Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poszukaj na mpc.com polecam dla wielu ludzi taki prosty program google tlumasz wklejasz link z stronki i klikasz tlumasz po kilku sek pokazuje cie sie polska strona zamiast angielskiej w google wpiszcie google tlumacz i 1 odnosnik

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie można z powrotem hackowac KoC summon Dem'em? Bo póki co teraz sie nie da bo wywala z maple. Chyba, że to już na zawsze? Wiecie coś o tym? Lub może Macie jakiś inny patent na to żeby nie wywalało?

Nikt mi nie odpowiedział =]..

Opublikowano

Ja mam takie pytanko, czy ktoś może sprawdzał czy jak wstawi się ND do Summon'a, który atakuje 3 moby to też DC ?

btw. Blink god = ban w 5 minut (chciałem stestować na gryfach na noob acc ;p )

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że nic takiego nie miałem żadnego nd skilla, poszedłem sobie na gryfy miałem zrobionego dem summon z mobcount 3 i blink goda, posiedziałem tak 5 minut i wyskoczyło okienko z informacją, iż jakiś tam GM nie pamiętam nicku wstawił mi bana. Także mam przerwe na to konto na miesiąc ;p

Opublikowano

sorka jak zauwazyliście pewno nie było mnie pare dni możecie mi napisac coś o tym nowym patchu i jakie haki jeszcze działają a jakie nie z góry thx na EMS

jyh.jpg
Opublikowano

Miałbym bardzo wielką prośbę jakby ktoś mi napisał jak się nazywa ten trainer co zwiększa prędkość summona, a resztę sobie sam znajdę. Byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Mi Ciebie żal, Boty i Trainery działają wszystkie oO Tylko niektóre Hacki są już Patched, więcej znajdziesz na MPCForum.com.

I nie żaluj mi tu bo myślisz, że masz ProUser'a to możesz każdego wyzywać, znam Cię z Maple i wiem jakim noobkiem jesteś :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Widzialem Kolesia ktory stal i nawalal Ligatory z DeM summona , a wszystkie rzeczy ktore z NICH WYPADALY POJAWIALY SIE NA NIM I AUTOMATYCZNIE JE PODNOSIL TYLKO ZLOTO I ITEMKI (EQUIP)..

Moje pytanie brzmi czy jest to jakis bot , hack , czy cos z plikami .wz ....???

I jesli ktos ma albo wie co to ... to prosze o UPLOAD =)

Opublikowano

up to jest demi

@@iRokushou

po 1 nie możesz mnie znać z ms bo nie gram na takim nicku jak mam nick na mpc

po 2 nie reklamuj innego forum

i to nie moje wymysły tylko reguamin

jyh.jpg
Opublikowano

iRokushou:

Jeżeli według Ciebie są tu same nooby i debile to wypierdalaj z tego forum i w ogóle się nie odzywaj jak masz problemy.

I spamujesz tylko.. Ten temat jest od pytań więc wiśnia się spytał, a ty kurwa z wontem do niego...

Opublikowano

Dobra a sa jakiecs boty nie dla Knight Of Cygnus tylko dla tych zwyklych profek?

(np thief bo ta postacia gram)

Opublikowano
Mógłbym prosić o upload tego dEMI not ranged ..... i czy jest możliwość aby nadal działało DEM na summona ????

Demi masz w trainerach wystarczy tylko poszukać na forum... tematów jest od groma... a DEM dalej działa ale tylko na 3 mobcount

Opublikowano

iRokushou:

Zanim otrzymałem twoją wiadomość, już wiedziałem ponieważ się domysliłem.. Dlaczego tak późno? Nie znam Angielskiego i nie wiedziałem co oznacza Permanently.. ogólnie nie wiedziałem co tam jest napisane..

Opublikowano

To jaki jest sens w ogóle grać w Angielską grę nie znając angielskiego? oO A nie wiedzieć co oznacza Permanently to już ..., przecież można się domyśleć, że od tego powstało oznaczenie Perma Ban, czyli Ban na zawsze oO

Żeby nie było offtop'u, Rosterx tu masz link do tematu EMS v55 Shitty Trainer by Dami3n

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP

Kupić oryginalny Windows? Albo spróbuj zainstalować wersje 3.0, a ona zrobi Update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...