Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze na ten serwer jestem wkurwiony zmarnowałem 300 minut swojego życia..

Siedziałem na kamermodzie, wkładałem sr do truty i ulepszyłem na smiercio, włożyłem kd 80%. Wchodze na clienta a tam smiercio bez sr bez bonow. Dziekuje smile.gif

pfff.. czy ktoś cie prosił grać na cheatach ? :).

ban_pl_72890_520638.gif
  • Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja niestety znam tajemnicę Pawemola i całej jego pracy. Przez to nawet nie wejdę na ten serwer.

A raczej nie powrócę, bo kiedyś byłem jednym z najbardziej szanowanych tam GameMasterów.

Tak, na pewno. Każdy może tak napiać.

W styczniu ( do połowy ) ma być eq 190+ i nowe zwoje/ expowiska. Będą questy pt. ZABIJ 50 OSÓB Z LVLEM LEPSZYM OD SIEBIE.

Będzie w lutym, bo ostatnio coś nie miałem czasu na robienie tego wszystkiego. A tak apropo, będą o wiele lepsze misje.

jeśli chcesz się na nim grać to tylko w nocy i nic więcej pozatym serw spx ale jak mówie kradną eq na nim albo gm albo jakaś banda bachorów

osobiście bym nanim pograł ale ;/ już nie bo okradli i... dupa ;/

Jak dajesz wszystkim passy to się nie dziw, że cię ktoś okradł.

Administraca kradnie eq prawda a daja powod ze eq bylo z navi heh

Nie wiem po co miała by ci administracja kraść eq jak może sobie przez navi zrobić jakie chce.

Mam pytanie do jakiegos doświadczonego Sury BM. Z czego robić bron do pvp dla sury BM ?

Najlepiej ze świętego miecza.

Nikomu od początku serwera nie dałem eq, nawet najbliższym osobom. Nie wiem skąd się bierze ten stereotyp, że administracja wszystkim daje wszystko.

Opublikowano
Nie wiem po co miała by ci administracja kraść eq jak może sobie przez navi zrobić jakie chce.

a ja mam wiedzieć po kija im eq ?? O_o ja osobiście byłem przy tym jak mój kolega stracił eq po nowym dodatku co był że eq na 180... wbił na serwer zagadał z gm i zaczeli rozmowe o eq i wg. po rozmowie z 15min wywalilo go z gry i wbił normalnie po 10minutach gry po eq :). nikt nie znał pass.

serwer fajny dla ludzi którzy zrobią sobie eq w 1/3tygodnie :) ja tam zagrałem od nowa tak od 0 zero eq 1lv nikt nie pomagał :) w 2dni miałem eq na 145 i 160 :). sura wp. ale grałem tylko 5H.

Wojem body robisz sobie fms 15um / 35sr kd prosisz kogos daja za free zrobisz w fms i kladziesz ludzi 145+lv ... dmg fms jest takie ze nie wiem

Opublikowano

a ja mam wiedzieć po kija im eq ?? O_o ja osobiście byłem przy tym jak mój kolega stracił eq po nowym dodatku co był że eq na 180... wbił na serwer zagadał z gm i zaczeli rozmowe o eq i wg. po rozmowie z 15min wywalilo go z gry i wbił normalnie po 10minutach gry po eq :). nikt nie znał pass.

serwer fajny dla ludzi którzy zrobią sobie eq w 1/3tygodnie :) ja tam zagrałem od nowa tak od 0 zero eq 1lv nikt nie pomagał :) w 2dni miałem eq na 145 i 160 :). sura wp. ale grałem tylko 5H.

Wojem body robisz sobie fms 15um / 35sr kd prosisz kogos daja za free zrobisz w fms i kladziesz ludzi 145+lv ... dmg fms jest takie ze nie wiem

A masz dowód, że takie wydarzenie się odbyło?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem serwer jest bardzo fajny i idealny dla tych których potrafią się bawić ;)

Plusami serwera jest to że po prostu serwer jest 4 fun , ładnie opracowany utrzymuje się dosyć długo ... ;)0

Dużo ludzi ale w chuj neostrady na serwerze i to jest wielki minus , teraz chyba nie ma serwera bez dzieci neo ... ;)

Ja tam podziwiam Pawemola za to że ogólnie miał chęci stworzyć coś takiego dla '' Was ''

''Was'' - Wy , tylko potraficie nasrać i nasikać na to co ktoś zrobił ....

Nigdy nie docenicie tego , nie mówię że każdy ale 1/3 - 2/3 osób które grają w metina ...

