Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak . tak panowie... Kazdy mowi koniec spamu a spam jak chuj .

Mod,admin wez zamknij team a za bezsensowne inne nagradzaj warnem .

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Odpaliłem minecrafta i zobaczyłem w głównym menu żółty napis "Seecret Friday Update" co znaczy Sekretna piątkowa aktualizacja

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Opublikowano

Ludzie kur... robi tu się śmietnik. Tak po jutrze jest wrzesień no ale to nie jest powód żeby Notch miał od razu 1 dnia wydawać 1.8, my możemy tylko się domyślać kiedy będzie 1.8 ale tego tak naprawdę nikt nie wie. PKP-Trans nie spamuj a najlepiej nic nie pisz bo twoje komentarze są idiotyczne (za przeproszeniem). Nie zachowuj się jak 9 latek (może masz i nic do tego nie mam) ale pokaż że jesteś przynajmniej trochę dojrzały. CesuS3D nie warto zamykać tematu bo może ktoś będzie wiedział coś ciekawego i nam o tym powie. Niech nikt tu nie pisze postów typu "Kiedy 1.8" albo "Nie mogę się doczekać 1.8" Wszyscy tu z niecierpliwością czekają na 1.8. W ogóle najlepiej piszcie wtedy kiedy macie jakąś ciekawą informacje na temat 1.8.

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano

@ Bastian ale to nie będzie poprawka tylko druga część aktualizacji ponieważ w 1 się wszystko nie mieściło ( muszą NPC dorobić spływ wody w rzekach i inne )

RMCF

Opublikowano

Dobra stulcie już łaskawie pyski. Gówno wiecie a najwięcej szczekacie. Będzie 1.8 jak wszystko zrobią, dopracują. Nie podawajcie jakichś pojebanych dat bo tego NIKT NIE WIE kiedy będzie update. Więc ogarnijcie się i przestańcie spamować. Najlepiej jak by zamknąć ten popierdolony temat.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Każdy kto chciał cos dodać od siebie juz to zrobil. Pierwotnie ten temat miał być czysto informacyjny, a zrobił się tutaj śmietnik. Polowa postów to czysty spam.

Temat podpinam do czasu wejścia tego apdejta w życie.

Jednocześnie dalej będzie aktualizowany przez autora.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...