Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu mają się spieszyć ? ;) nie lepiej poczekać jak dokończą serwer i otworzą go na spokojnie niż tak od razu i ma się powtórzyć historia Bloody?

random.jpg

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem w tym że Bloody od początku puścili serwer tylko po to by był.

Co prawda Teamu nie mają ogarniętego dlatego też mają tyle problemów.

A tutaj tylko konfiguracja z tego co słyszałem miała być zrobiona czy coś w podobie.

Opublikowano

nie ma mówy by DWO niewystartował, za daleko zaszli, codziennie gram na testserwerze i nie robili by tego dla zabawy, start jest pewny. byś może długo oczekiwany ale chcemy wam dać 100% gotowy server do grania bez bugów, bez lagów.

Opublikowano

Planuje ktoś jakąś guild zorganizować w pierwsze dni od razu?

Myślę nad samym Clerem by zrobić.... a może lepiej postać pod pvp dalej...

Jakieś plany co do chara jakiego byście zrobili?

Ja coś z clerem zrobię i chyba inta.

Bo rogal miałem, a warrior to tam... :D

Opublikowano

tak sosy są tak samo jak scroole na expa :)

A dalej będą zbugowane? Bo tutaj nie dają 150 % expa tylko x1 więcej ( chodzi mi o bloody . )

Opublikowano

i nastał ten wielki dzień otwarcia serwera, który tak wszyscy wyczekiwali ^^ - zaraz dostaniemy info , że serwer ruszy pewnie jutro :D a tak na poważnie to jakieś nowe info jest co do zaawansowania prac trwających przy serwerku ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Planuje ktoś jakąś guild zorganizować w pierwsze dni od razu?

Myślę nad samym Clerem by zrobić.... a może lepiej postać pod pvp dalej...

Jakieś plany co do chara jakiego byście zrobili?

Ja coś z clerem zrobię i chyba inta.

Bo rogal miałem, a warrior to tam... :D

Osobiście pewnie zrobie BOW Full STR pach/fire/force :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Jeżeli będzie posiadał ktoś najnowsze info o serwie, albo będzie posiadał ktoś link do strony oficjalnej to proszę o podzielenie się tym. ;)

Tak samo jak koledzy wyżej, bardzo oczekuję na otwarcie serwa. :P

Najprawdopodobniej zrobię full str Glaviera fire/force? :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Well, we should recieve the dedicated server today, as the hoster it says, but we cant get sure, we hope we can launch dwo today.

We are uploading client already, its different from other pservers

Najnowsze info. Właśnie uploadują clienta . Niestety ale trza będzie go zassać na nowo bo się różni od innych clientów na prywatnych serwerach - jakoś tak to miało być.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

najnowsze info wyzej (up) - nie wiedzialem jak was poinformowac o tym , a edycja postu nic nie dala :D

W przeciągu godziny ma być podobno client już podany do sciągnięcia.

Opublikowano

Do DWo jak narazie nie ma stronki jak tylko będzie od razu zamieszcze all

Opublikowano

Oj ciekaw jestem jak szybko servery beda full :D bo widze zainteresowanie jest bardzo duze ;) na elite pvp spamuja tez co chwilke :D

Opublikowano

No ja też jak pomyślałem że mam tylko trzeci raz zdawać okazję bo za następny to trzeba wykupywać już godziny jazdy i mi się poszczęściło , więc nie jesteś sam ^^

tylko ja zdawałem w 2009r na zimę. Pełno śniegu to zwracali uwagę też na warunki atmosferyczne i można powiedzieć że było trochę luźniej.

Plac zaliczałem od początku bezbłędnie , tylko łuk miałem.

Na mieście pierwszy raz oblałem bo nie zauważyłem jak babka mi weszła na pasy i instruktor gwałtownie mi nacisnął na hamulec tak że auto zgasło a ja zatrzymałem się twarzą na szybie po czym kazał mi się przesiąść.

Drugi raz miałem zawracanie z tylko że dwa razy pojechałem w złym kierunku jak zawracałem bo powinienem wjechać w uliczkę i zawrócić.

Tylko że jechałem z prawej strony powinienem zawrócić i pojechać w prawo a ja pojechałem w lewo , instruktor powiedział że błąd ale nie uzasadnił jaki , i żeby poprawić

to kolejny raz spróbowałem myślałem że jak wyjeżdżałem pierwszym to nie użyłem kierunkowskaz , lecz okazało się że wszystko dobrze lecz zły kierunek jazdy.

Nie kazał mi się przesiadać bo nie było zagrożenia ruchu drogowego mogłem sam kontynuować jazdę , tylko że byłem tak zestresowany że nie mogłem już dalej jechać to się przesiadłem.

A za trzecim już się udało ^^

A co do tematu to kolega wyżej:

Jasne że mamy specjalnie dla ciebie clienta , przyszykowany już bym i czekał rok czasu na ciebie

specjalnie dedykowany. ^^

Jak można mieć clienta jak jeszcze DW team nie dało uploadu.

Opublikowano

Niestety jeszcze nie ma zadnego info co do clienta tak wiec musimy czekac

Ja za pierwszym mialem pecha bo babka mi zajechala droge skrecajac w prawo z pasa do skretu w lewo wiec uznal mi za blad to, ze nie zdazylem wyhamowac ale potem zapomnialem kierunkowskazu ze stresu. Za drugim mialem jakiegos rzecha ktory mial niezle dowalone sprzeglo przez co mi 2 razy zgasl. A teraz juz bez zadnych problemow :)

PS: Z poczatku bede robil wizza pod farmienie wiec szybko wbije okolo 76 i bede taxowal ongi moze sonary zobaczymy. Kazdy z forum kto do mnie napisze bedzie mogl farmic za darmo oczywiscie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...