Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, SjSro, ZSZC także pochodzą z plików Vsro czy Isro itp. Także dlaczego akurat tu się ktoś czepia o to?

Idźcie napiszcie w temacie o ZSZC SjSro czy innych prywatnych serwerach że pliki serwerowe są wykradzione. Jakoś tam nie widziałem sprzeciwu, a duża liczba osób gra także tam.

Lorveth, jak tam szary wilk naprawiony? Bo coś wspominałeś wczoraj o tym.

Jakieś ciekawe filmiki/screeny z testów może :) ?

Także ja czekam tylko teraz na forum lub portal o serwerze, wiele ludzi z elitepvp na pewno pójdzie też tam grać. I co więcej jeżeli Blood priv nie zwiększy slotów do czasu opublikowania DreamWorld serwera to populację na pewno będziecie mieć wysoką.

Smalt wstawił bym Ci +1 ale skończył mi się limit na dzisiaj. :)

r3Po w temacie o Blood wyskoczyłeś do mnie, że nie gram na Blood, a gram obecnie na nim dopóki nie wyjdzie DreamWorld, także nie wiem o co chodziło Ci dokładnie.

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zbieram + prawda jest taka że joymaxa to wali czy wykradną pliki,przykładem jest ecsro pierw joy miał to w dupie lecz gdy ecsro team zaczął za dużo zarabiać zgłosili sprawę do sądu,czyli ich system wygląda tak Możesz mieć pliki leć nie możesz na nich zarabiać za dużo, niestety smutna prawda sad.gif

random.jpg

Opublikowano

Odnośnie bugów. Tak jak Haze napisał "zapytaj testerów" no to odpowiadam. Gram na DWO i mogę przyznać z ręką na sercu że nie ma prawie żadnych bugów ( prócz wspomnianego wcześniej wilka, który na pewno szybko będzie naprawiony). Co do sprzętu, to po prostu kombajn, Li stworzył ponad 400 rocków a lagów na serverze nie było, a to musi coś znaczyć.

Opublikowano

Atos1234 no w prawdzie rzeczy nie znam Cię, ale mieszkasz ode mnie 12km w stronę Półboru i Młynu( lokale). Także dobrze znać kogoś z bliskiego otoczenia w grze.

400rocków to już coś znaczy.

Ile osób ma dostęp do Alpha Testów?

Opublikowano

400 rocky i zero lagów? ohmy.gif jeśli to prawda to serwer dedykowany to niezła maszyna.

loverth możesz podać statystyki dedyka? ( RAM Procesor )

random.jpg

Opublikowano

A jest jakaś przybliżona data mniej więcej? kiedy będzie oficjalne otwarcie ?;D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

tak, z tego co wcześniej Iorveth pisał to połowa września.

@down

Nie wiem tego. Wszyscy narazie są afk. Jak będę miał jakieś informacje to na pewno napisze :)

Opublikowano

loverth możesz podać statystyki dedyka skoro Li potrafił stworzyć 400 rocków i było zero lagów to już coś znaczy ohmy.gif

random.jpg

Opublikowano

loverth możesz podać statystyki dedyka skoro Li potrafił stworzyć 400 rocków i było zero lagów to już coś znaczy ohmy.gif

Staty są wystarczająco dobre:P Taki pecet by z 5k $ kosztowal... xD

i7 8rdzeniowy

24gb ramu

100mbit

Opublikowano

Staty są wystarczająco dobre:P Taki pecet by z 5k $ kosztowal... xD

i7 8rdzeniowy

24gb ramu

100mbit

Intel I7 nie jest serwerowym procesorem. Każdy z branży IT powie, że procesorem serwerowym najlepszym obecnym jest Intel Xeon. I tu nie ma dyskusji.

Co do Internetu to 100mb/s to pikuś w Europie. Tylko w Polsce zipie trochę dziwnie ten internet.

No jak w tygodniu to ok :)

Opublikowano

Intel I7 nie jest serwerowym procesorem. Każdy z branży IT powie, że procesorem serwerowym najlepszym obecnym jest Intel Xeon. I tu nie ma dyskusji.

Co do Internetu to 100mb/s to pikuś w Europie. Tylko w Polsce zipie trochę dziwnie ten internet.

No jak w tygodniu to ok :)

100 MBit jest wystarczający,na eSRO przy 3000 graczach nie ma lagów[przynajmniej ja nie mam] a serwer stoi na roocie z 100 mbitem.

Co do i7,prawda,nie jest tak dobry jak Xeon ale pamiętaj,że procesory i7 słabe nie są. Szczególnie te 8 rdzeniowe.

Zawsze możemy kupić nowy/ulepszyć obecny w razie komplikacji ;)

30966668.png

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Czy ustalono w jakich godzinach bedzie FW?

2. Czy bedzie multiclient (bo w Bloody nie ma a farmienie solo jest straaasznie nudne i trudne)

I mialbym propozycje aby np. kazdy kto zarejestruje sie i stworzy konto podczas 1szego dnia od otwarcia serwa dostal 1kk sp tak zeby jakos mozna bylo pograc a nie tylko martwic sie o farmienie :D

n aratach 35 ty czlowieku juz znobiales do konca

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Farmienie solo jest nudne i głupie - hm.. no ja na Bloody do jakiegoś 20lv/30 na -9 jechałem i teraz na 82lv mam tyle sp, że robię sobie i Clera i Rogue, także nie wiem co za herezje tu wypisujesz :D

Opublikowano

Ja Ci odpowiem tak:

Widziałeś jakąś normalną osobe która przy ratach 30+ jechała na bocie? Jak w 2h można wbić 60lv(gap 0).

Na Blood nie ma botów to i pewnie tu nie będzie, jedynie loader jakiś pewnie.

Opublikowano

Mowili, ze prawdopodobnie w tym lub w nastepnym tygodniu .

Nie chce nic mowic ale na zszc praktycznie kazdy bocil... a tam raty bywaly x20,x30 .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Ja Ci odpowiem tak:

Widziałeś jakąś normalną osobe która przy ratach 30+ jechała na bocie? Jak w 2h można wbić 60lv(gap 0).

Na Blood nie ma botów to i pewnie tu nie będzie, jedynie loader jakiś pewnie.

Normalnej nie ale idioci na tym swiecie jednak istnieja, tak wiec czekam na odpowiedz od GM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...