Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15 Lipciec:

In a recent interview, Notch hinted at some exciting potential additions to the Adventure Update, including Melons and pumpkins which grow from a central stem to a maximum size; animal farms, the ability to help (or harm) NPC villages as desired, and the likelihood of boss monsters in the randomly generated dungeons.

6ydVTxs.jpg

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja będę skory do zwiedzania tych podziemnych twierdz, zabijania bossów, i szczerze cieszę się że minecraft się zmienia. Powiem więcej. On ewoluuje. Wielkie TAK dla Notcha. Szkoda tylko, że dopiero teraz się wzięli za coś poważnego.

wikmk9.jpg

Opublikowano

No tak, jakby zatrudnił nowych pracowników, to wtedy szło by im szybciej, ale Notch zdaje się nie chce tracić tego "piwnicznego" klimatu "Indie Games" Z resztą i tak zatrudnił. Gdyby tego nie zrobił, to Jeb_ dalej pracował by przy Scrols (jest to nowa gra Mojangu)

a nie przy ruinach w minecrafcie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ma wyjść pod koniec lipca, a początek Sierpńa. Tak po między 25-05. Okaże się.

Bardzo fajnie, że ciągle aktualizują grę. To mi się podoba.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

1.8 pod koniec wakacji.. po jakiś targach które będą 25-26 sierpnia.. wcześniej nie będzie jest z 15% szansy na to

............

Opublikowano

A wiadomo jak postępy z portalem do atlantydy? Było kiedyś, że portal z lipiz lazuli ma nas tam przenosic.

Czytałem to na mpc, odnośnie info do 1.6

Wiadomo, czy będzie on do wersji 2.0?

Opublikowano

Nic niewiem o portalu do atlantydy ale wiem o portalu do nieba ( Aether )

Aether.png

http://www.youtube.com/watch?v=bYgITWwYiCs&feature=player_embedded

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

ja czekam i to bardzo ale co jest nowa aktualizacja wszyscy mówią że to zepsuje min że to super że największa aktualizacja cały czas jest ;D

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

haha w 18 dni bugów nie poprawić, to chyba tzreba było by 17 dni na wakacjach być a po za tym 1.8 wychodzi po 26sierpnia

Opublikowano

Mi sie właściwie wszystko podoba oprócz expa (nie chce Tibii 3D) i nowych strasznych dzwięków bo już teraz jestem wystraszony ;p. Ale wioski będom fajne wkońcu tnt moge przeznaczyć na szczytny cel.

Opublikowano

hmm Dlaczego do cholery z naszego minecraft Surwiwal chcą nam zrobić MOORPG(czy jak to tam się pisze) ^^

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

I na tą odpowiedz oczekiwałem już nie będziemy robić dziur za pomocą tnt tylko przez to tnt terroryzować ludzi. !!

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Czyli wiem ze minecrafta nie update/uje do 1.8...

Nie ma sensu tracic tych godzin spedzonych na save a potem miec chunk error-.-

Opublikowano

Bardzo dużo ciekawych rzeczy! Najbardziej nie mogę się doczekać się Wąwozów, Nowego Oświetlenia... Po prostu all super! (+)

sygnaee.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...