Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie - to nie znaczy ze na 100% nie ^^ wszyscy czekaja to i poczekamy jeden czy kilka dni dluzej - na to co sie czeka dluzej lepiej pozniej smakuje :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lagi? Pamiętaj,że my nie jesteśmy amatorami.

Myślisz,że po co nam tyle serwerów dedykowanych?

Leżę !

Ciekawe ile ten "serwer" postoi ;]

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano
Leżę !

Ciekawe ile ten "serwer" postoi ;]

nie wiem do czego to przypiołeś naprawdę no ale cóż zgodnie z moim podpisem niżej ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Co do książki - ona nie zwiększa expa,ale go redukuje praktycznie do 0.

Bawiliśmy się przy tym i mamy nadzieję,że nie będzie zatrzymywało expa.

Ew. można ustawić jakiś skrypt,który by restartował serwer wtedy,kiedy książka się kończy,np co 7 godzin i wtedy czas w książce jest odnowiony.

Jest masa możliwości.

Co do otwarcia dzisiaj - raczej nie.

Co do ksiazki to jezeli macie taka mozliwosc, zwiekszyc czas trwania. Najlepsze wyjscie wg mnie.

Opublikowano

Ale że co , jak koniec książki i restart serwera ? książka każdemu z osobna graczowi zaczyna się inaczej ?

tak jak chyba premium zależy kto o której godzinie odpali. Więc jak komuś z osobna skończy się książka to będzie restart , czyli co chwila restarty ? ^^

nie wiem czy w dobrym kierunku myślę.

A może zrobić tak że jak koniec książki to wtedy log-out postaci do głównego menu wyboru, oczywiście jak da się tak zrobić.

Lub jednorazowo aby ta książka była dopalana tak jak ticket , ona trochę czasu trwa więc będzie przydatna na duży lvl, 70x + 100% ticket exp.

O albo ja tą książeczkę zastąpił bym jednym talonem na ten Magic-Pop ^^

Opublikowano

nie wiem do czego to przypiołeś naprawdę no ale cóż zgodnie z moim podpisem niżej ^^

Głównie do tego "nie jesteśmy amatorami" xD

BTW. zobaczymy ile postoi ten serwer (jak ruszy), gdy nad nim będą sprawować pieczę profesjonaliści :P

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

To że napisali że nie są amatorami nie znaczy że są profesjonalistami , możliwe że mają po prostu duże pojęcie na ten temat.

Ja mogę powiedzieć że jestem amatorem , ktoś dał by mi tutorial jak postawić serwer , ja bym go postawił a ni miał bym zielonego pojęcia co dalej z nim robić.

I tak chyba jest na bloody , wyczytali co zrobić aby postawić serwer a w kwestii modernizacji to nie robią nic bo nie wiedzą za co się zabrać.

Jedna osoba ma jakieś pojęcie a reszta to takie osoby które tylko grały w tą grę , dlatego mamy co mamy... z Bloody.

Jedna osoba coś tam niby kombinuje a reszta gm to się bawi z graczami na pvp czy expi z nimi w party bo to jedyne co umie zrobić.

Opublikowano

Chcałbym się dowiedzie kiedy bd reg i kiedy bd client z media pk.2 wystawiony ;)

I czy bd można kupic sp :)

I zapowiada się ciekawie ten server :)

Tylko że ta książka straszy bo jak po 3h ma nie byc expa to troche za male raty sa ;] bo w 3 h sie duzo nei zdziala ;) praktycznie co tyle repota sie robi ;p

I DW ma jakas swoja strone www.??

i z gory dzieki za odpowiedzi :D

Opublikowano

exp bedzie 24/7 spokojnie o to sie bać nie musisz. Strone zapene mają ale przynajmniej mi narazie nic nie wiadomo. wiadomo jesli strony nie ma to i download i Reg tez nie. trzeba czekać

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

z tego co wiem ma wyjść dzisiaj DiamondSro

http://diamond.xcoding.net/

więc jak dzisiaj wyjdzie też i DreamSro to bede miał dylemat gdzie zagrać xD

Co do DiamondSro. Nie wiem czy przypadkiem nie wyjdzie z tego wielki Fail. Dlaczego?

