Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam preferuje postacie magiczne bądź zabójcy. Strasznie fajnie grało mi się Morganą, Annie, Veigarem i Katarinką. Tutaj zadam wam pytanie, która z poniższych postaci ma ciekawą rozgrywkę i można ładnie pozabijać ;] Dodam, że im trudniejsza do ogarnięcia postać, tym lepiej ;p Wtedy gra mi się ciekawiej ;>

Anivia vs Brand vs Swain?

Zastanawia mnie jak sprawuje się Swain w tf i 1 vs 1? Czy radzi sobie? Bo on mnie chyba najbardziej kusi^^ Która z tych postaci najbardziej przypadnie mi do gustu?

Z góry dziękuję za pomoc w wyborze ;]

Chcesz trudnej postaci w grze? :> To bierz anivie. Pozdrawiamy stunowanie przeciwnika! Ten kawał lodu leci chyba z 10 minut. I ścianką też niełatwo wycelować. Do tego ulti ma mały zasięg [trzeba dość blisko podejść, żeby go rzucić]. Jednak jeśli ogarniesz, to jest bardzo mocna postać.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cait nie ma największego range:) , największy ma tristana na 18. Bastan wziąłbym cait lub cait, zależy czym wolisz grać ;D

@up

Irelia

+najwiekszy staly range w grze

Umiesz czytac? Najwiekszy staly range. Tristana ma zmienny dopiero na 18 ma staly a cait zawsze ma taki -.-

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Katarina postacią niepokonaną ? Ha Ha Ha.. Ha... Ha....

Cóż za niepokonanie, wbijasz, odpalasz Q i E, W i R. Jeśli kogoś zabijesz masz zmniejszony cd i możesz zabić kogoś jeszcze. Niestety łatwo ją wybić z ulti, postać typowo pod ap. Wcześniej była hybrydą ze względu na hextechy, teraz only AP. Mniejszy spell vamp, mniej lifesteala, katarina już nie jest niepokonana (I nigdy nie była)

Polecam akali.

Nie zgadzam się z Tobą. Co do wybicia z ulti masz rację ale i tak nawet po debuffah jest silna.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Potrzebuje jakąś postać za 1350 . Oprócz tryndy , morgany , te emo , jaxa ,fiddla

Chcem aby się nią przyjemnie grało . Pozdro

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Plusy:

- ciekawa mechanika (bazująca na grach typu Street Fighter itp)

- w miarę wysoka mobilność

- dobry passive zwiększający obrażenia z autoataków po każdym użyciu umiejętności

- postać nie posiada many/energii/furii (umiejętności opierają się tylko na cooldownach)

Minusy:

- aktualnie, obrażenia zadawane przez tą postać są niewielkie

- tarcza nie sprawdza się (zbyt słabe przeliczniki i bazowa obrona tarczy)

- stun na 0.5 sekundy sprawdza się tylko przy przerywaniu channelingu ultimate'ów innych bohaterów (np. Fiddle)

- długie cooldowny na umiejętnościach

- zbyt długi czas channelingu ultimate'a sprawia, że w 80% przypadków przeciwnik zdoła uciec z pola rażenia

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Early-Jeżeli tą postać ogarniesz,solo top nie przegrasz(no chyba że masz trolla junglera który każdy gank będzie failował)

Late-Tankowata,łatwo o killa,trzeba uważać żeby nie chodzić solo

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Graves czy Miss fortune ? ;)

Jak będziecie pisać np. Graves to prosiłbym o jakieś plusy i minusy tej postaci.

logoopm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...