Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYSOKOŚĆ NIE JEST ZWIEKSZONA

To tylko prezentacja co się dzieje z generatorem mapy, gdy wysokość jest ustawiona na 512.

wikmk9.jpg

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by była 512 wysokość to byś musiał mieć 8gb ramu żeby Ci chodziło...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

256 to już jest ponad 2gb ramu na gre , chyba że ją odciążą w jakiś sposób... Przy 1.6.2 minecraft chodził jak gówno i nic się nie dało robić na słabszych kompach teraz może być tak samo...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Będą też smażone kurczaki ^^ - serio. Dodaj to.

A to już jest przecież dodane, byś to przetłumaczył...

Opublikowano

Ten pasek na dole to zbroja może być bo są kratki ale nie są zapełnione !

Kurczak fajny ale mogli by drop z zombiego poprawić bo piórka to smiech na sali !

x

Opublikowano

Czyż by to była rewolucja w budownictwie?? To nie jest zwykłe szkło to szyby ^^..

270352_247310301964125_193390340689455_928336_3478105_n.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Haa Ale było by zaje***** jak by notch zrobił na fb posta z napisem że coś tam napisz a może zostaniesz wylosowany do osób które będą testowały bete 1.8 ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No to jeżeli będą szyby, można byłoby je też otwierać - fajnie by było. To w takim razie zabieram się za budowę autka w 1.8.

Opublikowano

Tej może dodadzą ^^. Jak ma być chmurka do latania i jest łudź to może samochód też będzie lecz z drugiej strony ma być sprint ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niewiem czy wszyscy zauwazyli ale w screenie z powiększona góra jest latająca wyspa!?

18heightmap.png

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

@up2

Nie tej nikt nie widział,... ale za to na tym obrazku ze szkłem coś w tle widać ^^ lecz to chyba tylko coś z coobla i moss stone

1390144171-U592769.png

Opublikowano

MrGamesMetin2, powtarzasz się. Nie musisz przecież grać. I bardzo dobrze, że wprowadzają nowości i robią RPG. RPG jest świetnie z połączeniem z taką grą. Będzie to świetna gra.

Opublikowano

Naprawdę jestem Ci wdzięczny za te informacje. Tak się napaliłem na te ruiny i lvle, lecz mam nadzieję, że będzie można wybrać stary lub nowy tryb gry :/

Opublikowano

1 Post Zaaktualizowany.

Kategoria Spekulacje, Prawdopodobnie oraz Niepotwierdzone.

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Bardzo mi się podoba praca autora

1 post ciagle aktualizowany

i nie trzeba czytac kazdej strony po kolei ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Tej a weź może dodaj czcionkę polecam Century Gothic i kolor Biały

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...