Otóż tylko na elitepvp piszą o nim, strona główna nie poraża jakąś grafiką, coś co by przyciągnęło graczy.

Jedynie raty.

Download i reg OFF. A serwer rusza niby jutro. Jeżeli miałbym zagrać to na drugim serwerze(medium x42).

Ale osobiście czekam na DW.

DWlorveth. Dla jasności mógłbyś wytłumaczyć jeszcze raz raty. Bo ludzie się mnie pytają ciągle o raty i gubię się w tym już sam.

Także jeżeli mógłbyś :)

Opublikowano

DWIlorveth mozesz napisac raty, ktore na 100% lub ++/- (+wiecej) będą na serwie? i kiedy przewiduje sie otwarcie serwera?

Normalnie x30.

30966668.png

Opublikowano

Hmm.. raty x30, taaa a na drugie pytanko kiedy on? niby już tuż tuż open a tu nawet nie ma plików... nikt nie ma kont.. przecież jak otworzycie serwer i reg to wam tak zaleje serwa że Fail będzie w przeciągu kilku minut.. przez ten reg turki i protecty z vsro rozwalą caaaałego silka :)

b577e893e102f.png

Opublikowano

To nie ZSZC jak kiedyś, reg będzie On cały czas pewnie.

Dodam, że w tych czasach jeżeli ktoś ma pod DSL czyli dynamic ip co 1h ok to nie ma problemu.

Ci co mają ADSL czyli modemy z Netii i TP to co 24h następuje zmiana Ip także nie wiem czy to jest jakiś sens.

Wystarczy ograniczyć multikonta do logowania.

Tak jak Lorveth pisał, że 1 osoba tylko loguje na 1 konto, a nie że zrobią gf i zadowoleni.

Opublikowano

To nie ZSZC jak kiedyś, reg będzie On cały czas pewnie.

Dodam, że w tych czasach jeżeli ktoś ma pod DSL czyli dynamic ip co 1h ok to nie ma problemu.

Ci co mają ADSL czyli modemy z Netii i TP to co 24h następuje zmiana Ip także nie wiem czy to jest jakiś sens.

Wystarczy ograniczyć multikonta do logowania.

Tak jak Lorveth pisał, że 1 osoba tylko loguje na 1 konto, a nie że zrobią gf i zadowoleni.

Pisze sie IORVETH.

Przez duże i :<

Sorry za offa ale boli mnie to :<<

30966668.png

Opublikowano

Bo wiesz oni trzymają nas w niepewności.

To jest jak przed wyjściem od CherryCredits Dragon Nest. Każdy tyle czekał na to, fakt że były bugi z logowaniem bo proces logowania trwał po 30minut.

Tak samo tutaj jest każdy czeka czeka i czeka... tylko nie chciałbym mieć powtórki z rozrywki ;D

Opublikowano

Oj ja wole dłużej czekać i mieć dopracowany server. Niż tak jak bloody, pośpieszyli się i teraz macie co 15min check :) A na DWO raczej wolałbym tego uniknąć. Więc wole czekać.

Opublikowano

2x up wątpię żeby takie zdarzenie miało miejsce na dwsro wink.gif

atos jaka będzie ilość slotów na serwerze ?

random.jpg

Opublikowano

jak narazie z tego co mi wiadomo to 5000 slotów jeden server, lub 2x3000 slotów. Jak narazie nad rozmyślają.

Opublikowano

No no, niech się streszczają :D

W sumie dziwne jest to, że być może serwer wyruszy niebawem, a forum no nie ma jeszcze niestety :[

Wiadomo jak by było forum to by było gdzie przenieść rozmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...