Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze 2 lata temu to był najlepszy serwer :) Ale niestety wszystko się posypało.

Pawemol coś wspominał że bd robił kolejny serwer :)

Co tutaj bylo takiego niezwyklego aby nazywac go mianem najlepszego serwera? Najlepszy to on byl i gorowal nad reszta serwerow w ilosci bugow, ktore towarzyszyly mu od samego poczatku .

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tutaj bylo takiego niezwyklego aby nazywac go mianem najlepszego serwera? Najlepszy to on byl i gorowal nad reszta serwerow w ilosci bugow, ktore towarzyszyly mu od samego poczatku .

Nie patrząc na to graczy było multum. Nie mówię tutaj o średnim wieku, bo każdy wie, że nie przekraczał on liczby 13-15. 

Pawemol, to jeszcze pamięta, że Xenox istnieje? Pamiętam jak na yt pojawiały się filmiki o aktualizacjach, eventach... to było coś ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie patrząc na to graczy było multum. Nie mówię tutaj o średnim wieku, bo każdy wie, że nie przekraczał on liczby 13-15.

Pawemol, to jeszcze pamięta, że Xenox istnieje? Pamiętam jak na yt pojawiały się filmiki o aktualizacjach, eventach... to było coś ;)

Wiem,ze ten post moze wydac sie trywialny.

W latach 2011/2012 na pierwszym lepszym privie gralo po 1k osob, w tamtym okresie nie bylo tak wielkiego asortymentu w doborze serwera dlatego malo kto wybrzydzal.Na ta chwile xenox wydaje sie byc zacofany i tak raczej pozostanie.

Co do Pawelmola juz dawno stracil prawa do serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o klimat i o ludzi grających na serwerze :) Nie chodzi mi tutaj o tych młodszych tylko tych bardziej ogarniętych.

Bugi aż tak nie przeszkadzaly w rozgrywce :)

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o klimat i o ludzi grających na serwerze :) Nie chodzi mi tutaj o tych młodszych tylko tych bardziej ogarniętych.

Bugi aż tak nie przeszkadzaly w rozgrywce :)

Niektóre bugi pomagały w rozgrywce. Dzisiaj wbiłem, próbowałem ubić generała v11 to nie mogłem, ponieważ lagi mi w tym przeszkadzały  xD .

Serwer miał chwilę świetności, było mineło. Teraz odrodził się na nowo pod bystrym okiem nowej administracji, która już od ponad roku nie zaniedbuje swoich obowiązków. Co tydzień eventy (najczęściej zuo), w czasie przeróżnych świąt jest udostępniany drop szkatułek. Jest nim serwer ...

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam ogólnie do Xenox'a nic nie mam...

Plusy Serwera:

- Dobry exp

- Fajna atmosfera na serwerze ;)

- Dużo nowych broni/zbroi

Minusy Serwera:

- Lagi (Nie mówię, że duże ale są.)

- Mało eventów

- Dużo ludzi chodzi w EQ z IS

Bardzo polecam serwer bo gra się przyjemnie :)
Moje nicki w grze:

Pedro123 (250lv)

Kamiloo06 (122lv)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Opłaca się wracać na xenoxa ? 

Nie jestem pewny. Forum już im upadło, ale jak jest te 500+ (Tak myśle) to czemu nie.

Opublikowano

Tam 400 nie ma.

Tam już praktycznie nic się nie dzieje, zero kontaktu z kimkolwiek do tego serwer nigdy mi się nie podobał z racji, między innymi tych wszystkich kolorowych zbroi oraz broni.

Dziwie się szczerze czemu to jeszcze nie padło.  xD

Opublikowano

Tam już praktycznie nic się nie dzieje, zero kontaktu z kimkolwiek do tego serwer nigdy mi się nie podobał z racji, między innymi tych wszystkich kolorowych zbroi oraz broni.

Dziwie się szczerze czemu to jeszcze nie padło.  xD

widze pan kidmodek nawet nie wszedł na serwer a pie*doli co popadnie , aktualnie od godz. 9 rano jest 450+ osób ...

Opublikowano

widze pan kidmodek nawet nie wszedł na serwer a pie*doli co popadnie , aktualnie od godz. 9 rano jest 450+ osób ...

Mimo wszystko to typowa zarabiarka pieniędzy. Od ponad roku jak nie więcej nie było tam żadnej nowości, wszystko jest ciągle takie samo... Gdyby nie ludzie w wieku 14-15 lat ładujący w is już dawno byśmy o tym zapomnieli...

