Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest teraz gównem!

Kiedyś był fajny jak były bronie i zbroje do max 145 lvl'a i nie było tych zbroi z painta i KD.

Stare czasy. Ale każda gra, privek po kilku latach staje się gównem poprzez zjebane aktualizacje.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest serwer to jest fake , do tego dochodzi ekwipunek z Navi :/

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

według mnie serwer banalnie prosty w miesiąc gry 200lv+ gwarantowany!

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

według mnie serwer banalnie prosty w miesiąc gry 200lv+ gwarantowany!

Miesiac??

Wbijaja w kilka dni 250,gorzej jest z eq ale to juz inna sprawa

serwera nie polecam z calego serca no chyba ze jestes dzieckiem neo to mozesz smialo wbijac ;)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Gram tutaj sporo i mi się już nudzi niedługo konta pójdą na allegro

ehh za allegro trzeba płacić nawet jak wystawiasz item.

Słyszałem że gm sprzedaje eq na allegro + czepie z dzieci neo z is haha xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

powiem parę słów na temat xenox to serwer z lagami i bugami bo mam postać na extreme tam grają same niedorobieni dzieci teraz nastepnego serwera postawil aod na tych samych zbrojah i takie same lagi bugi Nevios tam niniuś i nadka na forum żadzą i tak samo moncą jak na extremienie plolecam gry na tym extremie xenox lepiej jest pilnowanya na neviosie wogule nie polecam gry -.- -.-

Opublikowano

Wszyscy ciągle jadą XenoX'a, bo w większości na nim nie grali i piszą tu posty tylko po to, by je nabić, albo pogorszyć jego reputację. Wy nie pamiętacie czasów na XenoX'ie, kiedy koleś z KD +0 w Broni był najlepszy na serwerze, więc nie mieszajcie go z błotek okej? Nie graliście od początku, więc bez urazy, ale zamknijcie mordy. Gram teraz, ale już nie na samym XenoX'ie, ale na Extremie. Ciągle spotykam ludzi, którzy są w stanie mnie zabić, ale ja gram tam 2 tygodnie, w sensie od nowa. Może zagrajcie na nim i zobacznie jego plusy, a nie minusy. Żaden serwer nie jest doskonały. Ale zauważcie jedno. Mimo wad, mimo DDOS'ów, mimo fali negatywnych opinii... Nie upadł.

Opublikowano

Z początku serwera było fajnie.
Teraz...teraz to jest po prostu gówno.Dosłownie gówno ponieważ 70% graczy tego serwera osiągnęło max lvl i te max lvl na wolnym mniejsze lvl zabijają i psują całą zabawę z gry która już nie istnieje.Serwer zbugowany administracja ma wszystkich w dupie i tylko na serwerze góruje IS.Może po resecie serwera,bez IS i płatną rejestracją (chodzi mi o tanie grosze 1.23zł żeby serwer miał utrzymanie bez IS)i też bez większości broni i pancerzy.

xh56.png

Opublikowano

Wszyscy ciągle jadą XenoX'a, bo w większości na nim nie grali i piszą tu posty tylko po to, by je nabić, albo pogorszyć jego reputację. Wy nie pamiętacie czasów na XenoX'ie, kiedy koleś z KD +0 w Broni był najlepszy na serwerze, więc nie mieszajcie go z błotek okej? Nie graliście od początku, więc bez urazy, ale zamknijcie mordy. Gram teraz, ale już nie na samym XenoX'ie, ale na Extremie. Ciągle spotykam ludzi, którzy są w stanie mnie zabić, ale ja gram tam 2 tygodnie, w sensie od nowa. Może zagrajcie na nim i zobacznie jego plusy, a nie minusy. Żaden serwer nie jest doskonały. Ale zauważcie jedno. Mimo wad, mimo DDOS'ów, mimo fali negatywnych opinii... Nie upadł.

hmm ja grałem i byłem 3 w topce wtedy jak się ciężko expiło przyznam ci racje że wtedy z kd+0 był koxem ale teraz na extreme nie pograsz bo off-line

Opublikowano

-Administracja nie odpowiada wgl...

