Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytalem troche i twitchu i mowia ze on troche papierowaty ale jak jest w feedowany to potrafi na 2 hity zdjac a gp tez ma duzy dmg potrafi z kryta walnac 1k wiec dalej nie wiem ;/

Doradzcie cos

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czytalem troche i twitchu i mowia ze on troche papierowaty ale jak jest w feedowany to potrafi na 2 hity zdjac a gp tez ma duzy dmg potrafi z kryta walnac 1k wiec dalej nie wiem ;/

Doradzcie cos

2 osoby piszą Ci że GP. A ty nadal masz wątpliwości. Więc? Musisz zdecydować SAM. Nie kupuj twitcha. Nafeedowany na 2 hity? Chyba ze statami 50/0 strzelając w ashe z 7lvlem. Jeśli grasz z papierami, które nie wiedzą co to armor / thornmail to możesz brać twitcha. Ale jeśli go kupisz, to kilka lvli wyżej trafisz na ogarniętych ludzi. I co? Gównoi. Nic tym twitchem nie zrobisz, co najwyżej nafeedujesz jakiegoś xina czy innego trynde w drugim teamie.

Opublikowano

nie mówcie że twitcha lepiej kupić niż gp bo twitch to gówniak , który może coś zabije na normalach jak nikt oracle nie kupi. wczoraj na rankedzie gówniaczek nie mógł mnie ubić kiedy miałem 200 hp on full. gp za to full power crit.

@exotic

bierz Renektona, ma świetne early. riven jest słaba ;D

Opublikowano

Jakiegos ogara do 3150, zeby zabil i uciekl. :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...