Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać do 1350 pz mam 7 level nie gram długo, więc i nie wiem co kupić ale dla przykładu bardzo dobrze mi się gra np. Jarvan IV wczoraj miałem 9:0 więc chyba będę ogarniał takie postacie, podoba mi się Twisted Fate chyba dobrze napisałem, ale podobno trudno nim się gra, no ale nie wiem nie chce jakiejś łatwej postaci, żeby mówili mi ludzie, że gram najlatwiejszymi postaciami ale taką zbalansowaną i miłą dla oka :) No chyba, że myslicie zeby pozbierac wiecej niż 1350 pz. Czekam na odpowiedzi z góry dzięki :}

Ja polecam Garena albo warwika ;) A i jeszcze Trynd łatwy do gry ;)

592041432922042226939.jpeg

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Nidalee nie jest zła

Ale Pantheon przy dobrym teamie wraz ze swoimi skillami i ulti skacze i macie gwarant dedy nawet all 3 zalezy ile ich w okregu

Opublikowano

Poppy 100% doskok + Q ktore bierze ponad pol hp lub z porzadnym feedem 2/3 hp zabierze a cd to chyba 3 sekundy ( nie pamietam dokladnie ). Ulti swietne od tfow. Za 450 na prawde swietna postac... Papierow na 2 skille skille sklada

65994253024037513199.png
Opublikowano

Kogo kupic mam 1400pz ;D

Może jaxa co sądzicie?

Tak, możesz go kupić bo jest to postać bdb. ale ja też radzę kupić Te Emo :) Kiedyś był za 3150 a teraz jest chyba za to 1350 a jeżeli polecisz w dobry build to 1v3 zaorasz :]

Szukam dobrego maga do 3150 IP, który ma dość dobry DMG i stuna

Tutaj radzę veigara lub Lux . Veigar może uciągnąć nawet 700Aap + co daje mu z ulti 1000+ ;] Lux dobra w każdej chwili. Jest ona Ap/Suppport. Ja ją posiadam i jestem bardzo zadawolony. Aha i jeszcze Heimerdinger lecz niestety nie wiem czy kosztuje on 3150 czy 6300 :]

@UP

Tutaj już musisz sobie zagrać jakąś postacia bo jest ich bardzo dużo i bardzo dobrych no chyba że sprecyzujesz (ap,ad,itp.) to już bedzie lepiej ci odpowiedzieć. Jutro jest nowa rotacja to może trafi się ktoś bdb. w bardzo niskiej cenie.

he?

Opublikowano

Kogo polecacie za 1350 ?

Ja polecam temmo lub fidla

Temmo jak masz dobry bulid mozesz niezle kosic . Posiadam temmo i jestem z niego zadowolony

Fiddle jest idealny jak umiesz nim grac i masz dobry build bo z wyciagania hp mozna bardzo szybko zabic nie marnujac hp ;p

Kogo kupic mam 1400pz ;D

Może jaxa co sądzicie?

To samo co powyzej jednak jax to dobra postac lecz trzeba ogarniac

Opublikowano

Brand Catalin czy cos innego na zasieg za 6300?

poporsze o + i - danej postaci

Brand:

+ Świetny AP Carry

+ Bardzo dobrze sobie radzi na midzie jak i solo topie

+ AoE Ulti, jezeli dobrze je użyjesz

+ Pasyw dobry do harrasowania wroga jak i wykonczenia tanka.

+ Potrafi zabic 2 wrogow gdy jestes na pustym polu bitwy z dobrym uzytym ulti.

- Mało HP jak wielu AP Carry.

- Bez Escape, jedynie moze nas stun uratowac

Caitlyn:

+ Najwiekszy STAŁY range w grze, bardzo dobry gdyż trzyma wszystkich AD carry na dystans

+ Headshot (passive) w połączeniu z Infinity + Phantom daje niewyobrażalne DMG

+ Escape wall, chodzi o wydostanie sie z pola bitwy za pomocą E przez wąskie ściany (Czyli tam gdzie Baron i Dragon itp.)

- Przy castowaniu ulti na wroga o niskim HP może je ktoś zasłonić. (Także przerywa gdy caitlyn dostanie stuna/silienta)

Jest to jeden z najlepszych AD carry, więc dużo minusów nie ma. Jeżeli zachowamy ostrożność i bedziemy się trzymali zdala od Nukerów(Kassadin, Talon) broniąc się przy tym

tankiem+supportem, można spokojnie wycarrować gre do zwycięstwa.

Play safe ! Don't by greedy.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

Witam preferuje postacie magiczne bądź zabójcy. Strasznie fajnie grało mi się Morganą, Annie, Veigarem i Katarinką. Tutaj zadam wam pytanie, która z poniższych postaci ma ciekawą rozgrywkę i można ładnie pozabijać ;] Dodam, że im trudniejsza do ogarnięcia postać, tym lepiej ;p Wtedy gra mi się ciekawiej ;>

Kassadin vs Brand vs Swain?

Zastanawia mnie jak sprawuje się Swain w tf i 1 vs 1? Czy radzi sobie? Bo on mnie chyba najbardziej kusi^^ Która z tych postaci najbardziej przypadnie mi do gustu?

Z góry dziękuję za pomoc w wyborze ;]

Opublikowano

Malzahar czy Brand? o.O

3,150.

Shaco vs Akali vs Katarina.

Moim zdaniem Akali. Wiele ludzi powie ci, że Katarina bo jest postacią wręcz niepokonaną ale Akali spokojnie mogłaby zabić Kate. ;)

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Malzahar czy Brand? o.O

Moim zdaniem Akali. Wiele ludzi powie ci, że Katarina bo jest postacią wręcz niepokonaną ale Akali spokojnie mogłaby zabić Kate. ;)

Malzahar czy Brand? o.O

Katarina postacią niepokonaną ? Ha Ha Ha.. Ha... Ha....

Cóż za niepokonanie, wbijasz, odpalasz Q i E, W i R. Jeśli kogoś zabijesz masz zmniejszony cd i możesz zabić kogoś jeszcze. Niestety łatwo ją wybić z ulti, postać typowo pod ap. Wcześniej była hybrydą ze względu na hextechy, teraz only AP. Mniejszy spell vamp, mniej lifesteala, katarina już nie jest niepokonana (I nigdy nie była)

Polecam akali.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

@Up no ja ci polecam kupić sobie taką postać jak Annie, dobre Combo, stun, misiaczek... No albo z tych tańszych to Tryndamere/Jax za 1350 PZ też cisną jak umiesz nimi grać.

wobqx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...