Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki xD

I jeszcze mam jedno pytanko, do którego lvl i na czym można hackowac KoC summon DeM'em?

Był bym wdzięczny jak by podał też ktoś rozpiskę, od którego i ,do kórego lvl na jakich moobach tym expic.

Z góry dziękuje.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko czy ktos sobie juz rozkminil zakum disarm ? pelno haxow chodzi teraz na zakumy i ciekawi mnie czy nie lepiej sie dorobic na zhatach i na tamtym expie niz na zwyklych mobach ^^

Opublikowano

dobra stronkę znalazłem zaraz po tym jak napisałem tego wcześniejszego posta ;] sory za kłopot jeżeli komuś sprawiłem ale mam inny problem a mianowicie kiedy w HaRepacker .3.0 chcem dodać "nowe property" nic sie nie dodaje ;/ od czego może to zależeć?? Żeby zrobić waca musiałałem sciągnąć gotowego z tego forum i go troche "pozmieniać" bo inaczej nie dało rady . Teraz chcem sobie zrobić GM na jednego potworka ale nie mogę .... ;/

32354141673387527780.png

Opublikowano

Siema mam taki problem gdy postawie spota w fm to po jakiś 10-20 min mam DC wiecie może co może być przyczyną?

Mapla (ems) instalowałem już na laptopie i mam ten sam problem?

Może gdybym ściągnął na nowo mapla to by pomogło?

Opublikowano

@up raczej trudno ci będzie dostać byle jakie haki do MS SEA od dawna tu nie widziałem haków na SEA , yyy chyba nigdy .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

mpcon to taki string w plikach wz ktory mowi ile mp kosztuje dany recast danego skilla (zmiana dziala tylko z fj/heal/teleport z innymi skillami ich DMG jest C/S), uzywanie skilli bedzie zjadalo mp ale jak bedziemy mieli 0 to dalej bedziemy mogli go uzywac, nie jestep pewien ale chyba a/buje

Opublikowano

Działają mi wszystkie opcje oprócz blink godmode i oczywiście używam bypass, tylko nie wiem dlaczego nie chce zadziałac akurat to

Opublikowano
rockypl

istnieje hack dzieki ktoremu mozna zdisconectowac kolesia

wiec lepiej stawiaj spota dalej (inny fm) wtedy moze cie nikt nie zdisconectuje

Dzięki zaraz to wyprubuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...