Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś się zajebiście grało - teraz ceny z dupy, gimba z dupy i monotonny exp i dużo ulepek na 135 nie można dropnąć na 130+ grając surą wp (chuj ci w dupe, niebiański barbarzyńco)

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooooo Xenox... Pamiętam początki. Serwer na EasyVPN (byłem wnerwiającym surą co srał się, że ktoś wbił tak szybko lvl, a był bug wtedy :D ). Później na hamaku, a to już nie grałem bo miałem inne zajęcia :P . Jak teraz patrzę na ten serwer to widzę, że administracja się postarała. Ale to nie to co kiedyś.

Mogliby zrobić kolejną edycję serwera, odświeżyć wszystko: pousuwać bugi, lepsza szata graficzna dla klienta (w tym nowa czcionka bo według mnie trochę ssie) itp.

Kiedyś nadejdzie ten moment :rolleyes: Ale jak już teraz mam coś robić to będzie to zrobione do perfekcji.

Opublikowano

Kiedyś nadejdzie ten moment :rolleyes: Ale jak już teraz mam coś robić to będzie to zrobione do perfekcji.

to Ty żyjesz? 8S o.O

Opublikowano

to Ty żyjesz? 8S o.O

Też mnie to zdziwiło :)

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Może napiszcie mi tu listą co wam się nie podoba w aktualnym xenoxie, chodzi mi tu o samą grę, fabułę, a nie że gra gimbaza czy jest chujowa administracja. No i oczywiście możecie dać jakieś pomysły.

Opublikowano

Zrobić reset i macie graczy jak mrówków

Ja, mrówków :D

Teraz akurat są takie możliwości zrobienia serwera, że można coś więcej pokombinować. Ale wiadomo, pierwsza rzecz do zrobienia to odpowiedni balans obrażeń broni, absy i tego typu rzeczy.

Opublikowano

Ogólnie to serwer jest ok, mi nie podoba się jedynie interface (wole ten standardowy z PLa :P) Sam bym chętnie zagrał na takim xenoxie s2 od 0

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja, mrówków :D

Teraz akurat są takie możliwości zrobienia serwera, że można coś więcej pokombinować. Ale wiadomo, pierwsza rzecz do zrobienia to odpowiedni balans obrażeń broni, absy i tego typu rzeczy.

ooO Pawemol ;DD jak tam zycie mija? ;D mozesz mnie nie pamietac bo ja bylem tylko graczem gondora ;D ;D ale pisalismy dosc duzo jak co to pw podam Ci gg i moze sobie przypomnisz xD

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podoba.
Ogarnięty, miła atmosfera jak i administracja.
Jest dużo nowości, co urozmaica grę ; p
Pozdrawiam

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podoba.

Ogarnięty, miła atmosfera jak i administracja.

Jest dużo nowości, co urozmaica grę ; p

Pozdrawiam

Ale ziom, tego jest za dużo i za nudno tam. :P

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Ogólnie to serwer jest ok, mi nie podoba się jedynie interface (wole ten standardowy z PLa :P) Sam bym chętnie zagrał na takim xenoxie s2 od 0

Ja myślę, że w nowym kliencie da radę stworzyć takie jakby menu, że wybierasz interface, podłoże, wyglądy skilli i w ogóle, tylko jakbym np chciał. patchera to nie mogę aktualizować tych plików co powiedzmy użytkownik podmienia albo dodaje. Ale jakbym już coś takiego zrobił to był by to niezły bajer.

Opublikowano

Pawemol, bierzesz 15 osób i "testują" te dmg, Ty poprawiasz i idealnie dopracowywujecie, dodajesz pety wszystkie te nowosci jakies chuje muje i ruszasz z zajebistym easy, zmieniasz atlantydy na jakies zajebiste mapy, zmniejszasz liczbe broni i zbroii masz 3k graczy.

Opublikowano

zagrałbym na xenox s2 ale stary typ .. eq do 180 lvla max bez kd śmiesznych typu masy luda traumy ... a jak już to tak jak kiedyś tylko traumy +0 i było fajnie.. ;xx napewno była by zabawa pewnie niektórzy pamiętają gildie MamyTenFlow.. pozdrawiam all którzy w niej byli.. Pozdro dla Ciebie Jordan jeśli to czytasz pozdro dla całego L2P kiedyś walczyliśmy o top 2 gildi.. hehe chciałbym żeby te czasy wróciły ... 2k graczy i jazda ludzie ..!! ale czy Pawelmol ogarniesz to..? pomyśl xenox s2.. ludzi masz tak jak ktoś napisał jak "mrówków" bo stary xenox to stara gwardia i zabawa.. jeszcze gdybys potem oferowął gracza rozrywkę to naprawde połowa serverów typu Vir*ual czy Pand*ra mogłaby stracić połowe albo nawet całą ilość graczy myśl nad tym gosciu bo xenox to byl najlepszy server zanim nie dodaliscie tych kd +5 i eq do 250!!!! pomysl nad tym pozdrawiaM!

