Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli tylko wilk został do na prawy, a mamy dzisiaj 1 września to jak by się udało to może w przyszłym tygodniu udało by ruszyć o ile testy wypadną poprawnie.

I konfiguracja zostanie zrobiona.

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śledząc ten temat wkoncu mam zamiar się wypowiedzieć

Co do tego DWO bedzie jak z Bloody...

Piszecie o Jezu administracja dwo ogarnięta bardziej itp...

Może i tak ale patrzcie co uzyskał Chernobyl:)

Panie Haze piszesz o ryzmaxie? Ja popieram tego co napisał wcześniej

ze dla innych raty zalezą tylko dlatego żeby być w top

I nigdy ale to NIGDY nie będziecie bardziej ogarnięci od Joymax'a

Przyczepią się pierwsze do dupy wam i Bloody :)

Padło pytanie ale dlaczego?

Bo mają najnowsze pliki wykradzione najbardziej stabilne;]

I popieram Delme serwer jeszcze nie wyszedł a wszyscy krzyczą że bugów niema

Odniesienie się haze do tego ze Bloody to ciągły check itp było śmieszne;]

Wiadomo że wyśmieje Bloody po to żeby wszystkich ciaglo do niego

.Ale i tak powodzenia życze:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Up. Skąd masz tą pewność że akurat będzie jak z bloody skoro ich serwer został zbyt wcześnie otworzony przyczyniając się do wielu negatywnych opinii na jego temat.

Skoro DW ma być otwarte oficjalnie i nie będzie stwarzać problemów z grą ludzie całkiem nabiorą innego zdania na ten temat.

i tu całkiem historia potoczy się w inną stronę , że DW będzie ponad Bloody. Bloody zrobił wielki błąd którego cofnąć się już nie da, zatem poczekamy na DW.

Opublikowano

A ty skąd masz tą pewność że server będzie lepszy od bloody co? Dla mnie to będzie ta sama wersja silka i niby haze powiedział ze bedzię nowsza HAZE JAK? JAK TO BEDZIE DZIAŁAC NA PLIKACH BLOODY CO?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Odpowiedziałem ci na ten temat już wyżej , że gracze bloody są zrażeni postawą administracji która nie zdoła poprawnie skonfigurować serwera , wszędzie to usłyszysz czy na epvp czy na mpc forum , każdy się skarży na częste dc czy 1k slotów które są ciągle przeciążone , do tego administracja nie jest fer wobec graczy , gm expi razem z nimi czy rozdaje różnego rodzaju nagrody komu się podoba , i to info nie jest wyciągnięte z palca tylko są już odpowiednie screeny tego tematu na epvp.

Natomiast DW ma obecnie w planie zwiększyć sloty do 5k , co przyciągnie moim zdaniem graczy bo i ja bym wybrał serwer gdzie jest tyle slotów niż logować się na mizerne 1k do tego wicznie full.

Co za tym idzie sam fakt jakim sprzętem i łączem dysponują. Po prostu DW to coś nowego i mile oczekiwanego niż niewypał Bloody.

Opublikowano

Może i mają te 1k slotów ale ciągle zajęte czyli ciągle ktoś gra na bloody;] Co to gm'ow to cóż zawalili sprawe ale skąd wiesz ze tu tak nie będzie? Bloody to OBT wiesz co to znaczy? Że to są testy to jescze nie do końca działajaca gra tylko test :) Co DWO Skąd wiesz że bedzie 5k skad wiesz jaki maja sprzet? ze tak mowia to nic;] Jeżeli oczekujesz swietnej administracji bez bugów lagów zapraszam na ISRO;]

TIOiE.jpg

Opublikowano

Wiem że to jest OBT i pewnie prędko jako oficjalny serwer nie będzie.

Jak myślisz dlaczego tak długo trwa obt ?. Bo jak by otworzyli już oficjalnie i mieli takie problemy to dopiero by była awantura , tak wszystko można zrzucić że to dopiero obt.

Więc jak już powiedziałem lepiej poczekać i dopracować wszystko , i zapiąć na ostatni guzik niż użerać się z krytyką wielu zrażonych użytkowników.

Z resztą dla DW to dobry przykład jest bo wiedzą na podstawie Bloody gdzie mogą występować problemy.

A co do graczy to ich zawsze będzie pełno na serwerach , teraz pomyśl tylko że na bloody jedna osoba odpala 20 kont mc , bo już loader jest stworzony.

Opublikowano

No własnie Bloody niechciało otwierać oficjalnie tylko OBT :) więc z czasem dużo się zmieni... A co Do DWO zapięte na ostatni guzik? Tam tak dużo nie było do poprawiania mieli najmniej roboty z każdego postawioneg prywatnego serwera .

TIOiE.jpg

Opublikowano
swietnej administracji bez bugów lagów zapraszam na ISRO

chyba sobie żartujesz ... u nich liczy się $$ możesz se bocic do woli o ile im zapłacisz zbanują cie zapłać im będziesz miał spowrotem wiec nie wiem czy to TAKA świetna administracja...

co do bugow ok. lagi czasem sa

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Witam was :) a co do Bloody to chyba postaci nie usuną bo jak tak to narazie z tym serwerem i poczekam na DW :) moze ktos odpowiedziec na pytanko czy usuną postacie czy nie jesli ktos wie :) thx

Konto oddane !!

