Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Harras, harras i jeszcze raz harras. Jego Q ma taki cd, że koksi. Plama obszarowa bardzo fajny skill.

Ogółem vlad przed nerfami był godny polecenia, teraz jest średni. Osobiście polecam Xeratha/Branda i dokupić coś do spell vampa niż brać vladka.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Z wysysaniem życia, to nie ma lepszego od Fiddlesticka ;)

Xerath - obszarowy stun z R / Bardzo duży dmg / Niesamowity zasięg z W (akurat na dobicie czy nękanie wroga) / dobre skille do farmienia

Obszarowy stun z R? Jasne...

Zasięg z W? To chyba było uziemienie mocy, to nie był atak...

Opublikowano

Rozmyślam się nad Lux prosiłbym o podanie zalet i wad, bądź jakąś lepszą postać za tę pieniążki (lubię grać Brandem i LeBlanc z magów i Irelią oraz Vayne)

76561198056612716.png

Opublikowano

Z wysysaniem życia, to nie ma lepszego od Fiddlesticka ;)

Obszarowy stun z R? Jasne...

Zasięg z W? To chyba było uziemienie mocy, to nie był atak...

Grałeś Xerathem mądralo ? Odpalasz E i walisz z R.

Uziemienie mocy, a co mnie to obchodzi, ważne, że zasięg ma daleki.

Na następny raz nie pisz głupot.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Mam do wydania 3150 i zastanawiam się między Akali a Shaco mój styl gry to najczęściej Postacie AP lub ADS ,najbardziej jestem skłonny kupić akali lub shaco ale jęśli macie inne pomysły to pisać :D

Bywalec
Opublikowano

Ja też się dołączę

Jako nowy gracz (4 dni grania) opłaca się kupować Te Emo i szkolić sie w nim. Najbardziej podoba mi się jego passive i ulti. Grzybki rulez.

Czy lepiej uzbierać kase. Mam 1350 IP. Narazie gram xerathem (rotacja) i master yi (jakoś tak) kupiony.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

"Witam ja mam 2 pytanie:

1.Otóż kogo wygrać? Swaina Brand Xerath LeBlanc

2.Akali Pantheon ?

Proszę podać argumenty jeżeli można.;D "

Ja wybralem branda i jestem bardzo z niego zadowolony(ma stun , podpala, spory zasieg) xeratha ci odradzam jak dla mnie slaba postac . LeBlanc dobra ale dosc trudna do opanowania i swainem nie gralem wiec sie nie wypowiadam (w teamie spisuje sie zniezle)

2.Ja bym wybral pantheona poniewaz akali teraz troche maja oslabic (odnizyc statystyki hextecha) pantheon ma speara na dystans + stun i odbija ataki :)

"Ja też się dołączę

Jako nowy gracz (4 dni grania) opłaca się kupować Te Emo i szkolić sie w nim. Najbardziej podoba mi się jego passive i ulti. Grzybki rulez.

Czy lepiej uzbierać kase. Mam 1350 IP. Narazie gram xerathem (rotacja) i master yi (jakoś tak) kupiony. "

jesli ci sie podoba jakas postac to kup ja . Wszystkie postacia sa stosunkowo rowne. Jesli dobrze opanujesz gre Te Emo mozesz byc naprawde dobrym graczem. 1350 ip nie jest ciezko uzbierac (ja dzis za 1 dopalacz + 1 wygrana dnia dostalem 400+ pz) a i nie zapomnij o runach

u1lc.png
Opublikowano

Kennen, dobry w tf'ach, fajny system ucieczki no i silny dmg.

Malzahar, dobry 1vs1, mało robi w tf'ach, ulti dupne.

Dużo lepszy kennen.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Slayer16 kiedy w końcu będzie ta promocja 50% na postacie bo mowiłes że będzie jak będzie nowa rotacja (wczoraj(wtoreK))

Pantheon vs. Poppy vs. Akali

Kogo kupić kto dobre dmg ma ?

