Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Destiny // Extreme Last Chaos

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 798
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to bardzo ciekawa opinia o mnie, gdyż Ty Maniek mnie nie znasz i o mnie mówisz zyeb hmmm kolejne dziecko z lc co zazdrości itemków komuś....a żeby mieć cash haka trzeba mieć go xD:D

Opublikowano

Rozmowy personalne typu: jesteś na ch3, a może na innym kanale, a czemu do mnie piszesz, zazdrościsz mi itemków stratatata nie wnoszą nic do tematu serwera i powinny być prowadzone na prywatnej korespondencji. To jest po prostu zaśmiecanie tematu i osoba, która przyjdzie tutaj szukać konkretnych informacji, będzie miała utrudnione zadanie, bo będzie musiała przeciskać się przez masę pustych postów.

No i bez obraz, prowokacji i obelg prosimy, bo następne będą karane w kategorii flamewar

-Neoxyh.

Opublikowano

Dobrze nasi mili moderatorzy od dziś morda w kubełek za przeproszeniem, postanawiam się poprawić :D

PS: Zapraszam do gildii WielkiOrgazm, gildia jest mała ale z czasem się rozwinie ;)

Opublikowano

Chcę wrócić do lc po ponad rocznej przerwie. I nie wiem gdzie jest najwięcej ludu i co wybrać. Tak patrzę i chyba destiny jest najlepszym rozwiązaniem, teraz pytanie d1? d2? ;)

WEu2rNy.png?1  

Opublikowano

Chcę wrócić do lc po ponad rocznej przerwie. I nie wiem gdzie jest najwięcej ludu i co wybrać. Tak patrzę i chyba destiny jest najlepszym rozwiązaniem, teraz pytanie d1? d2? ;)

Jak już to d1, chociaż polecałabym Tobie inne, stabilniejsze serwery. 

Opublikowano

Serwer jest stabilny ale mało rozwija się do przodu, fajnie się gra lecz czasu trzeba trochę poświęcić aby cokolwiek zdobyć...wbijaj ekipe skroimy xD :p

Opublikowano

Wbiję wbiję, w południe zacznę grę to się odezwę. No właśnie patrzyłem na genesisie ledwo żyje, vormsy to samo eternii nawet nie sprawdzam, pozostaje D1. Tyle nowości i tak zapewne że nie bd wiedział i tak co do czego jest teraz ;)

WEu2rNy.png?1  

Opublikowano

od dłuższego czasu nic się nie zmieniło, więc bez problemu ogarniesz, a jak masz tsa to ci mogę wytłumaczyć co i jak, jesli zapomnisz

Opublikowano

Destini jest najdluzszym z serwerow ktore sie utrzymuja. Ludzi na serwie moze nie zawiele ale z dnia na dzien coraz wiecej. Tym bardziej polakow przybywa .

Opublikowano

Ty sie nadajesz na arenke z tym cash hakiem xD spojrz na swoje profilowe,jakis niedojebany lesny elf,skrzat hefalump p********y. siedzi przed tym kompem i wali konia co 5min,zjeb

Opublikowano

Hmm.....sam jestes pewnie skrzat niedojebany, ja mam zdjęcie jakiekolwiek :p Ale każdy uważa mnie za kogo innego a ja mam to w d...., więc wyjdź na dwór i się pobaw w piaskownicy ;)

Opublikowano

Dołączam się do powyższej wiadomości Ma ktoś chwilkę pomoc Głownie chodzi o golda 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ty sie nadajesz na arenke z tym cash hakiem xD spojrz na swoje profilowe,jakis niedojebany lesny elf,skrzat hefalump p********y. siedzi przed tym kompem i wali konia co 5min,zjeb

ahahah ale beka xD

Opublikowano

Trzeba tepic skrzata :D

Opublikowano

Ty sie nadajesz na arenke z tym cash hakiem  xD spojrz na swoje profilowe,jakis niedojebany lesny elf,skrzat hefalump p********y. siedzi przed tym kompem i wali konia co 5min,zjeb

Oj Maniek Maniek tylko w pisaniu o hakowaniu kont jesteś chyba dobry Bo grać raczej nie umiesz  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...