Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest? Czat? Proszę, nie piszcie już tutaj o tych swoich źrUdłach. Dyskutujecie jak na GG. Pojawi się jakaś ważna informacja - piszcie, ale tylko SPRAWDZONE info, nie jakieś źrUdła...

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Emil0, a czemu sugerujesz, że mi się przyda? Przynajmniej piszę prawdę i nie puszczam, żadnych bezsensownych plotek "o 20:00 będzie 1.8" "o 21:00 będzie 1.8" "o 22:00 będzie 1.8", do tego przed napisaniem każdego posta przepuszczam go przez takie coś co się nazywa mózg, a następnie trafia do tematu, dzięki czemu, nie można się narazić, na błąd, polecam wszystkim ten sposób.

hollssygna.png

Opublikowano

Holls jakbyś przepuszczał przez mózg to nie spamowałbyś postami typu "nie wiadomo kiedy wyjdzie", bo wystarczyło jak raz o tym napisałeś a te dzieci i tak będą pisały że wyjdzie za godzinę czy za dwie.

Opublikowano

50 użytkowników wypatruje informacji o 1.8 na tą chwilę.

Po za tym swoją drogą - większość postów to żałosne spekulacje na temat wypuszczenia na światło dzienne najnowszej bety.

Sądzę, że ten temat powinien zostać zamknięty, do czasu wyjścia 1.8. Sam spam, 0 faktów.

Przy czym podchodzi to pod czat, jw. Co to wnosi do tematu?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@UP :Raczej nie gdyż w każdej chwili może pojawić sie nowa informacja z potwierdzeniem .

Opublikowano

(CYTUJĘ) Po targach, twórcy Minecrafta wrócą do swojego studia w Szwecji, wprowadzą ostatnie zmiany oparte o uwagi graczy, poprawią błędy i udostępnią wersję 1.8 w sieci. Zajmie to pewnie około tygodnia albo dwóch, więc możemy się spodziewać dużej aktualizacji we wrześniu.

informacje ze strony mycraft.pl (jeśli to reklamowanie innego forum to przepraszam)

643474d189595b2f3ff72dc.png
Opublikowano

Minecrafta zapewne wypuszcza 1 wrzesnia Jutro juz beda w firmie to troche poprawia kod i akurat 1

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Up npc nie zaprezetowali?

A jak niby wioski sie buduja moze same?

Pewnie jakis blad maja i musza to poprawic i wlasnie to jest drobna edycja kodu

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Up npc nie zaprezetowali?

A jak niby wioski sie buduja moze same?

Pewnie jakis blad maja i musza to poprawic i wlasnie to jest drobna edycja kodu

Oglądałem prezentacje i npc nie było. Wioski

są generowane automatycznie jak biomy.

Nigdzie nawet nie ma pokazane jak te NPC

mają wyglądać, więc zapewne są w fazie tworzenia.

Opublikowano

Po co wy wymyślacie se daty?? Notch mówił że może dziś, a może i jutro, jak sam powiedział wczoraj, że chciałby by był dostępny ten patch w tym tyg.

Tak więc nie wymyślajcie se dat, bo dokładnej daty nie ma.

Opublikowano

Ja mam nadzieje, że ten boty będą inteligentne. Jak im się rozwali dom to go odbudują. A nie tak jak w tym modzie.

Opublikowano

Po co ustalać se daty ? Nie lepiej by premiera była pewną niespodziankąc?

A co do tematu to nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Nie bedzie narazie update bo jest duzo błedow np przenikajaca reka przez blok lub rzeki ktore zamiast generowac sie jak rzeka to generuje sie w ksztalcie koła.. nie wiem o co dokaldnie z tym chodzilo ale maja jakies problemy z rzekami itp...

Co do wysokosci nie zostanie zmieniona.

bez reklam

Opublikowano

@!UP

Sztuka czytania się kłania...

Nie jest jeszcze określone...

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

ja coś tak myślę ,że jutro w nocy to dodadzą ;] A jak nie to trudno się mówi poczekamy.Co do rzek normalnie wyglądają ktoś tam mówił ,że coś z nimi nie tak...

Lubish To?!

Opublikowano

Notch nie wypuści update'a aż do czasu kiedy nie zrobią żeby wioski generowały się w losowym stylu... Ponieważ na razie Notch dodał 3 skiny wiosek.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...