Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeden wielki -, sami oszuści, nie da się kupić kd +5, bo ktoś chce cię owalić.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xenox byl fajne ale kiedys, jak zaczynalem max eq na 145 ;p a potem do 180 i do 250 + kd zbugowane, zwoje metalu zbugowane... teraz ten serwer to dno pokaz najgorszego noobstwa i totalnego debilizmu administracji

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Po prostu wy nie umiecie grać w tą gre, bo sądząc po waszych wypowiedziach nie osiągneliście nawet 20% tego co jest na serwerze.

Wie ktoś czemu nie da rade się zalogować?

Opublikowano

XenoX na samym początku swojego istnienia był jednym, z najciekawszych serwerów easy/4fun, ale teraz jest już lipny gdyż ludzie wyłapali tyle bugów z bryłkami itp... , że to już nie ma sensu zaczynać no i w to wszystko jeszcze wchodzi navi, którego jest od groma na serwerze , bo administratorzy chcieli sobie zarobić grosza, a teraz mają takie zdanie o serwerze ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Po prostu wy nie umiecie grać w tą gre, bo sądząc po waszych wypowiedziach nie osiągneliście nawet 20% tego co jest na serwerze.

Wie ktoś czemu nie da rade się zalogowac

serwer teraz to dno mialem 2 x 250 woja body i buffa, woja sprzedalem szamanke jeszcze mam bez eq bo buff.. postaci 170+ nie licze bo sporo postaci pvp robilem WP Daggera Archera, ale serwer jak zaczal upadac to sie zwinalem z tego gowna

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

serwer teraz to dno mialem 2 x 250 woja body i buffa, woja sprzedalem szamanke jeszcze mam bez eq bo buff.. postaci 170+ nie licze bo sporo postaci pvp robilem WP Daggera Archera, ale serwer jak zaczal upadac to sie zwinalem z tego gowna

Dasz Buffa 250 ?

Opublikowano

@Up Dalej jest ;) Tylko każdy szuka dziury w całym ^.^ Mogę wam pokazać w grze jego plusy ;) To nie boli.

@Top Narzekacie na EQ Navi. To zagrajcie na Extremme'ie albo Gondorze. To to samo niemalże :) Mniej graczy, łatwiej zacząć. Ja chętnie pomogę. Gram na Extremie. Gondor'a ostatnio resetowali i jest od nowa. Każdy ma szansę się wybić. Z tego co wiem, mało kto ma KD +2/3 a co dopiero +5 =.=. Narzekacie jakbyście mieli powód.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grać nie grać, wlazłem dzisiaj bo myślałem, że wkońcu coś nowego wprowadzą. Biłem smoczka a tu jakiś noobek zacząl z wulgarami wyjeżdżać na dodatek dead.No ludzie serwer całkowicie zszedł na psy. Grało się fajnie w 2011r. Gdyby nie te nowośći to już bym na lajcie zdążył eq zrobić i poczuć miłą atmosferę. Moje zdanie jest takie 95% noobostwa (pro eq) z czego 5% to ludzie normalni i pełni szacunku.

93176798230333394383.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

- Administracja która zataja swoje przekręty

- Za dużo beznadziejnych nowości skradzionych z chinoli

- Lagi gorsze niż na chinolu

- Bezsensowna zabawa z ciągła zmianą wartości 6 i 7 bonu

+ Hmm szybki exp i drop kasy

+ Połowa ludzi grających na tym serwerze jest w porządku

+ Nowe atlantydy..

Hmm to może ja się wypowiem na temat tego co napisałeś. .

z Administracją się zgodzę :) (Anisa wie o co chodzi)..

Lagów nie ma , zainwestuj w lepszego neta to będzie Ci lepiej chodziło.

Powiadasz za dużo beznadziejnych nowości skradzionych z chinoli =]. Co do tego to masz tylko PONIEKĄD rację. Gdyby nie Pawemoll i Detronix to serva by nie było. Widać że potrafią dodawać , improwizować, np. z oświetleniem zbroi na 250 lv (zbr króla hwang itp..)

Bronie są nieziemskie. Bezsensowny ze zmianą bonów jesteś Ty. Nie można ciagle zwalac tej winy na SERWER. Jak umiesz zmieniać to jest lepiej :) , jest na to pewen sposób , mogę powiedzieć jaki [pw]. Tyle z mojej strony.

@AveRa

jak to napisałeś "@Top Narzekacie na EQ Navi. To zagrajcie na Extremme'ie albo Gondorze. To to samo niemalże :)

Mniej graczy, łatwiej zacząć. Ja chętnie pomogę. Gram na Extremie.

Gondor'a ostatnio resetowali i jest od nowa. Każdy ma szansę się wybić. Z

tego co wiem, mało kto ma KD +2/3 a co dopiero +5 =.=. Narzekacie

jakbyście mieli powód."

