Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] XenoxMT2

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam do dyskusji w sprawie xenoxa i jego serwerów. Jestem przekonany ze ten filmik będzie miał wiele negatywnych komentarzy oraz łapek w dół ponieważ niszczy grę kilku miesięczną a nawet roczną wielu graczy ale prawda jest taka.... Oglądajcie filmik.

Jest to jeden z kilku filmików które dodamy zostaną dodane rozmowy z ts , z gg oraz z gry.
Pozdrawiamy ,
AntyKorupcja

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc to te większe serwery to istny Shit. Administrator nie interesuje się serwerem bo i tak wie że dużo wiary będzie i będą pchać w is. Xenox jest tego przykładem.

nlcEZxg.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

+ dużo rzeczy

+ dużo metków,ulepszaczy

+ dużo itemków do ulepszania 

+ 100% na ulepszenie 

no dużo trochę tego jest 

- lagi

-monotonność

-wiele bugów jeszcze pozostało !

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Słyszałem plotkę że GM Detronix, za pieniądze rozdaje Eq,

Pawemol rozdaje Navi, a potem banuje.

Na serwerze same kozaczki, i myślą że jak przykozaczą / pogrożą to będą mieli szacunek.

Od kilku lat się nic nie zmieniło, wszystko to samo, ale i tak ciągle gracze przybywają.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie info:

Dzisiaj z TEAMU wyrzucili pawemola co wy o tym sądzicie?

Padnie serwer przez to czy nie?

Za co? xD

Podobno każdemu kd +5 zmieniło się na +3, większość niby skończyła gre.

PS: To co, został sam Panina? xD  Zycze powodzenia w rozwoju serwera.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Za co? xD

Podobno każdemu kd +5 zmieniło się na +3, większość niby skończyła gre.

PS: To co, został sam Panina? xD  Zycze powodzenia w rozwoju serwera.

Podobno od samego początku Pawełka nikt nie lubiał. Możliwe, że za niedługo ktoś się odegra i wrzuci pliki Xenoxa na mpc w co wątpię, ale pożyjemy zobaczymy ;)

Opublikowano

Podobno od samego początku Pawełka nikt nie lubiał. Możliwe, że za niedługo ktoś się odegra i wrzuci pliki Xenoxa na mpc w co wątpię, ale pożyjemy zobaczymy ;)

pliki xenoxa ma już parę osób w dodatku na source, z tym wyrzuceniem wątpię masz jakieś lewe info, detronixa w sumie dawno na gg nie widziałem ale jak będzie to się go spytam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

pliki xenoxa ma już parę osób w dodatku na source, z tym wyrzuceniem wątpię masz jakieś lewe info, detronixa w sumie dawno na gg nie widziałem ale jak będzie to się go spytam.

Nie piszę, że to jest jawna informacja dostałem informację od klientamastera, który kiedyś robił klienta z Pawłem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Xenox był najlepszym serwerem na jakim kiedykolwiek grałem, a grałem na nim 2 lata temu. Gdyby administracja ogarnęła team, pomyślała i zrobiła s2  na pewno grałoby bardzo dużo ludzi (pewnie 2k +) jak kiedyś na Xenoxie .....szkoda serwa. :(

Opublikowano

serwer c*****y dla dzieci które nie potrafią grać w metina. Nigdy nie grałem i nigdy nie miałem zamiaru zagrać. 80% serwera to gimbusy które na tsie drą morde i wyzywają się ciągle nawzajem. Nie polecam

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ze 2 lata temu to był najlepszy serwer :) Ale niestety wszystko się posypało.

Pawemol coś wspominał że bd robił kolejny serwer :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...