Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server moim zdaniem słaby! Aż za dużo tego gówna dali. Jakoś mi się nie podoba ponieważ niby taki super exsp a aż tak super nie leci :(

Opublikowano

Serwer jest do wyśmiania :D za dużo ulepszaczy :D trzeba strasznie NołLajfić :D żeby dobre eq mieć. Poza tym KDna ludzi i Um odstrasza dużo gra tam nieogarów , ktorzy wydają na IS'a.

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Ja na xenoxie nie mam dużych lagów, a mam 2GB RAM :P . Ulepszanie jest dość łatwo ogarnąć. Ważne jest tylko, że na itemy 130+ są potrzebne różne zwoje :). potem na itemy od mniej więcej 155lvla to sa potrzebne zwoje z groty V9 :D

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Xenox jest to serwer postawiony tylko dla tego aby GA mógł zarobic z IS itd Serwer moze i jest rozmaity ale jest beznadziejny:

1-Za dużo ludzi a przedewszystkim (dzieci)

2-Za mało CH mogli by zrobic gdzies około 6-7 CH lepiej dla graczy mniejejsze lagi

3-Potki za dużo PŻ dają (ale przyznacie ktos cie atakuje w czasie pvp a tu sobie nobek poci i taka walka moze trwac az ten uczciwy który nie pocił przegra!

4-Serwer dla nobów którzy nie grali nigdy na pl-u (Info dla tych co nie grali:Pograjcie gdzies 2 tygodnie na pl-u to zobaczycie to to jest Xenox (Serwer dla dzieci)!!!

Kto sie zgadza niech da + Pozdrawiam ;D

ja na Xenoxmt2 nie mam lagow ale z reszta sie zgadzam 100% neosy ksutki i chwalenie sie nic wiecej dlatego nie gram tam gralem moze z 4h i przestalem client oczojebny i zamiast ulepszaczy to chuje muje dziekie weze i pociagi .

Opublikowano

Przed nowym update ok 3, 4k online dziennie, a teraz w granicach 2k, bo nie wszyscy pobrali jeszcze nowego clienta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuci ktoś na dobrego hosting'a bo jak ściągam to nawet mniej niz 50 kb/s a noramlnie mam po 500

Najlepiej chomkuj :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

No chu*nia jest ze ściągnięciem ;/

Mi się ściąga 29k/s o.O Co to ma być !!!

Czekam na inny serwer, Teraz spoko się zapowiada Tilianmt2 czekam na start <3

Pozdrawiam ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bez komentarza

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

To jest głupi server bo 6-7 ma na na klasy np : sura ninja wojownik szaman :)

co kłamiesz? tutaj masz tylko 6/7: 25kHP, przeszywka, kryt i staty. -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co pisze o kazdej godzinnie kolo 6 00

This webpage is not available

The connection to 46.105.115.17 was interrupted.

Here are some suggestions:

• Reload this webpage later.
  • Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
  • Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
  • If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the wrench menu >Options > Under the Hood > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.

Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset.

Na stronie serv OFF wtedy OMG i trace zwoje czyli co 15minut 200sm

Opublikowano

Tylko że lata tam zbyt duża ilość dzieci poniżej 10lat i to mnie zniechęca do gry na tym serwerze ;) Ale są jeszcze na szczęście normalni na tym serwerze co idzie pogadać itp. ;)

Ale ogólnie serw super

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Polecam tam grać,nawet fajnie jest ale podam + jak i -

1. +:

Dużo broni,zbrojki,hełmy,bizu,itp

KD +9 dodatkowo epik KD do +5

Nowe mapy.

Nowe ulepszacze

Nowy biolog

itp

A teraz na 2.: -

3/4 Serwa to są dzieci poniżej 10 lat jak 2x UP napisał

Rzadko eventy są i to jest największym minusem.

Ale jak pisałem, Polecam grać. Pozdrawiam

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

ja bym chcial bardzo zagrac na tym serwerze ale ich najnowszy klient zawiera grozne wirusy które omal doprowadziły do uszkodzenia mojego systemu

Nazwa wirusa to Win32/Sality czy jakos tak a objawy są takie ze usuwa pliki .exe itp

Opublikowano

Serwer postawiony pod IS. Wszystkie ulepszacze można kupić. Bez sensu.

(Jak jeszcze grałem to tak było, teraz mnie ten serwer nie obchodzi, szczerze to mam go w dupie).

1339914697-U390698.png

Opublikowano

serwer jest nawet nawet TheLancer: są uleprzacze ale je można również zdobyć w grze i to bardzo łatwo ps: w IS nie ma nawet 20% zwoi które można zdobyć w grze :)

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...