Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam pytanie bo nie wiem kogo kupić

Talona czy Fizza ? moze ktos pomoc?

Dla mnie zdecdowanie Talon

Wróciłem ;]

Opublikowano

A co sądzisz o Twitch'u , Olafie , Akali ?

Dzięki, że napisałeś coś o LeBlanc , Anivii i Nidalee . Przyda mi się to w dalszej fazie gry i pomyśle nad ich zakupem

A coś o postaciach AD potrafisz powiedzieć ? Nie wiem czy Xin będzie dla mnie , nie podoba mi się zbytnio on , ale zobaczę

Jak byś mógł coś napisać o nim i o reszcie także był bym wdzięczny

A potrafił byś coś powiedzieć o reszcie ? Kto za 3150 jest fajny AD

Olaf fajny ? Akali hybryda fajna ? Twitch ?

Olaf całkiem fajny offtank, można nim iść na topa / do jungli

Akali się szybko nudzi, zawsze te same combo, ale nie wiem jak się gra nią z buildem hybrydowym / AP bo sam gram zawsze pod AD :D

A Twitch to taki noobek, który nic nie zrobi bez niewidzialności. Wystarczy oracla kupić i już pada. Dobry na małe lvl bo tam nie wiedzą co to pink ward / oracle.

Opublikowano

Siema mam pytanie bo nie wiem kogo kupić

Talona czy Fizza ? moze ktos pomoc?

Osobiście wybieram Fizza . Wczoraj rozjebałem rankeda tym championem . Cała moc tkwi w combo takim jak np. R+E+Q+W ew. E+R+Q+W .

Mało kto umie grać Fizzem , a talon to zwykły AD z invisiblem w ulti .

PS. Fizz pro escape system E . X2 Skok przez ściany :>

Opublikowano

Olaf nie ma tak naprawde potężnego dmg, tylko tzw True Dmg czyli na 1 i na 18 lvlu wali prawie tyle samo a jak wiemy na 1 lvlu inni mogą łatwiej paść,

Ahri bo jest op.

Ahri wyjebana jest ;>

+kozak w late

+dobry system ucieczki

+dobre ulti

+duzy dmg z W

+Kazdy leci na combo

-slabe dmg z reki

ahri 1 vs 1 w krotkim dystansie troche papier bo slabe dmg ma z reki wiec trzeba trzymac na dystans przeciwnika

Opublikowano

Coś mi się tu nie zgadza, zgodnie z poprzednią stroną to "najlepsze offtanki" to: yorick, shyvana, wukong, irelia, nasus, udyr, riven, gaNGPLANK, lee sin, renekton, jarvan IV, olaf, volibear. Trochę ich dużo, więc oni na pewno wszyscy są najlepsi?? Są jakieś off tanki co nie są op? Bo ciekaw jestem czy te co wymieniłem to nie są przypadkiem wszystkie...

Opublikowano

@up

Nie ma postaci bardziej OP lub mniej. Są tylko ludzie, którzy jednymi rozwalają system, a drugimi nie. Każdy tamten offtank jest mocny.

wobqx.jpg
Opublikowano

Kogo kupić uwielbiam chodzić na bota/topa.

-Lee Sin

-Fizz

-Talon

-Irelia

-WW

-Twtch

-Trundle.

Czasami z linni zchodzę na ganki,ale to rzadko i nachwile.

Opublikowano

@Up

Fizz- bardziej na mida, jeżeli nie lubisz nim gankować nie kupuj go.

Lee Sin- najlepszy jest do jungli przeważnie jak go widzę w grze to idzie do jungli

WW- To samo co Lee sin

Trundle- To samo :P

Twitch- Dobry na topa/bota, ale trzeba się nim nafeedować żeby coś zrobić (papier)

Irelia- Dobra do solowania, off tank. Polecam

Talon- Talona trzeba ogarnąć, jeżeli się nim nie nafeedujesz to dużo nie zrobisz.

Wybierałbym między irelią a talonem.

Zdecydowanie bardziej wolę "dziękuje" od "dzięki" i "przepraszam" od "sorry"

Opublikowano

A słuchajcie tego, Co jeśli włąsnie dana postac ma zajebiste early ale kiepskie late a za to jest też postać co ma słabe early ale dobre late. Co z tego, że ta druga postać ma niby dobre late, jeżeli ta co ma dobre early może się mocno nafeedować? To nic nie daje tej pierwszej postaci xD? przykładami postaci może być Urgot (podobno ma świetne early) kiepskie late, a irelia podobno bardzo dobre late...

Opublikowano

Kassadin. Dobry Anty-Mag, długi silence, ulti dzięki któremu możesz dogonić 99% innych championów i uciec 99% innym championom. Spory DMG w early i Late, w late totalny zabójca, nie spostrzeżesz się i Ci wpakuje z nastackowanego ulta i leżysz panie. :)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Kogo kupić uwielbiam chodzić na bota/topa.

-Lee Sin

-Fizz

-Talon

-Irelia

-WW

-Twtch

-Trundle.

Czasami z linni zchodzę na ganki,ale to rzadko i nachwile.

Polecam Irelie lub Lee Sin'a

Opublikowano

@

GP :)

-Trudny do zgankowania dzięki W

-Może pójść w jungle,na linie

-jego skill spowolnia

-ma buffy na zwiększenie dmg i prędkości ruchu.

Opublikowano

@Up aha

Kassadin vs. Gankplank kogo wybrać :)

O ile grasz normy kassadin jest x100 razy lepszy . Każdy ogarnięty gracz Ci to powie . Gp nie jest słaby , ale jeśli na rankedach nie banuje się kassadina to You have been slain .

Pod rankedy lepszy gp , bo nie banują .

Koniec końców wybieram kassadina .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...