Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwilą widziałem na GMS jak goście przyciągają moby w ludi i od razu zabijają. Zabijał je chyba summon z no delay bo każdy miał summona. Za każdym razem jak potwory przyciągało to od razu padały. Mieli też super tubi i auto cc. Ktoś wie jaki to hack?

Opublikowano

czy jest ktoś w posiadaniu skryptu dEMI lecz z poprawnie ustawionymi x,y bo ten w trainerze vacuje moby obok, i trzeba dojść do ściany żeby wypadały na postaci a wtedy summon nie bije wszystkich mobow gdy mapa jest duza.

Opublikowano

@up

dostajesz te 3 punkty i po zrobieniu joba mozesz je rozdawac

Mój problem:

Po włączeniu maple ładuje się hackshield i.... nic się nie dzieje.

Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

up może zrób tak mi pomaga robie tak codziennie bo miałem tak samo

wchodzisz START>URUCHOM>CMD>i WPISUJESZ netsh winsock reset

reserujesz kompa tylko czekasz ąz ci komunikaty wyskoczy żeby go zreesetować i miejmy nadzieję że zadziała

jyh.jpg
Opublikowano

mam problem może wy zdołacie mi pomóc...

W ekranie logowania muzyka mi się ścina i gdy się zaloguje to ta sama muzyka ciągle leci...Nie słychać żadnych udeżeń dźwięku skilla nic tylko muzykę z Menu.

Gram na MapleEU.

sprawdzałem coś kombinować z przyśpieszeniem dźwiękowym lecz nie przyniosło żadnego rezultatu.

Opublikowano
up może zrób tak mi pomaga robie tak codziennie bo miałem tak samo

wchodzisz START>URUCHOM>CMD>i WPISUJESZ netsh winsock reset

reserujesz kompa tylko czekasz ąz ci komunikaty wyskoczy żeby go zreesetować i miejmy nadzieję że zadziała

Dalej nie działa ;/

Opublikowano

up (korzon) to jest błąd albo źle zroibłeś skill no dealy albo potrzebujesz nowszych sterowników do karrty graf.

for Im_hackkkk

może pobierze poprostu jeszcze raz albo zainstaluj jeszcze raz ?

jyh.jpg
Opublikowano

ja używam naraz prawie wszystko co jest dostępne na ems i co chiwlę widzę jak ktoś tak do mnie pisze a już od wczoraj 49 lvl i nic

ja taki ludzi olewam może 1 na 100 wyśle ten donos

jyh.jpg
Opublikowano

Witam, mam parę pytań.. A mianowicie, jak mogę stworzyć item vaca ? Chodzi mi o zbieranie mesos z całej mapy..

I drugie, mam problem z Harepackerem, a mianowicie, gdy go odpalam i wrzucam plik wz, pokazuje mi się błąd.. Co mogę zrobić ?

Opublikowano

czlowieku 49 lvl bijesz max 3 dni wiec ciul z tym ze wysla report ... mysle ze jak w Combat Arms nexon olewa te roporty chyba ze duzo ludzi wysle ten sami to moze wtedy cos z tym robia a tak to maja to w dupie

a jesli sie martwisz o kase czy cos przeloz sobei na inne konto i tyle

robie sobie ND summona ale niewiem gdzie jest odstep miedzy atakami animacje sa minimalne tylko ten jebany odstep zostal jesli ktos wie to prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...