, wole poczekac kilka dni az wyjdzie SATAB i na czyms konkretnym zagrac niz na jakims gównie.

serwer tez nie jest dopracowany, dostaje sie skille na P a w npc jest zwoj powrotu um. bez sensu. poprostu szkoda wydawac kasy na teo dedyka, nic z tego nie bedzie... !!!!!!!1

bez ofert handlowych.

Opublikowano

@UP

Satab? to ten serwer Sensuala co rozdaje kolega z klasy(1 gimnazjum) eq? hmm... no ciekawie się zapowiada ten oto serwer. A tak nawiasem mówiąc jak Ci się nie podoba to nie graj. A nie nazywaj "gównem"

Ponieważ zainwestowałem w ten serwer dużo czasu, pieniędzy, nerwów.

P.S Proszę innych użytkowników: Jeżeli się macie tak wypowiadać to Proszę nie wypowiadajcie się bo to jest tragiczne..

Opublikowano

@Sacon

Kazdy ma prawo do oceny serwera, chyba po to jest zalozony ten temat. A wlasnie widze ile czasu poswieciles na serwer jak nawet ceny nie sa rownomierne, dopasowane... Prosze cie, nie kompromituj sie swoimi zalosnymi wypowiedziami. el0_

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Tzn. minimalne poprawki. Nie będę zmieniał tego całkowicie, nie ma sensu.

//edit: Dodamy zbroje, które mieliśmy od kilkunastu dni w planach. One powinny zrównoważyć cały system, nie będzie ani zbyt hard, ani zbyt fun.

Opublikowano

Ilosc ludzi online (27) swiadczy o jakosci serva. Mogles dac dobrego mediuma dales nedzny 4fun z skilami na start te skile tak gre niszcza i te raty napisane na starcie ze jest 100% pff chyba z 700%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...