Jeżeli wam się coś nie podoba to po prostu pograjcie sobie w tibie ...

Ja właśnie miałem zamiar stworzyć tam Woja bodego coś od 35 do 55 lvl'a FMS'a jak największe UM z luda , na każą postać z kd ;))

Abs full , 6/7 full i gitara ;)

I tak nieraz gaszą się do 150 lvl'a ;))

Jak dla mnie serwer jest dobry , tak więc przekonuje mnie abym tam grał ;p

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem serwer jest bardzo fajny i idealny dla tych których potrafią się bawić ;)

Plusami serwera jest to że po prostu serwer jest 4 fun , ładnie opracowany utrzymuje się dosyć długo ... ;)0

Dużo ludzi ale w chuj neostrady na serwerze i to jest wielki minus , teraz chyba nie ma serwera bez dzieci neo ... ;)

Ja tam podziwiam Pawemola za to że ogólnie miał chęci stworzyć coś takiego dla '' Was ''

''Was'' - Wy , tylko potraficie nasrać i nasikać na to co ktoś zrobił ....

Nigdy nie docenicie tego , nie mówię że każdy ale 1/3 - 2/3 osób które grają w metina ...

Jeżeli wam się coś nie podoba to po prostu pograjcie sobie w tibie ...

Ja właśnie miałem zamiar stworzyć tam Woja bodego coś od 35 do 55 lvl'a FMS'a jak największe UM z luda , na każą postać z kd ;))

Abs full , 6/7 full i gitara ;)

I tak nieraz gaszą się do 150 lvl'a ;))

Jak dla mnie serwer jest dobry , tak więc przekonuje mnie abym tam grał ;p

No właśnie moim celem było stworzenie serwera, gdzie się nie liczy wbijanie 250lvl w parę miesięcy tylko w o wiele krótszym czasie. Większości to się nie podoba, że jest od do tego stopnia fun i nie ma nacisku na is, a gracz z is i tak nie jest lepszy od tego, który z niego nie korzysta. Fakt, że nie było już aktualizacji od końca sierpnia, ale w miarę czasu postaram się usunąć wszystkie niedociągnięcia, bugi oraz dodać jakiś procent nowych rzeczy i jakiś atrakcji.

Jak się komuś nie podoba, może po prostu nie grać i przejść na inny serwer lepszy od mojego, ale wątpię czy tam się tak pobawicie.

A tak w ogóle ci którzy głoszą, że serwer jest denny bo w lipcu często znikały im itemy oraz coś się działo, to bardzo proszę nie głosić już tego stereotypu, ponieważ to nie prawda.

Serwer XenoX ma średnio 4,2k graczy i przez dobrą konfigurację game ani db nie pada. Rozumie, że czasem przy tp, albo wyborze postaci może się nie załadować, ale to tylko przez to, że zabezpieczenia kontrolują ruch i czasem są przeciążone. Nie oznacza to, że dedyk jest słaby. Rzadko osiąga on zużycie procka 60%.

Dla tych którzy mają pretensje, że ktoś im eq zajebał to nie moja wina, że każdemu podają passy, albo pobierają chujowy syf.

Tutaj macie wykres, kiedy db miało jakąś awarię i padło:

http://178.32.200.54/data/padlo.txt

Jak db padnie, albo wyłączę serwer przez killall db to pojawi się tam nowy wpis.

Natomiast wiem, że z klientem niektórzy mają problem, ale to się w lutym zmieni :)

Opublikowano

No właśnie moim celem było stworzenie serwera, gdzie się nie liczy wbijanie 250lvl w parę miesięcy tylko w o wiele krótszym czasie. Większości to się nie podoba, że jest od do tego stopnia fun i nie ma nacisku na is, a gracz z is i tak nie jest lepszy od tego, który z niego nie korzysta. Fakt, że nie było już aktualizacji od końca sierpnia, ale w miarę czasu postaram się usunąć wszystkie niedociągnięcia, bugi oraz dodać jakiś procent nowych rzeczy i jakiś atrakcji.

Jak się komuś nie podoba, może po prostu nie grać i przejść na inny serwer lepszy od mojego, ale wątpię czy tam się tak pobawicie.

A tak w ogóle ci którzy głoszą, że serwer jest denny bo w lipcu często znikały im itemy oraz coś się działo, to bardzo proszę nie głosić już tego stereotypu, ponieważ to nie prawda.

