Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

igordyw, napisał, że to wczesna wersja MC 1.8 do przetestowania Endermana, ale po 1. skąd ją wziął, po 2. ciekawe, że mojang by mu dał/wręczył tą wersje jeszcze tym bardziej do opublikowania w sieci. Filmik to zwyczajny fake, bo koleś jednak dobry jest w moddingu, z tego co widzę.

hollssygna.png

Opublikowano

Tak jak kiedyś pisałem - Za 2lata , czy krócej , będzie inna nazwa - HorrorCraft.

Nikt nie będzie mógł grać , bo od 100lat ,połowa nie dożyje , a połowa jak zobaczy creepery zawału dostaną.

I czemu dostałem minusa , co?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Chyba ze strachu się posram w 1.8. Fajne dźwięki nowego moba - będzie super! Za 2 tygodnie ma być 1.8.

Opublikowano

Notch chce zobaczyć nasze reakcje na ten update, a następnie dopracować pare rzeczy więc możemy się spodziewać tego update

po tygodniu od rozpoczęcia roku szkolnego..... A na odbugowaną wersje to poczekamy do 1.8.9_07

Mały, uspokój się.

Dlaczego twierdzisz, że wersją bez bugów będzie 1.8.9_07?

Skąd te informacje na temat prezentacji 1.8?

...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Robią z minecrafta shit , zostawcie tak jak jest teraz.. Po cóż dodawac takie stowry jak ten na gorze ? Myslalem ,ze w minecraftcie chodzi o budowanie i przygody.

Opublikowano

Ma być tryb creative z lataniem i god modem, ale o survivalu chyba jeszcze nic nie wiadomo. Ja mam tylko nadzieję, że na trybie creative będzie działać red stone. To będzie piękny update.

Pasjonat
Opublikowano

Robią z minecrafta shit , zostawcie tak jak jest teraz.. Po cóż dodawac takie stowry jak ten na gorze ? Myslalem ,ze w minecraftcie chodzi o budowanie i przygody.

nikt cie nie zmusza do updata możesz grać na 1.7

rkrszgna.jpg

Opublikowano

Powinieneś pomyśleć czy chcesz grać w mc czy bawić sie lego.Jak chcesz w mc dla budowania to dla ciebie jest tryb creative albo mc classic.

Opublikowano

Najlepiej aby były 3 tryby:

Creative - Budowlany , wszystkie klocki , bez potworów , zwierząt.

Surival - Ten co dotychczas.

Adventure - Przygody!Questy itp.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Ja powiedziałem dla kolegi że dodadzą kosmitów, ale teraz zoabczyłem naazwe dopiero, ale brzydcy oni są , do poprawki

Opublikowano

Witam.Notch udostępnił kolejne zdjęcie, pokazujące nowego, tajemniczego moba… Zastanawia się także nad zmianą jego nazwy na Farlander.

Link do screena tegoże tajemniczego potworka ;

endernew1.jpg

Informacje zaczerpnięte z mycraft.

Pomogłem ?? Daj +.

1313050372-U377212.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...