Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym chciał dodać iż notch mówił że wyjawi nam tylko część tego co ma być w 1.8

Ja widze w tym 6 obrazku u Ceyz'a jakąś linę, czyżby?

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 1.9 będziemy z karabinami biegać i z granatami i będzie jakiś mocny block jak obsydian , i ubrania wojskowe, i samochody wojskowe...

Opublikowano

Dynie chyba będą chronić nasz domek i mają powiększyć ilość spawnowanych dyń na naszym świecie.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Pierwszym NPC, którego będziemy mogli spotkać w wioskach to KOWAL! Miałem SS'a, ale przepadł...

Opublikowano

Nowe mięska!

Jeb zaprezentował dzisiaj nowe rodzaje mięsa jakie zobaczymy w Minecraft. Potwierdził on, że na zrzucie widzimy mięso z krowy czyli wołownię oraz befsztyk(już upieczone). Wspomniał o nowej grafice upieczonej wieprzowiny, to ta najbardziej czerwona, teraz to befsztyk ma grafikę poprzedniego upieczonego mięsa. Możemy również zauważyć, że mięso jest w jednym stosie.

068bt1-300x168.png

Info z pewnego Forum

Opublikowano

nic piractwem nie zrobią, wymieńcie mi choć kilka gier, których nie udało się crackować. Wszystko to kwestia czasu. Poza tym nie dziwię się crackerom i tym co jadą na piratach, wybulisz tyle kasy, a twórcy gry jak nie na półrocznych wakacjach, to wydazdą z łaski parę nowych przedmiotów, przy okazji naprawią x bugów i stworzą 2x nowych. To jest moim zdaniem żenada, przy takich zyskach Notch mógłby zainwestować w programistów, którzy by więcej z tej gry wyciągnęli, na 1.8 nawet się nie napalam, pewnie całego nowego contenta będzie mozna oblukać w max godzinkę i potem znowu nuda...

Opublikowano

Jeżeli jednak nie uda się 1.8 scrackować to zobaczcie ile graczy może odejść od minecrafta -_- bo bardzo dużo osób gra na piracie

@edit

tyle nowości ma wejść że pewnie 80% tych nowości przełożą na następną wersje -_-

mojasygnan.png

Opublikowano

ech to będzie jak inne poprzednie wersje każda wersja będzie super pamiętacie jak wychodziła wersja np 1,6? mówiliście ze to nie wiadomo co że to będzie super i co wyszło i kilka żeczy dodane zostało tu będzie tak samo ludzie nie napalajcie się tak ...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

to juz niedlugo a wiecie co bedzie ze starymi mapami przeczytalem na pewnym portalu ze beda dzialac to prawda?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...