Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu niewypał? dużo dzieci uważa że dwsro to fail,ale skład administracji jest bardzo ciekawy i podejrzewam że większość osób które się wypowiadały nie znają tych osób dry.gif

z tego co mi wiadomo dwsro dysponuje nowszą wersją klienta co jest ciekawe,bloody ukradło pliki Vsro Test Servera,i podejrzewam że niedługo joymax się przyczepi do nich że ukradli pliki.

random.jpg

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu niewypał? dużo dzieci uważa że dwsro to fail,ale skład administracji jest bardzo ciekawy i podejrzewam że większość osób które się wypowiadały nie znają tych osób dry.gif

z tego co mi wiadomo dwsro dysponuje nowszą wersją klienta co jest ciekawe,bloody ukradło pliki Vsro Test Servera,i podejrzewam że niedługo joymax się przyczepi do nich że ukradli pliki.

Żeby być z wami szczerym,każdy kto ma pliki je ukradł.

BSRO nie ukradło nam plików,a klienta.

Co do e*pvp - jestem tam juz 5 lat i z doświadczenia wiem,iż ludzie racji nie mają ;)

Za ok 15-16 dni serwer wystartuje,może nawet wcześniej.

Dzisiaj zakupiliśmy drugiego dedyka pod test servera,może jakąś open bete pociśniemy ale wątpię,serwer kupiliśmy we Francji,bo miał tylko dla teamu być i dla testów - kto wie.

30966668.png

Opublikowano

jebać wrzesień nie mam czasu czekać , otwieracie teraz albo rozkurwie wam ten serwer hehe ^^:D

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

I po co to piszesz jak wszystko pokręciłeś :)?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

I po co to piszesz jak wszystko pokręciłeś :)?

Może trochę pokręciłem laugh.gif,musimy czekać na otwarcie serwera i zobaczymy co czas pokaże tongue.gif

random.jpg

Opublikowano

Juz niemoge sie doczekac, strasznie sie napalilem na ten serwer :D Napewno zagram na tym zwyklym i tym P2P xD

Fajna opcja bedzie ze 1 to 4fun :rolleyes:

Czeeekam z duza niecierpliwoscia B) B)

@Down

Dla mnie iSro to fatalna administracja, ktora co jakis czas sprawdza czy laza boty. A sprawiedliwosc u nich pod wielkim znakiem zapytania... botterzy ktorzy kupuja regularnie silki nie sa banowani -.- W przypadku mojego kumpla ktory kupuje silki i dostal bana za botowanie, napisal ticketa z tym i owym i go odbanowali.

Opublikowano

Niema to jak napalić sie na serwer tylko dlatego ze raty x25.

na iSro macie mnie bugów, mniejsze raty i lepsza administracje, możliwość kupienia silków, golda przez allegro lub inne stronki

co ciągnie fanów sro? bycie w top a duże raty wam to bardzo umożliwiają :)

Enjoy !

b577e893e102f.png

Opublikowano

Niema to jak napalić sie na serwer tylko dlatego ze raty x25.

na iSro macie mnie bugów, mniejsze raty i lepsza administracje, możliwość kupienia silków, golda przez allegro lub inne stronki

co ciągnie fanów sro? bycie w top a duże raty wam to bardzo umożliwiają :)

Enjoy !

Sęk w tym,że u nas nie ma żadnych bugów ;)

A wszystko to co na isro,bez 12dg,które rujnuje gre bo turasy latają z +12 a normalny gracz ledwo +5 wbija jeżeli przejdzie +3.

Lepszą administrację? Masz na myśli system PłaćGnojuToMożeOdpiszemy?

Dziękuje za taki support ;) U nas też można kupić silki,taniej niż na iSRO. Gold,cóż,od graczy.

30966668.png

Opublikowano

Nie mam nic do waszego serwera, fajnie ze jest teraz juz taki duży wybór psro jak mysro,zszc,sjsro,esro niedawno bloody i teraz wy wkraczacie i robicie konkurencje :)

Po prostu dobra reklama i jesteście wysoko. Powodzenia !:)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Nie mam nic do waszego serwera, fajnie ze jest teraz juz taki duży wybór psro jak mysro,zszc,sjsro,esro niedawno bloody i teraz wy wkraczacie i robicie konkurencje :)

Dzięki ;)

30966668.png

Opublikowano

No tak,jest teraz duży wybór serwerów,za moich początków był tylko mysro,ecsro i sjsro teraz jest już tego tyle że hej laugh.gif

administracja jest dobra według mnie na pewno lepsza niż ryżmax a silki nie będą takie drogie cool.gif

random.jpg

Opublikowano

HaHa ! oczywiście , że wbije zresztą ja juz pisałem wczesniej na privie na epvp ;) , z taką administracją =] . Co do raty to wydaje mi sie ze są za duże , chyba widzicie jakie lvl mają juz na bloody..