Serwer XenoX ma średnio 4,2k graczy i przez dobrą konfigurację game ani db nie pada. Rozumie, że czasem przy tp, albo wyborze postaci może się nie załadować, ale to tylko przez to, że zabezpieczenia kontrolują ruch i czasem są przeciążone. Nie oznacza to, że dedyk jest słaby. Rzadko osiąga on zużycie procka 60%.

Dla tych którzy mają pretensje, że ktoś im eq zajebał to nie moja wina, że każdemu podają passy, albo pobierają chujowy syf.

Tutaj macie wykres, kiedy db miało jakąś awarię i padło:

http://178.32.200.54/data/padlo.txt

Jak db padnie, albo wyłączę serwer przez killall db to pojawi się tam nowy wpis.

Natomiast wiem, że z klientem niektórzy mają problem, ale to się w lutym zmieni :)

ja powiem tak, już dawno odszedłem z xenoxa, ale tak naprawdę to nie pamiętam dlaczego...chyba zmieniłem bony w broni, w której się nie dało srednich zatrzymać i pewnie to mnie wqrzyło, ale to nie wszystko, ponieważ najbardziej zawsze wqrzało mnie tam to, że ulepszacze były w is i pawelmol napisałeś, ze gracz który gra będzie nie gorszy niż ten korzystający z isu, ale to kłamstwo. bardzo dużo ulepszaczy, najczęściej ze smoków, czy tez zwoje po prostu były nie do zdobycia i to dyskwalifikowało tych, co nie wydawali na Is.

ogólnie w tym serwerze magiczne jest to, ze zrobił chyba 9poziomów groty, to naprawdę jest ewenement i na długo pozostanie. z tego co pamiętam na poziomie z niebiańskimi były metki z których cofało exp do 0 na danym lvlu i nie było dropu, ale minęło kilka miesięcy, więc pewnie to naprawił

2gim bardzo dużym + była duża, ba bardzo duża ilość broni i zbroi, bardzo ładnie zresztą wyglądających.

nie skomentuje dawanie eq, czy tez okradania kont ponieważ o tym nigdy grając si e nie przekonałem.

ostatnie zdanie, mianowicie pewnie userzy kojarzycie admina Pro100, który też ma nie byle jaki serwer, a nawet 2...więc chiałem tylko zauważyć, że Pro100 sra na ludzi, a Pawelmol nie i to jest zasadnicza różnica, pozdrawiam go, choć nigdy słowa z nim nie zamieniłem.

Opublikowano

Xenox jest to serwer postawiony tylko dla tego aby GA mógł zarobic z IS itd Serwer moze i jest rozmaity ale jest beznadziejny:

1-Za dużo ludzi a przedewszystkim (dzieci)

2-Za mało CH mogli by zrobic gdzies około 6-7 CH lepiej dla graczy mniejejsze lagi

3-Potki za dużo PŻ dają (ale przyznacie ktos cie atakuje w czasie pvp a tu sobie nobek poci i taka walka moze trwac az ten uczciwy który nie pocił przegra!

4-Serwer dla nobów którzy nie grali nigdy na pl-u (Info dla tych co nie grali:Pograjcie gdzies 2 tygodnie na pl-u to zobaczycie to to jest Xenox (Serwer dla dzieci)!!!

Kto sie zgadza niech da + Pozdrawiam ;D

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

Xenox jest to serwer postawiony tylko dla tego aby GA mógł zarobic z IS itd Serwer moze i jest rozmaity ale jest beznadziejny:

1-Za dużo ludzi a przedewszystkim (dzieci)

2-Za mało CH mogli by zrobic gdzies około 6-7 CH lepiej dla graczy mniejejsze lagi

3-Potki za dużo PŻ dają (ale przyznacie ktos cie atakuje w czasie pvp a tu sobie nobek poci i taka walka moze trwac az ten uczciwy który nie pocił przegra!

4-Serwer dla nobów którzy nie grali nigdy na pl-u (Info dla tych co nie grali:Pograjcie gdzies 2 tygodnie na pl-u to zobaczycie to to jest Xenox (Serwer dla dzieci)!!!

Kto sie zgadza niech da + Pozdrawiam ;D

Czy ty grałeś na Xenoxmt2 ? Bo mi się wydaje że nie. Jest przecież 6 channeli jeszcze mało ? Dzieci są na każdym serwie. Co ma gra na pl'u z grą na pivie ?

Ja na PL'u gram ze 3.5 roku i moim zdaniem Xenox to jeden z najlepszysz privów.

