Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już raczej tak nie będzie. Serwer mknie ku końcowi.. :P poza tym z tego co wiem to robią nowy serwer także ten im raczej nie będzie to niczego potrzebny ;)

­

@Lajk™

A skąd masz takie informacje jeśli można wiedzieć? ;)

#OpISIS

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lajk™

A skąd masz takie informacje jeśli można wiedzieć? ;)

Pisało się z Pawemolem i z Detronixem ;)

­

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam wielką nadzieje, że kiedyś będzie reaktywacja albo reset tego serwera.

Reaktywacja?

Reset?

Co ty ziomek z nieba spadłeś?

Założyciele pewnie pokończyli już swoje lata... 

Od dawna nawet jak xenox był to się nim nie zajmowali bo czasu nie mieli, więc wywnioskować można, że mieli na głowie większe sprawy jak np. rodzina :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Reaktywacja?

Reset?

Od dawna nawet jak xenox był to się nim nie zajmowali bo czasu nie mieli, więc wywnioskować można, że mieli na głowie większe sprawy jak np. rodzina :)

W sumie to założyciel xenoxa miał chyba 12/13 lat, więc teraz jest może dopiero pełnoletni ^^.

Opublikowano

Reaktywacja?

Reset?

A ja mówię, że ma być to zrobione przez tą samą administracja? Przepraszam, nie napisałem tego.Jakby powstał serwer taki jak xenox(tylko do 250lvl) z NOWĄ ADMINISTRACJĄ.

Wiem, że jest już serwer podobny xenoxa, a mianowicie argentus, ale tam nie ma tego klimatu, który był ciągle widoczny przy graniu w xenoxa ;/

Opublikowano

A ja mówię, że ma być to zrobione przez tą samą administracja? Przepraszam, nie napisałem tego.Jakby powstał serwer taki jak xenox(tylko do 250lvl) z NOWĄ ADMINISTRACJĄ.

Wiem, że jest już serwer podobny xenoxa, a mianowicie argentus, ale tam nie ma tego klimatu, który był ciągle widoczny przy graniu w xenoxa ;/

jeszcze troche i będzie taki serwer ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat jest już nieaktualny, więc ląduje w koszu jak inne nieaktualne dyskusje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...