Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się zalogowałem na stronie stronka działa i wgl wszystko sprawne. Postacie mam tak jak miałem ale nie mam czasu pobierać z takich chujowych hostów tego clienta no ile można czekać żeby z deposit to pobierać.

mam pytanie jak wklejam tego nowego patcha do clienta mam czarny ekran po wybraniu postaci ?

musisz mieć clienta ze strony i do tego wgranego tego patcha

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

SERWER ON Byłem już dziś zadna postać nie była usunięta, eq mam i wszystko jest tak jak było więc nie wiem kto pisał inny post że Serwer off na zawsze i wszystko zostanie usunięte. Wszystko jest tak jak było.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Hahahahah nie rozumiem jak można być aż tak głupim dzieckiem jakim jest pawemol... kurwa trzepie od cholery kasy z IS i zapory nie kupi :) Ja na swoim serwie zaporkę kupiłem już na start <_<

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Możesz pobrać multihacka z metin2mod.tk i masz opcję pisania na kolorowo jeśli o to chodzi ;>

sygnary.jpg
Opublikowano

Z tego co pamiętam to bug jest przy expieniu od chyba 130 do 150 można w 20min? może krócej ;) Chyba od 130... Na pewno do 150 lvl. Oczywiście na odpowiedniej mapie z odpowiednią taktyką :D

Zbieram like ;x

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Duży odkop ;O

1. wielki minus

-Gówno a nie serwer -.-

To jest dyskusja na temat serwera. To mógłbym odkopać nawet sprzed 10 lat.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Jak ktos wyzej wspomnial serwer jest dla dzieci neo

A tak powaznie to serwer niedopracowany masa bugow powaznych np is i tego typu sprawy

Eq navii jest na porzadku dziennym

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...