Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze bot napewno bedzie bo ja zakonczyłem swoja przygode z bloody jak od 1 polaczka dostałem pm czy nie mam bota bo jego kolga juz ma ale aktualnie jest afk a nie chce mi sie przed kompem siedziec (wiec x30 a bota maja nie wiem jakiego wiec nie pytajcie ) , moim marzeniem jest zeby gm'owie na privach banowli osoby ktore posiadaja bota bo to przesada raty x15 bez bota dobrze ida a co dopiero x30 wiec jak ktos ma bocic na czyms takim to chyba nie powienien wogole grac <_<

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na Bloody jakoś spotkałem tylko same pt.

Także no nie wiem. Jeżeli będą boty to na pewno każdy to zauważy, ale dla mnie to już na prwde chorzy ludzie muszą być by przy takich ratach bota ustawiać.

Po to jest ten x30 by nie męczyć się jak na globalach x1 bo idzie ciężko .

Opublikowano

Na naszym serwerze botting jest dozwolony,jeżeli osoba używa TYLKO jednego klienta w tym samym czasie.

Multiclienty/goldfarmy będą skrupulatnie banowane.

Raty x30 według tabeli iSRO - czyli nie takie same jak na Bloody,które jedzie na tabelach vSRO(isro razy dwa).

W skrócie,te raty są takie same jak na ESRO5.

30966668.png

Opublikowano

Moment.....

Na Vsro jest x2... czyli na Bloody wpisane jest x15 co daje x30 tak?

A tutaj jest jak na isro x1 czyli na DreamWorld jest wpisane x30 co daje x30 tak?

EDIT:

EliteSRO5 Pay to play Servers rate

ExpRate : 30X

DropRate : 15X

GoldRate : 15X

Tak ?

Opublikowano

Moment.....

Na Vsro jest x2... czyli na Bloody wpisane jest x15 co daje x30 tak?

A tutaj jest jak na isro x1 czyli na DreamWorld jest wpisane x30 co daje x30 tak?

EDIT:

EliteSRO5 Pay to play Servers rate

ExpRate : 30X

DropRate : 15X

GoldRate : 15X

Tak ?

Dokładnie.

BSRO x3(*vsro=2) = x70.

DWO x30(*isro =1) = x30.

30966668.png

Opublikowano

Szkoda, że nie da rady już dzisiaj opublikować dokładnej daty rozpoczęcia OBT chyba...

Albo stronę prywatnego serwera?

Cały zespół Gm to Polacy czy tylko Ty jesteś przedstawicielem?

Opublikowano

Ja i tak na pewno robię Clera tylko nie wiem z czym czy bard czy wizz.

Także glównie w pt będę grał.

Opublikowano

Co do bulidu to ja planuje cos z ch bow/glavier a z eu to warior ale bardziej zalezy mi na ch :D

a co do botow no to troche szkoda ze bot dozwolony nie mam nic do boterow bo sam bociłem bardzo długo ale bedzie szkoda widziec bota 110 kiedy samemu sie bedzie miało o połowe mniejszy lv ;p ale skoro gm'owie tak zadecydowali to trzeba bedzie sie pogodzic :D

Edge-1.png
Opublikowano

Co do bocenia rozumiem to ze względu że teraz jest już rok szkolny i nie każdy ma czas na expienie i musi skorzystać z bota,loverth a będziecie udostępniać link do działającego bota?

random.jpg

Opublikowano

Tak niedość że bot legalny to może mają jeszcze wam go zrobić ? Myślenie nie boli !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Witam mam pytanie delikatne a mianowicie 2 :)

1. Kiedy macie zamiar wrzucić linki do pobrania clienta itp?

2. Ile macie zamiar postawic serwerów bo ja nie chce zeby było to samo co na Bloody Silkroad tam masakra jest :/ Mam nadzieje ze będą z 2-3-4 serwery ale chciałbym wiedziec ile macie zamiar postawic ich

Opublikowano

czemu nielegalny? oni nie mają go zrobić tylko podać linka do pobrania bota dry.gif od tego jest to forum

random.jpg

Opublikowano

Witam mam pytanie delikatne a mianowicie 2 :)

1. Kiedy macie zamiar wrzucić linki do pobrania clienta itp?

2. Ile macie zamiar postawic serwerów bo ja nie chce zeby było to samo co na Bloody Silkroad tam masakra jest :/ Mam nadzieje ze będą z 2-3-4 serwery ale chciałbym wiedziec ile macie zamiar postawic ich

1. Jeżeli testy wypadną poprawnie to w tygodniu być może zostanie otwarty.

2. Planuje się postawić między 3-5k serwer. Nie wiem sam czy będa 2 serwery. Ale zapewniam Cie, że nie będzie to samo co na Blood. Bo tam jest 1k. I jak by tam dali 2k sloty to było by optymalnie, a takto 24/7 full.

Także tutaj będzie inaczej bo nawet te 4k slotów na 1 serw będzie dobrze. Chyba, że 2 po 2,5-3k :)

Opublikowano

Bot legalny na takich ratach , jeszcze linka podawać mają ?

nie lepiej zrobić tak aby nowa stworzona postać miała już max lvl i parę tysięcy sp do rozdania.

Opublikowano

Zauważyłem, że gdy piszę coś na minus serwera Blood albo na pus DW serwera to dostaję minusy. Szczerze nie robi mi to wielką różnice.

Bo odpowiedziałem koledze na pytania i dostałem dwa minusy... pozdrowienia dla nolifów z Bloody serwera który padnie szybciej niż wszystkie zliczone razem checki ....

Nie no bot to bot, jak ktoś znajdzie to pewnie będzie grał sobie na nim.

Opublikowano

1. Jeżeli testy wypadną poprawnie to w tygodniu być może zostanie otwarty.

2. Planuje się postawić między 3-5k serwer. Nie wiem sam czy będa 2 serwery. Ale zapewniam Cie, że nie będzie to samo co na Blood. Bo tam jest 1k. I jak by tam dali 2k sloty to było by optymalnie, a takto 24/7 full.

Także tutaj będzie inaczej bo nawet te 4k slotów na 1 serw będzie dobrze. Chyba, że 2 po 2,5-3k :)

Ok dzieki za info mam nadzieje ze wypalą beta testy :)

Opublikowano

Dobra gadacie, że "ouuu bot bot" nie zapominajcie, że to forum o cheatach. Jeżeli będzie udostępniony bot do tego priva to sam z niego skorzystam. Prawie cały tydzień mam lekcje do 17:25 więc rano sobie zapuszczę i heja ;)

Opublikowano

Nie dodawajcie bota do tej wersji. Niech wszyscy grają uczciwie a nie jak 2 isro sie zrobi ten DWO :;/ Z niecierpliwoscią czekam na DWO :) tylko zróbcie tak zeby mozna było wbijac za 1 razem :)

Opublikowano

plimos, ja to samo 4x w tyg do 16 10 i jeden dzien 14 20 ^^ Z reszta nie wiem o co wam chodzi, na zszc, swsro prawie kazdy boci. a tam tak samo raty x30 . I chce przypomniec ze nawet na ratach x30 od ok 80 juz tak fajnie sie nie expi ;) A przynajmniej mi :)

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...