Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na zszc tak?

bo jakoś w to wątpię . A na bsro to nie wiem, nie podoba mi się ten server i po prostu tam nie gram ;) . .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

na bsro sa raty 70x enno a 70x a 30 to roznica nie? rozumiem cie dikario mi tez po 80 nie expi się "fajnie"

pozatym bloody przy 2 k graczy ma takie lagi ze nie da sie grac ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Tzn nie miało lagów. Ale nagle coś się spieprzyło.

Na bsro są raty x35 jako że vsro ma x2. Nie wiem czy to kumuluje się także.

Opublikowano

Wlasnie czyli jest x70 . Więc jak na DWO będą x30 na pewno po jakims 70+ przydalby się botek ;)

Opublikowano

na bsro sa raty 70x enno a 70x a 30 to roznica nie? rozumiem cie dikario mi tez po 80 nie expi się "fajnie"

pozatym bloody przy 2 k graczy ma takie lagi ze nie da sie grac ..

Wezcie pod uwage fakt ten, ze tutaj beda pt moby a na zszc ich nie ma....

Opublikowano

No dobra, ale bot to bot. Nie trzeba szlęczeć kilka godzin, żeby wbić te levele. Można zająć się innymi pożytecznymi rzeczami.

Od razu ktoś powie to po co grać skoro tak, ale właśnie o to chodzi w tej grze moim zdaniem. Należę do grupy graczy, którzy próbują osiągnąć jak najwięcej małym wkładem własnym ;)

Opublikowano

Nie wiem , mi tam frajde sprawia dopiero 92lvl + gdy mozna wyskoczyc na hlvl unikata , pvp i FW . jakos grind mnie nie rajcuje, chyba ze w pt. Tak czy inaczej spoko by było jakby powstał bot, nawet i bez loopa, zeby mozna bylo na godzine - dwie postawic i zajac sie czyms pozytecznym, jak wyzej ^^

Opublikowano

Jeżeli pt to bez bota.

Hm.. miałem robić clera, ale nie wiem czy to dobry pomysł.... może war/clera.

Opublikowano

WITAM panowie , właśnie wstałem xD kobieta mnie obudziła telefonicznie , ma dzisiaj przyjechać do miasta mojego bo ona 40 km ode mnie mieszka xD.

a tak poza tym to Już zabieram się za czytanie tych 10 stron o DreamWorld bo jestem ciekawy o czym rozmowa :)

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

w sumie to nic nowego od wczoraj nie wiemy ^^ po za tym , że serwer ma być ponoć dzisiaj- lecz dalej nic oficjalnego nie ma

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

jak by wyszly oba serwery dzisiaj no bylby rzeczywiście mały dylemat :D jest już poludnie a nic nie wiadomo jeszcze o żadnym serwie nic oficjalnego. Ktoś ma może jakieś kanały to obu serwerów gdzie można zasięgnąć jakiś informacji od nośnie stanów przygotowań tych że serwerów ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Skończyliśmy właśnie custom clienta.

Koniec z plikami PK2 ^^

Co miesiąc mam w planach wprowadzanie tzw Season patcha i na pierwszy ogień pójdzie UI Patch gdzie mam zamiar zmienić całkowicie wygląd interfejsu,ale co z tego wyjdzie... zobaczymy za miesiąc,może dwa ;)

30966668.png

Opublikowano

czyli jak to mozna rozumiec ? jest szansa na odpalenie serwera dzisiaj czy moze blizej w tym tygodniu w niekreslonym czasie ?

Opublikowano

Czyli chyba chodzi o to że ukończyli prace nad poprawieniem wszelkiego rodzaju itemów , petów , avatarów itp bo to wszystko znajduje się w Mediapk2.

Chyba że jeszcze mają w planach edytowanie jakiś plików bo ich jest sporo w silku a Media to nieliczny z wielu , tylko że najważniejszy.

Opublikowano

czyli jak to mozna rozumiec ? jest szansa na odpalenie serwera dzisiaj czy moze blizej w tym tygodniu w niekreslonym czasie ?

Wczoraj wysłaliśmy pieniądze za ostatni root,dzisiaj zapłata powinna zostać zaakceptowana i potwierdzona.

Konfiguracja zależy od tego,ile osób jest aktualnie w serwerowni.

Cierpliwości ;)

30966668.png

Opublikowano

DiamondSRO rusza jutro . jak dzisiaj DreamSro ruszy to napewno każdy się rzuci na Dream :) Ja też :) także mam nadzieje ze juz dzisiaj bedzie mozna pograc na Dream :) . Bloody aktualnie zakończyłem bo nie opłaca się tam grać.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Bloody samo narazie zakonczylo się od wczoraj jest off :D no z malymi przerwami :D

co do tematu i ratów to jak dobrze pamietam ktoś coś mowil o ratach x35 na tym serwie . Poprawcie mnie jezeli mi się coś już pomyliło ^^ za dużo tych serwów się narobiło ostatnim czasem (lepiej więcej niż mniej, zawsze większy wybór)

Opublikowano

DreamWorld 31x Solo and 35x w party , DiamondSro 1 ,2 ,3 server x30 , x40 , x50 , FrSro x15 Raty które mogą jeszcze ulec zmianie :) Wszystkie servery posiadają książkę ( pozostałość po Vsro )daje ona większy exp na kilka godzin x70 Rate. Jeśli się pomyliłem poprawcie mnie :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Co do książki - ona nie zwiększa expa,ale go redukuje praktycznie do 0.

Bawiliśmy się przy tym i mamy nadzieję,że nie będzie zatrzymywało expa.

Ew. można ustawić jakiś skrypt,który by restartował serwer wtedy,kiedy książka się kończy,np co 7 godzin i wtedy czas w książce jest odnowiony.

Jest masa możliwości.

Co do otwarcia dzisiaj - raczej nie.

30966668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...