Opublikowano

Kolega up# ma rację.

XenoX 2 lata temu to był moim zdaniem najlepszy serwer na tamte czasy, serio!

Kupa zabawy na nim była. Ludzi było zajebiście kurna kurde dużo i jeszcze więcej, a potem.. najgorsza aktualizacja jaką mogliście wprowadzić na serwer. Żadnych korzyści nie przyniosła tylko same straty. Gdyby nie to, że są tam kd xx które dają 91239213291 na ludzi i jakiś obrażeń um itd. to zapewniam cię pawemol że miałbyś tam teraz + 2k graczy Online systematycznie. Chcesz robić s2? Zanim coś zaczniesz z tym zdziałać, radzę ci popytać ludzi co by chcieli, bo gdybyś zrobił Xenoxa sprzed dwóch lat, była by ładniejsza szata graficzna, ładniejsze bronie itd + twoje zabezpieczenia to uwierz mi na słowo że miałbyś tam ilość graczy Online podobną do Pandor*.

Poczekamy, zobaczymy co wymyślisz, obyś tylko chłopie porządnie ruszył głową i dbał o swoje przyszłe " dziecko " .

Powodzenia!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Myślę że tak:

-wyeliminować koniecznie te kd +5

-zmniejszyć dmg potworów jak i postaci oraz zmniejszyć hp :)

-ułatwić jakoś męczący (jak dla mnie) drop ulepek do broni i zbroi do 130lvl

-wprowadzić kilka nowych systemów

-dodać jakiś ciekawszy drop do metinów av4-av9

-zmniejszyć troszke system ulepszeń bo co 5 lvl to ciężko sie wyrobić z ulepami :)

-troszkę pozmieniać wygląd zbroi

-może dodać drop szkatułek z których będą leciały np po 2 losowe ulepki z mapki na której tą szkatułkę dropniemy

-zostawiłbym kd traumy i masakry i dodał jakieś nowe byle były one tylko +0 i trzeba było troszkę sie nachodzić i namęczyć żeby je zrobić

To są moje pomysły. Nie każdy musi sie z nimi zgadzać ale myślę że pomogło by to serwerowi i ściągnęło więcej ludzi :)

Opublikowano

Serwer ogólnie fajny, lecz niestety występowało na nim sporo bugów m.in na SM, do tego jest NAVI na serwerze i administracja która w ogóle serwerem się nie zajmuje.

xD 

Opublikowano

gdyby był xxenox 2 to troszkę mniejszy exp,kd +9 może być ale wywalić kd elitarne +5 może być +0 jak kiedyś było,255 max,i pety,kostiumy,pamiętam starego xenoxa i był bardzo fajny,mój drugi serwer na jakim grałem :> pierwsze nocki itp. :>

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

po co ci eventy skoro masz praktycznie wszedzie metki, bossy, itp ? -,- do jakiej dziury bys nie wlazl

ale dodam od siebie...

+ Glownie atlantydy

+ nowe metki

+ pomimo ze jest to server 4fun - pvp trzeba sie troche nameczyc

+ dobre bony

+ 1 kamyk wystarczy na p

+ mental na tym servie to bardzo dobra postacia do pvp

+ duzo kanalow do expienia

- srogie lagi podczas wybijania spotu w grocie

- duzo nieogarnietych dzieci gra

- wiekszosc ksuje i ma zawyzone ego

- w v8 exp na 130 lvlu leci masakrycznie wolno (i jak tu wbic 200+ ?) ;f

- bony do expa gowno dają..

- absy na dwuręke gówno dają

- nowy wygląd skilli - zupelnie niepotrzebny

kolejny minus za to ze nie da sie zmienic hasla do depo na stronie, a po napisaniu pw do admina zeby mi podal passy do depo, otrzymalem ostrzezenie

PIERDALNY MINUS ZA OLEWKE ZE STRONY ADMINA

DOLADOWYWALEM SM KUPILEM ICH 300 (MAM TELEFON Z ORANGE) WPISALEM POPRAWNIE KOD, SM NIE DOSZLY... SZUKALEM NA FORUM I ZNALAZLEM TAKIE COS [asdflgt.jpg

PO CZYM NAPISALEM DO szanownego pana Pawemola maila z wszystkimi danymi + kod ktory otrzymalem w smsie.... ZERO REAKCJI..

to by bylo narazie na tyle...

Kolega up# ma rację.

XenoX 2 lata temu to był moim zdaniem najlepszy serwer na tamte czasy, serio!

Kupa zabawy na nim była.

Poczekamy, zobaczymy co wymyślisz, obyś tylko chłopie porządnie ruszył głową i dbał o swoje przyszłe " dziecko " .

Powodzenia!

No byl 2 lata temu zajebisty :-)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...