Extreme też od nowa włączyli , pousuwali wszystkie konta. w tym także i moje "Seo , Sudoku, LordUrokI , UrokBma)itd.. Ja moge zagrać od początku na xenoxie , zainteresowany? pw , gg: 34014662 bądź nr fona , skype: (pw)

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Osobiście nie wiem, co ludziom podoba się w tym serwerze. Jak na mój gust jest on przekombinowany, za dużo tych wszystkich epików i ulepszaczy. No, ale nie wszyscy lubią dobre mediumy, niektórzy wolą taką chińszczyznę, która już nawet nie przypomina metina.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ja pamiętam jeszcze grę przed aktualizacją na eq 180 , jakie to było fajne .

Oczywiście nie był wtedy tak sławny jak po aktualizacji na poziom 180 , pamiętam to nie było za łatwo ,ani za trudno .

Brakowało wtedy bugowania się expa itd.

Jeżeli mnie pamięć nie myli razem z gildią L2P dobijałem 250 na szkatułkach jakichś tak nie pamiętam nazwy .

Potem ta kosmiczna aktualizacja na 250 ... po obejrzeniu filmika na yt o zapowiedzi nowości byłem zachwycony , tylko te kd +5 ...

No nic i się zdobyło razem z JORDANEM (kolega z gry) pierwsze zbroje na 190 , potem to już była kwestia czasu , zanim nie osiągnęliśmy 250 i najlepszego eq z kd+5 .

Potem oczywiście bieganie po mieście i wyrzucanie niegdyś unikalnych przedmiotów.

Opublikowano

Minusy :

- 99% Gimbazy,

- Kosmiczne DMG, mniej ABSu,

- Trudno cokolwiek zdobyc lepszego bez ingerencji w IS

- Syfny system ulepszen,

Musialbym wejsc zeby wiecej napisac, ale jest tego od uja.

Plusy :
- Latwy exp do 90lv

Opublikowano

Ooooo Xenox... Pamiętam początki. Serwer na EasyVPN (byłem wnerwiającym surą co srał się, że ktoś wbił tak szybko lvl, a był bug wtedy :D ). Później na hamaku, a to już nie grałem bo miałem inne zajęcia :P . Jak teraz patrzę na ten serwer to widzę, że administracja się postarała. Ale to nie to co kiedyś.

Mogliby zrobić kolejną edycję serwera, odświeżyć wszystko: pousuwać bugi, lepsza szata graficzna dla klienta (w tym nowa czcionka bo według mnie trochę ssie) itp.

---

Opublikowano

Minusy :

- 99% Gimbazy,

- Kosmiczne DMG, mniej ABSu,

- Trudno cokolwiek zdobyc lepszego bez ingerencji w IS

- Syfny system ulepszen,

Musialbym wejsc zeby wiecej napisac, ale jest tego od uja.

Plusy :

- Latwy exp do 90lv

Hahhahaha nic w is'a i mialem 5 postaci 250 z full eq ... Nie umiesz po prostu grać.

Plusy :

Łatwo się gra

Dużo Grot

Minusy :

Gra 60% dzieci (10-13lat)

BM na max lvl i eq kosi wszystko

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Hahhahaha nic w is'a i mialem 5 postaci 250 z full eq ... Nie umiesz po prostu grać.

Plusy :

Łatwo się gra

Dużo Grot

Minusy :

Jak umiesz grać bodziakiem to zniszczysz każdego BM'a ;)

@topic serwer bardzo łatwy, aczkolwiek nie opłaca się tam już grać

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Plusy :

Łatwo się gra

Dużo Grot

Minusy :

chcialo by ci sie grac na czyms gdzie musisz zapierdalac caly czas zeby cos osiagnac ?

Jak serwer by stal z msc, to jesio ale nie tyle czasu.

Co do mojej gry, jezeli bm cie jedzie, a jestes bodziakiem jak up wspominal to raczej ty nie potrafisz grac, bo wbic lv i "ZROBIC" eq na 250lv to nie problem bo podczas expa dropisz ulepki -,-

zeby nie bylo @topic syf

Opublikowano

chcialo by ci sie grac na czyms gdzie musisz zapierdalac caly czas zeby cos osiagnac ?

Jak serwer by stal z msc, to jesio ale nie tyle czasu.

Co do mojej gry, jezeli bm cie jedzie, a jestes bodziakiem jak up wspominal to raczej ty nie potrafisz grac, bo wbic lv i "ZROBIC" eq na 250lv to nie problem bo podczas expa dropisz ulepki -,-

zeby nie bylo @topic syf

Nie zapominaj że trzeba było też czasami dużo się naexpić żeby cokolwiek coś wydropić ;)

@topic serwer kiedyś był dobry, teraz po tych bugach na sm wsystko padło a gm jeszcze dobijają tego serva.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...