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano
Sęk w tym,że u nas nie ma żadnych bugów ;)

Wohoho, Serwa nie ma, więc bugów nie ma, brawo. -.-

Opublikowano

a ja się zastanawiam skąd mają oni pliki..

bo jeżeli kradzione i otworzą oni serwer - to nie chciałbym być w ich skórze.

Każdy chyba pamięta ecSro , którym joymax wytoczył proces, kiedyś śledziłem tę sprawę i z tego co pamiętam to dostali karę ok. 1,5mln usd o ile nie więcej .

Opublikowano

Wohoho, Serwa nie ma, więc bugów nie ma, brawo. -.-

Sorry,ale ja pierdolę - czy ty kurwa mózgu nie masz?

Oczywiście,że dla takich idiotów serwera nie ma,rozumiesz pojęcie "OBECNIE TYLKO DLA TEAMU" czy mam zrobić rozpis jak dla idioty?

Z resztą,co tam będę nerwy nadwyrężał skoro za przeproszeniem debil debilem pozostanie.

30966668.png

Opublikowano

Delma. A skąd masz mieć pewność że akurat posiadają zbugowany serwer.

Po pierwsze nie widzisz że oczekują z datą otwarcia , nie jak w przypadku bso, gdzie wszystko było robione na już bez testów , a później dziwią się dlaczego to są błędy crc czy inne problemy.

Zapewne DW przy pracy z plikami też mieli problemy , tylko że woleli jeszcze raz sprawdzić i dopracować grę niż wypuszczać ją i otrzymywać złe opinie na jej temat.

więc im dłużej tym lepiej , bo dopną wszystko na ostateczny guzik.

Opublikowano

Słusznie, lecz teraz niewielu przeniesie się z BSRO na DWSRO, skoro przed wyjściem DWSro, BSro będzie już całkowicie zrobione.

Znajdą się może jednostki skore przejść, ale to tylko nielicznie osobniki...

Opublikowano

Słusznie, lecz teraz niewielu przeniesie się z BSRO na DWSRO, skoro przed wyjściem DWSro, BSro będzie już całkowicie zrobione.

Znajdą się może jednostki skore przejść, ale to tylko nielicznie osobniki...

Jezeli Bsro bedzie dalej otwierane po 5h na dedyku to uwierz mi wiekszosc sie przeniesie na DWsro ;)

Opublikowano

@DWIorveth

Szkoda, że pierwszy Polski [GM] nie ma kultury i opanowania, jeśli tak będziecie zapraszać ludzi, to daleko zajdziecie.

Opublikowano

Dziwię się że macie odwagę otwierać server , naprawdę wydaje wam się że jesteście anonimowi , i jeszcze silki chcecie sprzedawać ...

Życzę powodzenia w zarabianiu na skradzionych plikach od wielkiej międzynarodowej firmy :). Ciekawe czy któryś z panów z teamu ma pojęcie jak ciężkie przestępstwo popełniacie.

Opublikowano

Up. Po pierwsze , czy to oni tylko skradli te pliki ?

Wszystkie prywatne serwery posiadają skradzione pliki silkroad.

-Elite Sro

-ZSZC

-Mysro

-Swsro

-Sjsro

-Bsro

Więc nie wiem dlaczego to oni akurat muszą ponosić jakieś konsekwencje , jak do tej pory za to nikt nic nie poniósł.

Opublikowano

@DWIorveth

Szkoda, że pierwszy Polski [GM] nie ma kultury i opanowania, jeśli tak będziecie zapraszać ludzi, to daleko zajdziecie.

Z reguły jestem najspokojniejszą osobą w teamie,problem w tym,że jak widze takie odpowiedzi jak twoja ostatnia tutaj,to uwierz mi... nerwy wychodzą spod kontroli.

Tak czy siak przepraszam,ale na prawdę takie trollowanie jest z deka wkurzające,szczególnie,gdy pisało się już o tym wcześniej :/

30966668.png

Opublikowano

Dobra Iorveth, dam Ci już spokój, zobaczymy jak wam się serwer uda. Gdy już będzie, będziemy porównywać.

Opublikowano

Prawda jest taka że każdy serwer dedykowany oprócz Grindroada,pracuje na skradzionych plikach więc nie rozumiem dlaczego Dwsro ma ponosić winne skoro inne serwery też pracują na skradzionych plikach ?

raczej nikt by nie kupował oryginalnych plików Joymaxa o ile dobrze pamiętam to za najnowsze pliki to cena 80.000 euro + jakiś bdb dedyk to trzeba wydać grubo 100.000 euro przeliczając na nasze to ok.400-500 tysięcy złotych,wolałbym zamiast jakiegoś prywatnego serwera wolałbym stworzyć Licencjonowany serwer dla polski niż robić prywatny serwer wink.gif

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...