Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrałem Twitcha. I co?! Nie załuję! Zajebista postać, for fan. Świetny DMG!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xin jest dobry jesli chodzi o 1 vis1 natomiast pantheon bardziej sie przyda do teamu bo ma stuna i dodatkowo moze rzucac wlucznia no i co 3 ataki odbija cios. Ale i tak mi sie bardziej podoba xin jesli sie troche "najesz" to kosisz niezle

u1lc.png
Opublikowano

[quote name=ivanek :D' timestamp='1318790915' post='3317523]

pantheon czy xin zhao?

hmm wydaje mi sie ze pantheon po nerfie to slabsza lecz dalej bardzo ciekawa postac ale xin jest lepszy. Jak gralem z nafeedowanym xinem to sam potrafil wygrac tfa.

Wybierz xina lepszy dmg.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

lux czy xin zhao

Nie będę mówić czego dokładnie szukam bo obie postacie to całkiem co innego.

Po prostu te postacie mi się spodobały i mam dylemat.

Opublikowano

@Quatex.- w sumie jest zonk, bo obie postacie to zupełnie inny gatunek. Jeśli nie ma dla ciebie różnicy, czy grasz AP, czy AD zastanów się co bardziej ci odpowiada- walka w zwarciu, czy na dystans. Obie postacie są dobre, Lux ma niezły zasięg, "klatkę", którąś możesz trafić dwie osoby jednocześnie, spory dmg z ulti. Nafeedowany Xin jest postrachem przeciwnej drużyny, można go budować czysto pod dps, albo pod offtanka (IMO ten grugi wariant jest bardziej sensowny, bo masz wtedy większą przeżywalność w tf), ze skilli wyrzut w powietrze, doskok, life steal z pasywa.

@koksu852- Lee sin to zarówno świetny jungler jak solo top, fajne ganki i system ucieczki dzięki doskokowi, ulti oprócz walki możesz wykorzystać do ucieczki, w late game bardzo trudny do zabicia. Trundle raczej tylko jungla, co do Ireli to jest dobra na solo top, ale w jungli zdecydowania słabsza od Lee Sina.

Opublikowano

Na si każda postać jest dobra, więc nie ma różnicy.

Nie ma najlepszej postaci na pvp, każda jest tak samo dobra. Dobra postać jest wtedy, gdy nią dobrze grasz.

Opublikowano

Czemu tak wszyscy polecaja maltazara jako najlepszego maga? Kiedy on nie ma stuna jedynie jego ulti jest dobre.Ktora postacia fajniej sie gra olafem Renekton udyrem czy Jarvan IV

u1lc.png
Opublikowano

@Arcil- polecam Garena. Dobry tank, ma fajny dmg, a jego wir jest niezły do inicjowania tf, a przecież po to jest potrzebny tank.

Opublikowano

Jaki tank do 1350 IP?

Malphite - Wyrzut wszystkich w pobliżu ®, dobry dmg jak na tanka, wytrzymałość, na początku ma troszkę obrony zanim dobiorą Ci się do życia:)

Jaki Mag za 6300 punktów?

Xerath - obszarowy stun z R / Bardzo duży dmg / Niesamowity zasięg z W (akurat na dobicie czy nękanie wroga) / dobre skille do farmienia

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Vladek kupiony. Mam nadzieję,że nie będę żałować ;) Teraz biję 20 lvl :) i kupuję runki.

Dziex all za odpowiedź ;) Macie +

Opublikowano

Vladek kupiony. Mam nadzieję,że nie będę żałować ;) Teraz biję 20 lvl :) i kupuję runki.

Dziex all za odpowiedź ;) Macie +

Mogłeś branda kupić ,albo cass.

Vlad to gówno.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...