Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrozumcie, że sam Notch powiedział, że będzie zmuszony poprawić bugi i posłuchać rad ekspertów co zmienić/dodać. Zrozumcie, że gra nie wyjdzie za parę dni! Jak chcecie pograć to jedźcie do Seattle i tam 26 czy 24 sierpnia pogracie sobie w 1.8.

hollssygna.png

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby wyszło do końca miesiąca byłoby fajnie, pograć jeszcze w wakacje. Z resztą jak będzie szkoła też będzie dobrze, tylko mniej wolnego czasu. :<

Opublikowano

szczerze ?? ja mam wiecej wolnego czasu w Roku szkolnym niz Teraz we Wakacje ;d

Praktyki itp

Co to 1.8 oby jak najszybciej wyszedl moze znow bedzie promocja Minecrafta po 20zl ;d wtedy zakupie ;d

Jebać to!

Opublikowano

@ wjatek

nawet niewiesz co piszesz .... I tak Updatniesz, i tak bedziesz grac nocami w minecrafta zabawiajac sie z endermanami, i tak bedziesz pladrowac lochy, i tak bedziesz robic sweet fotki kolo zmutowanego grzybola, i tak majac wersje 1.8 bedziesz pisal na forach ze niechcesz 1.9 bo bedzie przekombinowany i to niebedzie juz ten sam minecraft !!!!!

Ludzie powtarzacie sie Grajcie w to co daje wam noth i odkrywajcie nowe mozliwosci a nie szukacie igly w stogu siana mimo ze jej tam niema ...... Prawdziwi Hejterzy na tym forum ..... Nic dodac nic ujac. Pozdro dla tych z otwartmi umyslami.

76561198013232167.png

Opublikowano

Nie piszę, że nie będę grał. Po prostu podoba mi się obecny Minecraft... jestem sentymentalny i tyle. Nie wyobrażam sobie Minecrafta innego niż teraz, przywiązałem się do tego co jest teraz, to akceptuję i to mi się podoba. Nie kręcą mnie takie bardziej 'fikcyjne' dodatki (jak te grzyby). Mimo wszystko nie mam zamiaru obrażać się na grę i nie grać bo to bez sensu. Prędzej powinienem się obrażać na jej twórcę, to jeszcze bardziej bez sensu i nin nie zdziałam. Będę grał ale chyba zawsze będę tęsknił za tym 'czystym' Minecraftem bez żadnych dziwnych dodatków. Moim zdaniem te grzyby, moby i npc czy co tam jest powinny zostać zrobione jako dodatki, które można wedle uznania dodać lub usunąć. Nie tylko ja tak sądzę. Nie trzeba naprawiać tego, co nie jest popsute.

Jebie mnie to co myślicie. Mam tylko nadzieję, że Mc nie będzie kolejnym hitem, który stał się porażką przez niepotrzebne dodatki.

Opublikowano

Przecież nie musisz "apdejtować" MC. Ja wszystkim radze zrobić 2 MineCrafty - 1 w wersji 1.7.3 i drugi 1.8. Mnie nie podoba się to że wcześnie terraria zapożyczała z MC a teraz odwrotnie. Jak chce grać w Terrarie to gram bo to fajny RPG. A jak chce pobudować albo przetrwać jako jedyny(nie liczę multi) na kwadratowej Ziemi to wybieram MineCrafta. Niedługo te gry będą się tylko różniły tytule i tym ze jedna będzie w 2D a druga w 3D. Zresztą już modderzy więcej robią od Notcha i Mojangu. Tylko że w ich przypadku mamy wybór czy chcemy grać z modem czy nie , a znając Notcha to wszyscy będą musieli podpierdalać na Tibii(nic nie mam do jej graczy ale dla mnie ta gra to porażka na całej linii) w 3D.

Opublikowano

To rozpierdolisz grzyby i po problemie. Jak dla mnie to dobry update, bo Notch, chce wprowadzać coraz to lepszy nastrój i klimat gry. Ruiny, wioski, Enderman, rzeki, oceany to wszystko powoduje, że Minecraft 1.8 na pewno będzie dobry i chociaż także nie podobają mi się grzyby, to przez te małe gówna nie przestane grać w MC przecież. Jeśli będą w mojej krainie to zniszczę je i po problemie.

hollssygna.png

Opublikowano

jak się patrze na te wypowiedzi typu "jebać uptady, wole starego minecrafta" to żal dupe ściska. Nie podoba Ci sie? To nie klikaj "Force Update".. Od kiedy to coś nowego znaczy coś złego?

Opublikowano

wy naprawde nieumiecie czytac ? Koles dal wam wywiad z jebem i jakos niewidze by ktos z was go przeczytal a i tak ciagle narzekacie na upadte ......

Jak byscie przeczytali wywiad wiedzieli byscie ze noth mial doczynienia z multum takich dzieci jak tutaj co tylko cisna po update 1.8 i specjalnie dlawas zrobil cos takiego ze Wioski [ Jezeli wioski to i NPC tez ] Sa opcjonalne dla tych co niechodza do szkoly znaczy to ze mozesz sobie wybrac czy chcesz je na sevie czy nie !!!!!! blagam was komentujecie cos o czym nawet niemacie pojecia Noth mysli i robi jak najlepiej dla gry i dlawas ale wy i tak tylko umiecie krytykowac.

76561198013232167.png

Opublikowano

OMG...

czytaj strony wcześniejsze od tego łeb nie boli.

Będzie on mógł rzucać prawdopodobnie 90% blocków w mc, wykluczam raczej tnt płotki drzwi...

Opublikowano

Jak ma pokazać coś na livestream? Jaką kamerą? Chyba by musiał wynająć kamerzystę, bo to przecież ON będzie przedstawiał na komputerze cały update 1.8.

Ludzie myślcie też trochę. Jedyne filmiki, które się pojawią będą pewnie na YT.

O 15:00 czasu USA (czyli prawdopodobnie 23:00 w naszym czasie), Notch będzie pytany przez graczy, o różne rzeczy i będzie odpowiadał. Będzie opowiadał także co będzie w grze itd.dd

O 15:30-16:00 czasu USA będzie demo update'u 1.8.

hollssygna.png

Opublikowano

A mi się wydaje tylko czy tutaj to większość ponabijanych postów? - Noo... wątpię żeby modek to wszystko przekopał więc albo milej dla siebie oraz mniej tego spamu albo temat zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...