Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz taką opcje w super i shifty trainerz ( <--- chyba jokoś tak ) . Opcja nazywa się demi not ranged i ci lecą podnogi itemy + masz jeszcze all demi

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozecie mi ktos pomuc w odpaleniu koc bota ciagle wyskakuje mi ze nie moze znalesc pliku skill.

Juz sciagalem nowe pliki skill jakie mi podawaliccie ale to wciaz na nic ;/

jak ktos mi pomoze to bedzie wielki

Opublikowano

no tak ale mi nie znajduje skill.wz pisze ze Nie mozna odnalesc okreslonego pliku

NIE WIEM CZY JA COS MAM ZE SPRZETEM ZE MI NIE ZNAJDUJE TEGO

Opublikowano

dobra odpoczatku z tym koc summonem :

instaluje sie maple story sciaga sie skill.wz zciaga sie bota i to powinno dzialac?

jak tak to mam zjebanego kompa...

Opublikowano

koc summon dem już jest patched (czytaj nie działa)

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Opublikowano
ale jest patched na gms czy ems czy tez oba?

chodzi mi o koc summon dem

omg zobacz ... masz gms o zobacz nie dostaniesz bana tylko d/c

pierdziele czekajac na gotowe nic nie osiagniesz

Opublikowano

idziesz do tej typiary so ma nad soba napis world tour czy cos takiego wabi sie spinel i gadasz z nia placisz 3k i idziesz w prawo 2 mapki i masz crow, i to chyba jest crow forest ale nie pamietam dokladnie nazwy mapki, jesli jest inna to szukaj w poblizu tej na ktorej jestes

Opublikowano

Mam rozumiec ze tego hacka z summonami juz nie bedzie? tzn nie ebdzie dzialal?

@downj

tak msyallem ale kazdy pisal patched z taka rozpacza ze msyallem ze to juz koniec ;d

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie można z powrotem hackowac KoC summon Dem'em? Bo póki co teraz sie nie da bo wywala z maple. Chyba, że to już na zawsze? Wiecie coś o tym? Lub może Macie jakiś inny patent na to żeby nie wywalało?

Opublikowano
Wie ktoś kiedy będzie można z powrotem hackowac KoC summon Dem'em? Bo póki co teraz sie nie da bo wywala z maple. Chyba, że to już na zawsze? Wiecie coś o tym? Lub może Macie jakiś inny patent na to żeby nie wywalało?

GMS - jak ktoś dojdzie jak zablokowali x_x ew. zrobi na innej zasadzie

EMS - działa lolz :>

Opublikowano

Rolmo ja juz wstawilem koc summon dem na GMS ...

Opublikowano

witam wczoraj rzobilem sobie summona zeby sam atakowal cala plansze potworkow wszystko wczoraj dzialalo ale dzis gdy sie zalogowalem odpalam hotkey ze skilem summona summona wlancza sie na 1 max 2 sek i gra sie wylancza pisze tylko komunikat disconekt wiec odpalam gre 2 raz odpalam summona i to samo nie wiem co to powoduje cyzby nexon uporal sie z tym problemem??

Opublikowano

@up

omg tak masz racje, dem summona = patched!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

zaladowac czysty plik skill.wz ... patched = nie dziala

Opublikowano

Witam Was wszystkich. Potrzebuję bota do Maple Story Europe najjnowszej wersji, który będzie posiadał funcję przyciagania potworów do mnie, good mode i szybkiego podnoszenia itemów z ziemi bez DC, albo bota, który zarzucę na noc, a on bęzie automatycznie przyciągał i bił potwory! Nie chodzi mi tu o Xalubi'sTrainerV2, ponieważ przy nim mam DC cały czas.

Pytanie: Czy BANA dostaje się na konto, czy IP ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...