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Wiem,ze ten post moze wydac sie trywialny.

W latach 2011/2012 na pierwszym lepszym privie gralo po 1k osob, w tamtym okresie nie bylo tak wielkiego asortymentu w doborze serwera dlatego malo kto wybrzydzal.Na ta chwile xenox wydaje sie byc zacofany i tak raczej pozostanie.

Co do Pawelmola juz dawno stracil prawa do serwera.

Głupoty gadasz. Grałem na xenoxie od dnia startu przez ponad rok. Grało tam kiedyś 3,6k + graczy, wojen było z 50 dziennie. Na serwerze co prawda były tylko 4 mocne gildie i wojny na tamte czasy były dosyć nudne bo była za dużo ilość absu/hp i takiego bma nie szło ubić no ale liczy się sam fakt.

Serwer kiedyś po mimo swoich błędów, navi i marnej administracji był jednym z najlepszych.

Opublikowano

Opłaca się wracać na xenoxa ? 

Nie opłaca się, nie te czasy. ^^ Po bugach jakie tam były na monety, KD itd.. to wątpie że ktoś ma ochote dalej tam grać. 

Opublikowano

Racja Xenox to już przeszłość grałem tam dosyć długo 250 szaman no ale po bugach i te ceny już się nie chce bo jak z KD+5 robi się nagle +3 

wątpię żeby tam ktoś jeszcze grał raczej połowa osób co tam gra to sklepy w M1 z nazwa sell to i tam to za SMS albo za skiny w CS GO 

Opublikowano

Serwer już praktycznie nie istnieje większość spoko gm'ów odszedło został sam Pawemol który wgl nie wchodzi na serwer. Do nastpęnego roku/wakacji będzie stał potem off 4ever i zapewnie Pawemol zrobi 2 serwer a iż Pawemol jest zacofany będąc technikiem szykujcie się na xenoxa s2 ktory pewnie bedzie na plikach s1 no chyba, ze sie ogarnie i zrobi serwer na source w co wątpie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer już praktycznie nie istnieje większość spoko gm'ów odszedło został sam Pawemol który wgl nie wchodzi na serwer. Do nastpęnego roku/wakacji będzie stał potem off 4ever i zapewnie Pawemol zrobi 2 serwer a iż Pawemol jest zacofany będąc technikiem szykujcie się na xenoxa s2 ktory pewnie bedzie na plikach s1 no chyba, ze sie ogarnie i zrobi serwer na source w co wątpie.

Wątpię, że on wgl się interesuję metinem.

I tak gdzieś na tym forum wyczytałem, że pawemol stracił prawa do serwera już dawno temu..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wątpię, że on wgl się interesuję metinem.

I tak gdzieś na tym forum wyczytałem, że pawemol stracił prawa do serwera już dawno temu..

Teraz serwerem zajmuje się paniax jakos tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak to serwer dosyć spoko był, podobno teraz robią jakiś kolejny serwer, jedyny minus to rozdawanie eq z navi przez jedna osobę z ich team'u,a le podobno już to ogarneli.

minecraft.jpg
Opublikowano

Da ktoś na xenoxie jakieś eq sura 105/140 5/5/5 5/7/9 perf ?? :P bo niema co robić a pograłbym :D

Teraz każdy ogl bdzie mógł zrobić swojego Xenox'a z tym co jest na mpc/epvp/turkmmo/m2devie itp :D 
przydałby się xenoxowi jakies nw ogarnięcie bugów + dodanie update do 300lv. i było by w porządku.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest może w planach jakiś Xenox v2? Najlepszy serwer na jakim grałem. Zagrałbym jeszcze raz.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jest może w planach jakiś Xenox v2? Najlepszy serwer na jakim grałem. Zagrałbym jeszcze raz.

Jeśli poprawią wszystkie bugi, będą zajmować się faktycznie serwerem, nie będą mieli swoich przydupasów i będą się liczyć ze zdaniem graczy, to sam bym jeszcze raz zagrał.

#OpISIS

Opublikowano

Jeśli poprawią wszystkie bugi, będą zajmować się faktycznie serwerem, nie będą mieli swoich przydupasów i będą się liczyć ze zdaniem graczy, to sam bym jeszcze raz zagrał.

Już raczej tak nie będzie. Serwer mknie ku końcowi.. :p poza tym z tego co wiem to robią nowy serwer także ten im raczej nie będzie to niczego potrzebny ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...