Opublikowano

"

A masz dowód, że takie wydarzenie się odbyło? "

Nie mam ponieważ już nie gram . Eq było zabierane jak serwer był off jak wszystkich wywaliło i od 10 do 25 graczy wlogowało się na konto bez eq ;/... Ale serwer jest na 3dni max nie polecam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałam 1 dzień i jakoś mnie nie zachęcił. Lipa z expem z eq też nie za ciekawie. Nie dla mnie...

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Pawemol ja mam pytanie o trawę, ponieważ mam czarno-zieloną i straszne opóźnienia w grze. Jeśli nie mam lagów w M1, to mam lagi na wojnach. Proszę nie pisać mi, ze mam kupić lepszy komuter, bo to nie wina komputera. Komputer dobry, działa i nie mam powodu kupować nowego.

Gracie 1-3dni i potem kończycie, ponieważ nie umiecie robić bonów, eq. Na 50lvlu padniecie w V1 i usuwacie klienta z komputera, bo nie dajecie rady. Spróbujcie zagrać dłużej, wbić 127+ i wtedy dowiecie się jaka to frajda grać na takim ZAJE**STYM PriVie...

Stronka do nowości na XenoXMT2, które wejdą w lutym :

To wszystko z mojej strony i proszę o odpowiedź Pawemola.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

Serwer typowy 4fun. Wymaga odpowiedniego sprzętu, żeby się dobrze grało ze względu na dużą ilosc graczy. Jak miałem starego kompa nie nie można było się zalogowac... Takie straszne lagi były, ale teraz mam nowego i się bezproblemowo gra. Serwer jest bardzo rozbudowany, aż za bardzo. System ulepszania mi się bardzo nie podoba ze względu na to, że co 5 lvli nowa zbroja. Jest to bez sensu i dlatego już tam nie gram. Co do strasznych opóźnień w grze i czarno-zielonych pasków jest to wina słabego sprzętu. Miałem zupełnie to samo kiedy wspominałem o starym kompie. Noobki i dzieci neo oczywiście są jak na każdym serwerze. Nigdy nie spotkałem serwera, na którym nie było naszych kochanych neosów, ale za to można się z nich pośmiac jak piszą błędy ortograficzne i wyzywają Cię od ''twoja stara''. Serwer bardzo easy. Widziałem, że szanowny pan [GA]Pawemol napisał, że w lutym kiedy wyda nowego clienta nie będziemy miec tego typu bugów co zielono-czarne paski na trawie niezależnie od karty graficznej. :)

Opublikowano

Serwer zajebiaszczy. :)

Pawemol ładnie wszystko ogarnia. Niestety za tych czasów co ja grałem panowało EQ z Navi ;d To było jakieś 4-6 miesięcy temu. ;)

Teraz to już chyba ogarnęli.

Serwa jak najbardziej polecam kto ma GOOD sprzęt nie ma problemu z żadnymi lagami.

Na serwie ciągle są wprowadzane nowości.

Oto filmik co bd wprowadzone w 2012roku:

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Czy ty grałeś na Xenoxmt2 ? Bo mi się wydaje że nie. Jest przecież 6 channeli jeszcze mało ? Dzieci są na każdym serwie. Co ma gra na pl'u z grą na pivie ?

Ja na PL'u gram ze 3.5 roku i moim zdaniem Xenox to jeden z najlepszysz privów.

wszystko jasne

@

Do grania na xenoxie trzeba miec dobrego kompa, lagi w chuj, duzo ramu zżera

Opublikowano

Ja np: Z minusów widzę to że znikają różne przedmioty ... kupiłem ostatnio broń wydałem 22 Sm po czym wyłączyli serwer dziś wchodzę a tu patrze nie mam broni...

Opublikowano

a ja mam kłopoty z pobieraniem xenoxa ... nie wiem czemu ale długo mi sie strasznie pobiera a raczej chce pobrac .... 29 kb max sie pobiera na sekunde a mam neta 1 ,3 mb może najlepiej by było jak by sie patha pobierało . jak cos pisac na gg (39770922).

Opublikowano

Eee.. szkoda gadać. Totalna tragedia, każdy ma cały magazyn niezdar a nawet więcej, bo po wprowadzeniu nowego eq był bug na zwoje -,- sam zdobyłem ponad 1000 a dzisiaj wchodze i co.. ciągle je mam Oo

Czyli Pawełek nawet nie zauważył że trzeba zrobić cofkę -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Serwer jest moim zdaniem słaby.

Minusy:

Lagi

Za dużo nowych zbroi i broni ulepszaczy itp. (nie ogarniam)

Tłok na expowiskach

Nie lubię takich serwerów. Mam po prostu swoje zdanie.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...