-Teraz są lagi i ciężko wbić na serwer

+ Ogarnięci ludzie

+Miły exp/kasa i szybki lvl

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

Powiem tak aby zarobić kase na eq to nie jest ciężko.

Aby wbić nie jest ciężko.

Serwer stoi już 2 lata czyli wielki +

może za dużo po dodawali tych zbr broni kd ulepszaczy z tym się zgodze.

lecz zobaczcie też z 2 strony jak nic nie było byśćie narzekali że administracja nic nowego nie dodaje a na początku jak dodali to że fajnie fakt faktem znudziło się nie dziwię się.

Lecz jeżeli oceniasz to zobacz też z 2 strony jakby przez 2lata były tylko 2-3 epiki i wgl każdy by to samo miał no teraz nie lepiej ale fakt.

Według mnie to kto nie grał to niech zagra może mu się spodoba.

Opublikowano

Z początku serwera było fajnie.

Teraz...teraz to jest po prostu gówno.Dosłownie gówno ponieważ 70% graczy tego serwera osiągnęło max lvl i te max lvl na wolnym mniejsze lvl zabijają i psują całą zabawę z gry która już nie istnieje.

Mozna grac od poczatku na gondorMT2

Opublikowano

Jesteście śmieszni. Jestem najlepszym ninja daggerem na serwerze i gram od początku miałem bardzo duzo nicko. I chwale serwer polecam każdemu.

Jeżeli ktoś wie kim jestem proszę o dyskrecje.

Opublikowano

Serwer był fajny jak było EQ do 180. Przeżyłbym EQ do 250. Ale ulepszanie KD Luda/Masakry/Um do +5 jest idiotyzmem. Masz KD Woja a KD masakry dodaje luda, ale odejmuje na woja... Nawet GMi nie wiedzieli jak to liczyć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli już tyle mówicie, że dawniej na Xenoxie fajnie się grało to zapraszam na GondorMT2. Usunęli all konta i itemy, bo ludzie od Seona bugowali. Teraz jest jak dawniej Xenox, koleś z KD+0 jedzie wszystkich :) Zapraszam.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Jeżeli już tyle mówicie, że dawniej na Xenoxie fajnie się grało to zapraszam na GondorMT2. Usunęli all konta i itemy, bo ludzie od Seona bugowali. Teraz jest jak dawniej Xenox, koleś z KD+0 jedzie wszystkich :) Zapraszam.

Zgadzam się :) też gram na Gondor i jak najbardziej polecam go.

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Właśnie kto by chciał pograć tak jak kiedyś na Xenoxa bez bugów itp zapraszam na GondorMt2 !

wolf.gif

Opublikowano

Xenox był ciekawy... wcześniej. Miałem tam ponad 170 i dobre eq, potem mi się znudziło.

Wbijam po paru miechach, a tam jakieś nowe eq do 250; kd luda, um, masakry +5 (paranoja, ktoś ma te 3 kd jednocześnie w broni na 250 lvl to wali każdemu jak chce kilka milionów)...

Teraz na xenku nie ma nic zachęcającego. Itemy z painta i syf. Oczywiście to moje zdanie :D

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer to syf , ponieważ przez wcześniejsze bugi ludzie po robili sobie eq a teraz nowi gracze nie mają szans ze starymi :D . Temu serwerowi pomoże tylko reset KONT

Opublikowano

Reset kont z ciekawosci wbiłem i ile tam jest 100osob online

Co do xenoxa to wbiłem kiedyś 190 na bugu w grocie cały spot i leci kula za kulą zrobiłem eq i mnie znudziło,pvp po +kk dmg dziwne kd ch... wie po co,syf nie serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...