Opublikowano

A ty skąd masz tą pewność że server będzie lepszy od bloody co? Dla mnie to będzie ta sama wersja silka i niby haze powiedział ze bedzię nowsza HAZE JAK? JAK TO BEDZIE DZIAŁAC NA PLIKACH BLOODY CO?

Mój drogi,skąd ty możesz wiedzieć,czy my mamy te same pliki co Bloody? Mamy nowsze ;)

Poza tym,zapytaj testerów - nie ma już żadnych bugów.

I co do serwera będącego lepszym... to jest pewne jak kevin sam w domu w każde święta.

Co do ogarniętego teamu - my pracujemy na serwerach od ich powstania,no,może prócz MHTC :P

KingLi był GM'em na ZSZC,SWSRO. Naprawił wszystko za pomocą PK2 i gdyby nie on,te serwery były by zbugowane bo ich teamy to po prostu idioci,którzy otwarli serwer i niech se stoi a kaska leci,a co.

Ja byłem silksellerem na każdym serwerze oprócz esro i zszc(tutaj sprawa osobista,po prostu mnie brzydzi ten serwer jak i jego staff) oraz GM assistem na SWSRO(a gm do łatwych ludzi nie należał,więc doświadczenie jest).

Jak powiedziałem wcześniej,od graczy dla graczy.

Wiemy czego gracze potrzebują więc będzie dobrze.

30966668.png

Opublikowano

Powrót do Polski i taka miła wiadomość, że teraz wyjdzie serwer "od graczy dla graczy", a nie od "od graczy dla kasy" :). Powodzenia.

Oczywiście chętnie zagram i będę wspierał serwer o ile jest to możliwe.

/gif

Opublikowano

Juz wole poczekac na wasz serwer niz pieniczyc sie z bloodym i te gowniane logowanie pogram 3 min dc i po grze ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Chciałem wiedzieć bo jeśli jest to nie pewne to zaczalbym grac juz na bloody ale nie podoba mi się tam wiele rzeczy, m.in. raty, administracja, niedopracowane łącze, ale głównie raty. Tutaj 25x też za dużo. Na esro jest 15x i ludziska jak szybko powbijali 100lvl. Na DWsro tydzień czasu i będa 110lvl biegać, wg. mnie bez sensu. Przed ruszeniem serwa na forum powinna pojawić się ankieta dla ludzi jakie raty chcieliby na serwie. Ja myślę, że 10x byłoby spox ^^

Opublikowano

10x to idz se na elite lub zszc niech beda te staty 25 ...

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Nie każdy potrafi zrozumieć na czym polega dobre przygotowanie.

Są to pewne procesy po dordze, wyeliminowanie bugów, dobra konfiguracja a także sprawdzenie przeciążenia serwera na ile on zdoła się utrzymać.

Głównie takie przeciążenie można sprawdzić najlepiej gdy wbiją te osoby, ale jeżeli zamiar jest zrobienia max 5k slotów na serwer to znaczy, że stabilność jakie zapewniają jest powyżej tych 2/3k.

To czy bugi będa i czy wystąpią dowiemy się podczas rozgrywki w której na pewno będę uczestniczył.

Pliki mogą być te same co z Blood, ale nie ważne czy te same, ważne kto potrafi je dobrze zagospodarować tak by ocena serwera była dobra.

Na Bloody gra dużo osób tzn widzimy 1k, ale max 1,5k powinno starczyć, tak mi się wydaje. I bugi są i ludzie grają, a opinie są różne.

Dlatego postarajcie się zrozumieć Gm-ów DreamWorld, że chcą ominąć to wszystko co naprawiali na Blood na serwerze głównym te wszystkie bugi. Przecież gram obecnie na Blood dopóki nie wyjdzie DreamWorld i wiem jak było jest obecnie.

Także nawet jeżeli będą bugi, bo mogą sie zdarzyć to jest naturalne, to będzie nas to kosztowało mniej nerwów.

Swoje luźne sugestie na temat poprawności działania DreamWorld zostawmy gdy ruszy serwer. Bo organizacja jest dobra, sami możecie to przyznać, a tylko Ci którzy mają straszne zamiłowanie do Bloody serwera będą psuć na pewno opinię.

Szeryfo raty serwera zostały zmienione z tego co wiem do x30. Chodzi pewnie tutaj głównie o gold itp.

Według mnie te x25 starczy także. Lub jeżeli chcielibyśmy ominąć pewne rzeczy to x20 exp, x25 sp.

Ale to pozostawiam do dyskusji już GM-om.

Opublikowano

Topic@ Zagram na 100%

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

rofdzio a myślisz że inne serwery typu ZszC,SjSro nie zajebały plików taka prawda że wszystkie serwery pracujące na plikach serwerowych po prostu zajebały pliki a joymax zainterweniował tylko w tedy kiedy Ecsro zaczęło dużo zarabiać i zamknięto serwer

random.jpg

Opublikowano

Oj haze... Wiesz skąd wiem? Stąd że wszyscy Zajebaliśćie pliki VSRO kiedy była okazja:)

Co z tego,że wiesz? Całe e*pvp to wie,lol.

Żaden sekret :)

To,że wiesz,że jak to ująłeś zajebaliśmy piki to nic nie znaczy.

Wersji na serwerach vSRO było dużo,a czy mamy te same możesz po prostu zgadywać...bo nie wiesz jakie wersje tam były i nie wiesz też,jaką wersję my mamy...

...tak więc... twój argument jest błędny.

30966668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...