Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

Akali, is op

Niddale, z wlocznij pol hp moze sciagnac :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Renekton vs Graves

PS.

Bardzo bym prosił o plusy i minusy

Polecam Ci Renektona. Wiem, że niedawno został ulepszony i jest teraz silniejszy. Graves też jest silny ale Renekton to dobra postać do wbijania się we wszystkich. :D

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

GP vs Olaf

Moim zdaniem Olaf. On już na 1 lvlu jest trudny do zabicia. GP potrzebuje czasu i dopiero potem jest OP.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Up ja niedawno kupilem olafa jest jedna z najsilniejszych postaci na 1 lev z walczacych wrecz. Jednak na wyzszych poziomach nie jest juz taki dobry. Kupilem go zagralem z 3 razy i juz nie bede nim wiecej grac

u1lc.png
Opublikowano

Krótka piłka.

Nocturne vs Talon

Chodzi mi o dobrą postać na normale, dominion i czasem jakiś ranked może. Ogólnie potrzebuje postaci do wszystkich trybów.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Witam mam 3150 PZ i zastanawiam się nad kupnem 3 postaci:

-Akali

-Blitzcrank

-Xin Zhao

Chciałbym żebyście mi przedstawili te postacie (co w nich jest najlepsze)

Jeżeli uważacie że te postacie nie są zbyt dobre to możecie podsunąć inną postać.

Opublikowano

@Up

Akali- Niesamowity DMG, spamowalne ulti nawet przydatny pasyw (za AP dostajemy dodatkowy dmg z aa a za ad dostajemy spell wamp)

Blitzcrank- cholernie wkurzająca łapa, przyciągasz do turreta podrzucasz do góry w tym momencie koleś dostał ze 2x od turreta więc ma z pół hp + pasywka z ulti zadaje dmg i gdy używasz zadajesz dmg + silence

Xin zhao - pasyw z którego leczysz się co 3 czy tam 5 hit, Skill Q - 3 ciosy mają dodatkowy dmg, ostatni (3) podrzuca przeciwnika do góry, skill W - Dodaje AS, po włączeniu x2, Skill E - Szarża, xin doskakuje do przeciwnika. Skill R - zadaje obrażenia przeciwnikom na około nas ( Im więcej hp tym więcej DMG). Cholernie duży DMG po kilku itemach (infinity, phantom + blood KOX)

errorforlife.jpg

Opublikowano

Twich czy Shaco ? Ma być dobrym zabójcą i FUN z gry :D

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@ 2x UP

Twitch ogólnie jest gównem że tak się wyrażę (I nie poprawiać mnie bo to jest moja opinia o tej postaci. Dla was może nie być gównem dla mnie jest -.-)

Shaco zawsze jest zabawa jak postawisz z 5-6 boxów w krzakach a w nie ktoś wejdzie i padnie. Pod ap jest niezwykle wkurzający (Boxy nawet dobry dmg zadają, lecz do tf zbytnio ich nie ustawisz, jego skill E (Two-Shiv - Sztylecik) potrafi zadać potężny dmg), Pod ad potrafi wycisnąć ładnego kryta. Uwielbiam grać nim pod AD Trinity Force + IE i taki papierek nie wie co go uderzyło a tu szary ekranik. Więc polecam Shaco, Twitcha jako tako nie opiszę ponieważ nie grałem nim ani nie mam zamiaru nim grać, wiem że w przeciwnym teamie wystarczy Oracle i twitch jest USELESS!

errorforlife.jpg

Opublikowano

@Kamyfek

Graves- wstrzymałbym się z kupowaniem tego championa. Najprawdopodobniej w następnym patchu dostanie nerfa.

Kennen- niesamowity pasyw (Z każdym skillem trafionym w przeciwnika nakładamy mu takie "znaki" gdy "nałożymy" na niego takie 3 znaki dostaje stune), ulti wywalone do tfów Flash/Lighting Rush + Ulti stunujesz cały team i koniec tf :D

Nocturne - Plama na której mamy większą prędkość, ładny skill W który daje nam attack speed (?) oraz coś jak banshee, skill E który po kilku sekundach nakłada Feara na przeciwnika na którego go rzuciliśmy (strasznie wpieniające w 1vs1) oraz Ulti wraz z którym mamy doskok.

Renekton - niestety nie powiem ci o tym championie dużo wiem że ma jakieś odskoki stuna, ulti które daje mu HP jak nasusowi

Na twoim miejscu wybrałbym Kennena lub Nocturne, wybór należy do ciebie czy wolisz ap czy ad.

@Arcil

Zależy co twój brat chce grać choć w normalach ostatnio widuje siona to na dominionie jest on bardzo często (Najczęściej budowany pod AP - masakryczny dmg z tarczy i przypływ tarczy). Poczekałbym do wtorku i jeżeli nie będzie Sion'a to albo go kupić albo zostawić IP i kupić lepszego championa

errorforlife.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...