Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]DreamWorld Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pierwsze informacje na temat Dream World Online a więc.

Serwer startuje w 2gim tygodniu września tego roku

Rate Serwera

XP: 25

SP: 25

Item drop: 25

Gold drop: 25

Level cap: 110

Skill cap: 110

Equipment cap: 11 Degree

Stall Network bez dupebug: Tak

Item Mall: Tak

Euro/China: Tak

Events:

Capture the flag,
   Battle arena(not tested yet),
   Fortress wars,
   Guild wars,
   PVP Tournaments,
   many others which will be organised by the staff later.

TeamDWO

* KingLi - Server & Client Coder
   * CraYu- Server & Client Coder
   * LaHonda - GameMaster
   * Haze aka Iorveth - Webmaster & Forum administrator

Filmiki :

3ci Filmik

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ-W3bOu4ks

Kilka Ss'ów

http://img718.imageshack.us/img718/7664/bonfirev.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/4616/spiritl.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/5823/sss11.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/6341/ssssssssss2.jpg

Jeżeli będą jakieś nowe informacje będę systematycznie je dodawał.Pozdrawiam ! ^^.

32420042.png

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie dzieki :] , mam nadzieje ze w tym temacie bedzie wszystko podpiete jak bedzie client download jak i register ;]

@Edit

Wiesz moze kiedy bedzie web dostepne ?

Opublikowano

Naturalnie serwer zapowiada się niesamowicie , czytam i czytam i naprawdę bardzo dobre opinie ma.

Team mówi sam za siebie , pozostaje czekać na serwer pliki vsro podobno , gdzieś tak przeczytałem ale nie pamiętam gdzie jutro poprawie wszystko itp ledwo co na oczy patrze jestem zmęczony wiec przepraszam że nie jest estetycznie jutro poprawie.Pozdrowienia : ]

32420042.png

Opublikowano

Przydało by się jeszcze info o charach. Czy Euro będą czy nie.

Zapowiada się dobrze, tylko by ogarneli wbijani na serwer bo z tego co wszyscy wiemy to gdzie priv jest dobry tam full serwery :)

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :D Tylko mam nadzieję, że jak już go otworzą to nie zrobią serwera z 1000 slotów bo to będzie niemożliwe aby wbić do gry :P

Czekam z niecierpliwością ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

A i mamy nadzieję, że to nie będzie jak obecnie z Blood gdzie każdy pobrany klient daje błąd CRC....

Opublikowano

nie chce cie zniechecic, ale Blood ma pliki od Dreama ^^

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie może jakiś loader opracują czy coś zobaczymy co i jak blood'a nie testowałem nie mam jakoś czasu.

Co do blood to nie ma takiego teamu jak DWO , więc nie możemy ich porównywać.

Team DWO mówi sam za siebie.Pozdrowienia

32420042.png

Opublikowano

Na pewno będzie można zobaczyć bo zapowiada się ciekawa gra :rolleyes:

A za 2-3 tygodnie będzie Go Go bow ! ;)

Nick w grach: manog

Opublikowano

Nie martwcie się panowie,nasz serwer da radę :)

Myślimy nad podbiciem rate'ów do x30. Co do klienta - bez obaw,nie jesteśmy bandą idiotów - jak wyślemy to wyślemy w pełni zangielszczoną wersję PK2 bez buga z BSRO(nie dość,że ukradli nam klienta,to jeszcze sobie go zbugowali :O). Jeżeli chodzi o ceny silków - niższe niż eSRO - ale też w euro.

Mamy też w planach zorganizowanie pewnego turnieju - czy to PVP czy Wojny Gildii jeszcze nie zdecydowaliśmy - ale pewne jest to,iż będzie można wygrać pieniądze(w walucie euro,kantor/przeliczenie na paypalu we własnym zakresie) dla najlepszej drużyny.

Dla ludzi,którzy mają coś do mojego nicka,że niby podróba itp - dla ciekawskich proszę o wysłanie PM'a na e*pvp to odpowiem jako dowód ;)

nie chce cie zniechecic, ale Blood ma pliki od Dreama ^^

Nie mają tych samych plików co my - my mamy nowszą wersję.

Ukradli nam tylko klienta.

Przydało by się jeszcze info o charach. Czy Euro będą czy nie.

