Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vayne

+niesamowity harras z q i 3 hitow z W ( po 2 takich akcjach 50% hp conajmniej zchodzi)

+ dobry lasthiter

+wedlug mnie najbardziej op ad carry

+ 8% max hp jako true dmg

+ przy dobrym feedzie niszczy wszystko na 3 hity

+stealth

+stun

-slaby escpae mechanizm

-papier

-bez farmy lub malego feedu gowno robisz

Caitlyn

+najwiekszy staly range w grze

+ ulti dobre do dobijania

+ swietny harras z Q

+ pulpka

+moze przez sciany przelatywac

+ pasyw 150% dmg co 7 atak dla championow i 250%(chyba) dla minionow

- papier

-ulti mozna zablokowac

Podsumowujac vayne taka Cait na 3 hity sciagnie i dlatego wybralnym Vayne bo jest to najbardziej op ad carry

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

@2up

Vladimir-niesamowite combo

Heimerdinger-to samo

Anie-to samo

Malzahar-nie grałem ale słyszałem że dobry

W prawdzie każdy mag dobry :]

@up

Ja bym wybrał katarine chociaż jak sie ogarnie Karthusa to można tak wygrać linie że ... Ale no wybór do ciebie .

he?

Opublikowano

@2up nie odzywaj się lepiej w tym temacie nabijaczu postów /poszedł raport za wypisywanie głupot

Nie mówi się mag tylko Caster (czyt kaster) bądź AP MID

@3up Karthus czy katarina na początek ani to ani to, 1 jest bardzo trudne, natomiast 2 to syf

@4up polecam Branda ze względu na aoe DMG, ale na początek better malzachar.

Opublikowano

postać za 6300 łatwa do ogarnięcia i którą można ładne staty nabić

czekam na propozycje (nie jestem doświadczonym graczem)

Opublikowano

Witam preferuje postacie magiczne bądź zabójcy. Strasznie fajnie grało mi się Morganą, Annie, Veigarem i Katarinką. Tutaj zadam wam pytanie, która z poniższych postaci ma ciekawą rozgrywkę i można ładnie pozabijać ;] Dodam, że im trudniejsza do ogarnięcia postać, tym lepiej ;p Wtedy gra mi się ciekawiej ;>

Anivia vs Brand vs Swain?

Zastanawia mnie jak sprawuje się Swain w tf i 1 vs 1? Czy radzi sobie? Bo on mnie chyba najbardziej kusi^^ Która z tych postaci najbardziej przypadnie mi do gustu?

Z góry dziękuję za pomoc w wyborze ;]

Opublikowano

Graves vs Caytlin (chyba dobrze piszę ;D) vs Gangplank

Dajcie dokładnie odpowiedzi.

Graves dostanie nerfa i nie wiadomo jak będzie rozwalać potem, więc ja bym się powstrzymał.

Caitlyn ma najlepszy range w grze i rozwala inne AD carry jak się umie grać. Mój głos na nią.

Gangplank jest o połowę tańszy, ma świetne Q i jak szkoda Ci 6300 to polecam jego.

To teraz dla mnie plawks:

Kennen, Caitlyn, Irelia.

Szukam postaci, którą się łatwo farmi (nie lubię po 2ch skillach przeciwnika wracać do bazy, bo mało hp), łatwo zabija (cuś jak akali) i nie pada jak minion (akali x2).

Opublikowano

W takim razie raczej Irelia. Najmniej papierowa z podanej trójki, farma ułatwiona dzięki Q, ale ma średnie early game, więc trzeba uważać, żeby nie paść i dobrze last hitować. Za to jeśli nie przeszkadza ci mniejsze survi, a chcesz szybko pchać linię to bierz Cait.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...