Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super. Zajebisty dzien sie zapowiada nie dosc ze zdalem dzis prawko to jeszcze DWO rusza 

Oo.. to już dzisiaj ten dzień jest !. Czekam z niecierpliwością.

Up. Gratulacje , za którym razem ? 

No powiem ci że Zajebisty był ten dzień :D:D:D haha ...

Oooohhh to jest ten dzień xD

Za dużo podjarki chłopaki :P nic dzisiaj nie ma w planach ruszyć :P ja bym nawet nie był taki pewny czy jutro ruszy

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie te ,, obiecywanki " ze dzis 100% bedzie ON. To wszystko to sa przekrety dla kasy... a Li to yebany turas i tak jestem rasista i wiem jaki on jest i sie nie zmieni wiec nie mydlcie sobie oczu ,,dzieci"

facepalm.jpg

Opublikowano

W przeciwieństwie do nas, założyciele DW nie są kąpani w gorącej wodzie, nie spieszy im się z otwarciem serwa. Wg mnie to lepsza decyzja niż na "hop siup" i setki restartów :) Niech ruszy tydzień później, ale za to przez 2 tyg chodzi bez problemów.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie te ,, obiecywanki " ze dzis 100% bedzie ON. To wszystko to sa przekrety dla kasy... a Li to yebany turas i tak jestem rasista i wiem jaki on jest i sie nie zmieni wiec nie mydlcie sobie oczu ,,dzieci"

facepalm.jpg

1879f18e_e542_e1c6.jpg

Nikt z naszego teamu oficjalnie nie ogłosił,iż serwer na 100% będzie dzisiaj online ;)

Wszystko co ludzie tutaj pisali to po prostu spekulacje.

Naucz się czytać,podstawówka czeka!

30966668.png

Opublikowano

No masz racje Rydwan, ale nie wiem czemu napisałeś "w przeciwieństwie do nas" to tak jak byś był jednym z gm w Blood. Także nie wiem jak to mam odebrać.

Dokładnie tak. To czy serwer wyruszy to tylko dywagacje na ten temat. Bo dostajemy coraz więcej info o tym co jest zrobione i kiedy mniej wiecej może to wyruszy.

Opublikowano

No masz racje Rydwan, ale nie wiem czemu napisałeś "w przeciwieństwie do nas" to tak jak byś był jednym z gm w Blood. Także nie wiem jak to mam odebrać.

Dokładnie tak. To czy serwer wyruszy to tylko dywagacje na ten temat. Bo dostajemy coraz więcej info o tym co jest zrobione i kiedy mniej wiecej może to wyruszy.

Miałem na myśli userów mpc. Czytam forum i widzę jakie są komentarze, opinie na temat bsro. Co chwilę jakieś skargi, jakieś wyzwiska. (Nie chcę urazic tych doświadczonych i ogarniętych userów co prezentują dobry poziom) Co do mojej pozycji GM to traktuje to jako żart. Nie mam aż tak wielkiego dośw. by zajmowac się takimi rzeczami ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Jaki ja jestem zniecierpliwionyyy !! xD

i jak narazie nic ciekawego nie widze zeby sie dzialo ;]

wg poruszyli byscie nad czym pracujecie w tej chwili i ile wam jeszcze do roboty zostalo itp .;p

Opublikowano

No mogli by nam dzisiaj dać już jakieś nowe info.... denerwujące jest to że niemalże jest ZERO informacji i wdł. mnie powinni zrobić w końcu stronkę oraz oczywiście forum z DW.

PS Liczę na dzisiejsze otwarcie!

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jezu dopracują wszystko to otworzą serwer widocznie nie chcą odstawić fuszerki(czyt. blody) żeby się jak to ujmę zajebiście grało

oczywiście jakiś kretyn musiał dać mi minusa...

chociaż ja je zbieram wiec mam to w dupie ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Ale forum do DWO powinno być juz zrobione i otwarte ;) ponieważ przerzucilibyśmy sięz wypowiedziami tam i by tam było wszystko łądnie opisane ;) a tatko jest jebnięte wszystko na 1 kupe ;p i milej by bylo jak by powiedzieli jak tam idzie im z postepami ;)

Opublikowano

Masz pytanie napisz tutaj : http://xat.com/DreamWorldOnline moze ktos Ci odpowie ;) na elitepvp lorveth pisze ze przygotowuja root serva i powinnien ruszyc wieczorem o ile nie bedzie jakis problemow ;) wczoraj nie mieli kontaktu z uploaderem .

Mały Edit:

Lorveth na Elitepvp podal linka do clienta: http://www.multiupload.com/T7LRWS86C4

IP + Client bedzie aktywowany dzis wieczorem

Stronka z regiem tez dopiero wieczorem

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-main-discussions-questions/1395599-dwo-discussion-32.html

Opublikowano

no to dzisiaj bedzie w nocy ladna zabawa ^^ ciekawe kto pojdzie na DWo a kto na Diamond ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ja raczej będę się starał patrzeć na klimat, a nie na raty.

Bo z jednej strony to głupota mieć x70 exp i wbić 70+ w 2/3h.

Także mówmy o zabawie też.

Opublikowano

Ja tez miejmy nadzieje ze nie będzie takich cyrków jak na blody ale jak tak staranie to zrobili to chyba nie będzie ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

z czego co słyszałem to server Diamond to jest Istambu czy jakoś tak ;p

i fake poszedł że Istabuy padł a to nie możliwe bo ma takei samo ip Diamond co Istambou

no to jakies to dziwne bo z tego co ja widze to

istambul - 141.105.67.43

diamond - 94.75.193.200

a to raczej nie sa te same ip serwerów ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Sprawa tu jest dla mnie prosta, nie za bardzo interesuje mnie kto idzie na DW z tego forum, nie robi mi to różnicy. Także gdy ruszy wieczorem to ide na pewno na DW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...