Zapowiada się dobrze, tylko by ogarneli wbijani na serwer bo z tego co wszyscy wiemy to gdzie priv jest dobry tam full serwery :)

Euro działa jak natura(a raczej Joymax) chciała.

30966668.png

Opublikowano

wow spoko. To fajnie, że macie nowszą wersje, lepszy team itd bo blood są tacy nieogarnięci.. 3 clienty zapodali i dopiero 4 dzialal w 100% (reszta błędy crc, crashe w miastach) .

Nie moge sie doczekać otwarcia servera, mimo to , ze ca często nie bd gral ;P

Raty będą na 100% takie? Przy euro raczej sie nie opłaca wyżej niż własnie z 25 bo jak patrze na blood sro to tam goscie w 5h dosłownie 76lvle.. i więcej .

Co do silków, nie będzie możliwości płatności przez zł? ;/ no cóż, może na allegro ktoś umieści i bd sprzedawał .

Czy server będzie 24/7? I czy będzie więcej niż jeden server, chociaż i tak raczej servery będą w dzien full, bo tyle Turków gra na takiego rodzaju servach.. ;/

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Ja zostaje przy dwsro wink.gif

bloody to grupa nieogarniętych gmów którzy dopiero za 4 razem dali poprawnego klienta,w miastach są crashe które trochę denerwują więc zostaje przy dwsro cool.gif

random.jpg

Opublikowano

Co do silków - zrekrutujemy silksellera - możliwe,iż bedzie nim makaronni i z tego co wiem,on ma opcję przelewu pocztowego,bankowego.

Co do wprowadzania na allegro - to już indywidualna sprawa polskiego silksellera.

Raty mogą jeszcze zostać podniesione do x30 lub zostać na x25.

Serwery będą 24/7 - chyba,że trafi się jakiś retard,który będzie się bawił w DDoS (kupimy dobrego firewalla i pozamykamy większość portów) i powinno być git.

Ilość serwerów - niezdecydowana jeszcze - na początek jeden,potem otworzymy ich więcej.

Będzie też jeden serwer P2P gdzie itemy z item malla będą w pełni darmowe.

PS: Proszę o nie pisanie mi na PM o numer GG - nie używam tego.

Wszelkie pytania tutaj lub na PM.

30966668.png

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Czy ustalono w jakich godzinach bedzie FW?

2. Czy bedzie multiclient (bo w Bloody nie ma a farmienie solo jest straaasznie nudne i trudne)

I mialbym propozycje aby np. kazdy kto zarejestruje sie i stworzy konto podczas 1szego dnia od otwarcia serwa dostal 1kk sp tak zeby jakos mozna bylo pograc a nie tylko martwic sie o farmienie :D

Opublikowano

Co jeszcze opisać?

Mam 2 pytania:

1. Czy ustalono w jakich godzinach bedzie FW?

2. Czy bedzie multiclient (bo w Bloody nie ma a farmienie solo jest straaasznie nudne i trudne)

I mialbym propozycje aby np. kazdy kto zarejestruje sie i stworzy konto podczas 1szego dnia od otwarcia serwa dostal 1kk sp tak zeby jakos mozna bylo pograc a nie tylko martwic sie o farmienie :D

1. Nie.

2. Multiclient będzie do pobrania we własnym zakresie.

3. 1kk na start - odpada.

30966668.png

Opublikowano

Nie napalajcie się tak bo wam oczy dupą wyjdą jak zobaczycie, że nie będzie serwera :D

Prosiłbym o nie wypowiadanie się na temat,o którym nie ma się pojęcia,mkay? :)

Jeszcze Ci oczy dupą wyjdą we wrześniu ^^

30966668.png

Opublikowano

Ja też, na pewno zagram ;)

Mam pytanko jakie ceny silków jeżeli niższe niż na esro B)? Ten serwer P2P brzmi ciekawie :)

Tak ogólnie skąd macie pliki?

Opublikowano

Z tego co czytałem na epvp,kilka osób posiada te pliki,ze względu że nie były odpowiednio zabezpieczone i je zhackowano,

random.jpg

Opublikowano

Na epvp bardzo dużo osób pisze, że ten serwer to niewypał, ale zobaczymy :)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...