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

up@

Akali is op 6 lvl +

Do 6 na midzie, potem lecisz gangować gdzie się da.

A promocja ma być w tym tygodniu.. Miała być we wtorek.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Plusy

+ jungler

+ dobry ganger

+ dobre survi

+ bardzo mocny do walki 1vs1

+ slow na prędkość ataku i chodzenia o 65%

+ dobry na solo topa

+ bardzo mocne early

+ nie banowany na ranked game

Minusy

- ciężko go ogarnać

- nie wysolujesz barona

- często focusowany

Opis Skilli

Fala Dzwięku

Podstawowy skill go gangowania,możemy z nim gangować od 3 lvl, zadaje true DMG, dzięki niemu możemy uciec używając skilla na miniona przeciwnika

Osłona

Skill maxowany przy junglowaniu, daje nam trochę armora i sporo life steal, dobra kontra na karthusa, może uratować przyjaciela w teamie gdy jest na low HP,

dzięki niemu możemy uciekać na low hp z team fightu teleportując się do sojuszniczej jednostki/chempiona

Nawałnica

Skill, dzięki któremu Lee jest OP, zmniejsza prędkość ruchu i prędkość ataku przeciwnika o 65%, zadaje mały dmg, przydatny przy gangowaniu jak i przy uciekaniu, przy walce 1n1, spowalnia również mobki w dżungli (oprócz Dragona i Barona)

Smoczy Gniew

Ulti które odpycha przeciwnika w kierunku w jakim jesteśmy do niego ustawieni, legenda głosi, że niektórzy pro potrafią wbić tym ulti enemy pod własny turet, grając solo topa, mida.

Zadaje ogromy DMG, pomocny gdy chcesz ratować kompana i gdy sam chcesz uciec, jeśli kopnięty przeciwnik trafi w sojuszniczego bohatera on również dostanie obrażenia - nie raz udało mi dzięki temu skillowi dobić przeciwnika uciekającego pod swój turet.

Grad

Pasyw dzięki któremu możemy junglować i dzięki czemu trinity force staje się jeszcze bardziej OP na niego, Pasyw aktywuje się po użyciu jakiegokolwiek skilla i działa na 2 następne ataki zwiększając ich szybkość o 55%

Jeśli Pomogłem Daj - ! ;D

Opublikowano

Akali-Nie pograsz nią rankedów(chyba nie masz 30)więc ci ją polecam bo jest postać kosmiczna,jeszcze z tym swoim ulti....

Brand-Zarąbiste combo,ultimate wymiata,trzeba troszkę się pomęczyć żeby ogarnąć go

Irelia-Jedna z najlepszych postaci na tope,też często banowana,ale nie aż tak jak Akali,Mid/Late kosmiczny

Na twoim miejscu kupiłbym Akali lub Irelie,jeżeli ogarniasz postacie typu Ezreal,Lux to możesz kupić Branda

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

up@

Kennen ma dobre ulti, do tf. Niezly dmg, stun.

Malzahar, swietny 1vs1.. Ale troche potrwa zanim go ogarniesz.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kupić Lux czy uzbierać jeszcze 1k IP i kupić Malzahara bądź Swaina (Szukam postaci pomocną na Tf'y) czy jest ktoś lepszy. Proszę podać + i - każdej propozycji.

76561198056612716.png

Opublikowano

@up

Ja widziałem Lux w akcji i powiem ci świetna postać ;)

@Topic

Proszę o ustalenie, którego FIGHTERA (nie tanka a ni nic takiego) warto kupić, cena nie gra roli :) 6300 PZ może być, i jakieś takie plusy czy coś =) mam już akali, trynde, ww.

wobqx.jpg
Opublikowano

Mógłby ktoś polecić mi jakąś postać za 3150 albo za 6300 ,ale taką ,która walczy w zwarciu np.Xin Zhao,Renekton i kto może niech napisze czy Riven(6300) i Kassadin (3150) są warci swojej ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...