Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

Riven nie jest warta tej ceny.

Kassadin natomiast tak.

Wybierz Akali , za 3150 pz. Dobra postać 1vs1, 1vs2. Niezły passiv.

Albo

Twitch, papierowa postać. Po dobrze złożonym buildzie, taka ashe padnie na 2 hity i E

Przydatna dla teamu, nawet jezeli jest orlace. Z ulti w środek walki, następnie E i jakiś frag bankowo jest Twój.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie Slayera, to daleko zajdziecie. Widać że chłopak ogarnia to nie doradzaj Twitcha bo nic nim nie zrobisz na bocie. Ogólnie Kassadin mocny na mida, riven taka sobie.

Opublikowano

up jak dla mnie wybierz jaxa. Po 1 ma stuna po 2 moze skakac i jego bierny strona superumiejetnosci dodaje ci predkosci ataku oraz co 3 uderzenie dodatkowe dmg. Jaxa 1vis 1 bardzo ciezko pokonac poniewaz zadaje duze obrazenia z magi jak i od atk. A dodatkowo gdy zabiajsz jednosctki dostajesz dodtakowe hp. i jest za 3150

u1lc.png
Opublikowano

up@

Riven nie jest warta tej ceny.

Kassadin natomiast tak.

Wybierz Akali , za 3150 pz. Dobra postać 1vs1, 1vs2. Niezły passiv.

Albo

Twitch, papierowa postać. Po dobrze złożonym buildzie, taka ashe padnie na 2 hity i E

Przydatna dla teamu, nawet jezeli jest orlace. Z ulti w środek walki, następnie E i jakiś frag bankowo jest Twój.

Twich najbardziej nieprzydatny champion wraz z evelyn.

Riven bardzo dobra jest na solo topa oraz jest warta tej ceny, chociażby dla mnie :P

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

up nie mozna porownywac Renekton vs Riven do Teemo. Ale jesli ja mialbym wybierac wybral bym Renekton poniewaz jest to dosc dobra postac ( jego czary mozesz sobie zobaczyc w grze ) natomiast riven byl niedawno w rotacji wiec pewnie go testowales jak dla mnie nie jest zbyt silna postacia. Wiec zostaje Renekton vis teemo (ktory jest postacia walczaca na dystans oraz grzybkami potrafi zdzialac cuda a i moze uzyc oslepienia na kims co sprawi ze nie bedzie on zadawal obrazen przez jakis czas )

Sam sobie wybierz czy chcesz ladowac sie w srodek walki czy wspierac :)

u1lc.png
Opublikowano

jarvan czy irelia? obie postaci mi sie podobaja mam jarvana i moge grac irelia na innym koncie ;d tyko ze ja chce na swoim ;d wiec sprzedac jarvana i kupic irele czy zostawic jarvana?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Arcymistrz
Opublikowano

Postać za 1350 kto ?

Musi walczyć z dystansu (Fiddla mam )

MUSI potrafić ogarnąć min 1v1 i ubić kogoś sam/a nie jakiś denny support (Janna)

Więc czekam :D

Jak podajecie dajcie + i - tego min 2

Opublikowano

Morgana dla mnie to syf o wiele lepszy veigar. Moze miec nawet 10k ap i spokojnie wyfeedowany veigar z wyfeedowana morgana da sobie rade a to przez dmg z ulti 80% ap przeciwnika.

Akali vs Udyr.

Slyszalem ze akali po nerfie gunblade jest slaba. Moglby mi ktos poweidziec czy to prawda czy dalej mozna nia wymiatac.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

ostatnio byl patch gdzie oslabili pare itemow i pytanie do was a raczej do osob ktore maja akali. Czy warta ja teraz kupic? Czy nadal jest dobra postacia? Jesli tak to jakim bulidem isc?

i Co do olafa to jaki bulid polecacie? Czy to dobra postac?

Prosze o uzasadnienie /nigdy nie gralem tymi postaciami

u1lc.png
Opublikowano

Postać za 1350 kto ?

Musi walczyć z dystansu (Fiddla mam )

MUSI potrafić ogarnąć min 1v1 i ubić kogoś sam/a nie jakiś denny support (Janna)

Więc czekam :D

Jak podajecie dajcie + i - tego min 2

Support nie jest od tego, żęby zabijać kogoś samemu, tylko od tego, żeby dawać teamowi shieldy/regenerować hp/mane/kupować wardy. Nie rozumiem, dlaczego ludzie osądzają postaci po tym, czy potrafią kogoś zabić.

Ale, żeby nie spamować : morgana, ewentualnie veigar. Polecałbym morganę.

Morgana dla mnie to syf o wiele lepszy veigar. Moze miec nawet 10k ap i spokojnie wyfeedowany veigar z wyfeedowana morgana da sobie rade a to przez dmg z ulti 80% ap przeciwnika.

Akali vs Udyr.

Slyszalem ze akali po nerfie gunblade jest slaba. Moglby mi ktos poweidziec czy to prawda czy dalej mozna nia wymiatac.

Wohooho, kolego. Morgana nie jest syfem. Jeden z najgorszym przeciwników na midzie, o ile grasz ap carry [zwykle ap chodzi na mida, więc ma ciężko z morganą]. Veigar chce sobie polasthitować zza minionów? Plama, minionów nie ma, klatka na twarz. Veigar wyszedł, żeby dobić miniona? Klatka, plama. Veigar podchodzi, żeby cię z czegoś walnąć? Shield, klatka, plama.

10k ap mówisz? Powiedzmy, że wbija 1 ap na 2 sekundy [ bo sobie zrobił cdr z itemków]. 10'000 ap to będzie 20'000 sekund, czyli 333 minuty, czyli 5,5 godziny. Pozdrawiamy grę, która trwa 5,5 godziny. W czasie tej gry veigar musiałby bezbłędnie co 2 sekundy dobijać miniona z q i nie robić nic innego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...