Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahri vs. Fizz vs. Nocturne vs.Riven vs. Talon vs. WuKong vs. Vayne

Chce postać która pozabijam wszystkich ale nie jakiś papier prosze o kilka odpowiedzi ;p

Ps: Nie chce junglera

W takim razie polecam ci Fizza i Talona.

Jak zrobisz dobry build to zabijesz każdego kogo napotkasz.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahri vs. Fizz vs. Nocturne vs.Riven vs. Talon vs. WuKong vs. Vayne

Chce postać która pozabijam wszystkich ale nie jakiś papier prosze o kilka odpowiedzi ;p

Ps: Nie chce junglera

Najszybciej z tych postaci zabije Talon, Fizz i Nocturne. Nocturne jest junglerem ale ma mega ganki i ogromne dmg. Vayne tez mocna ale dopiero w mid/late jak jest nafeedowana i chyba najwiekszy papier z postaci przez cb wymienionych.

Riven na topa ladnie ogarnia chyba lepiej niz Kasia, fakt ze nerfa dostala ale malego i nadal combo na zajebiste ;)

Vayne <3

Dzieki masz lubka.

Opublikowano

Dr.Mundo vs shaco

Osobiście polecam ci shaco.

-dobry jungler

-dobre gangi

-rozwali każdego 1vs1

-może też dać sobie rade na solo topie

co do Mundo to też nie jest zły lecz gra nim jest bardziej nastawiona na zabawę i monotonne walenie minionów chociaż ma całkiem dobre q i jak zrobisz dobry build i porozdajesz umki to też możesz nim kosić.

@down

jak ktoś go ogarnie to nie ma na niego mocnych

Opublikowano

up@ Shaco zjedzie każdego 1v1? gj. ORLACE i shaco jest useless w TF'ie.

Mundo po buffe, dosyć przyjemny. HP regen + AD przyjemny dmg z topora, + slow E AoE dmg i mocny burst z lapy.

actanie.jpg

Opublikowano

@down

jak ktoś go ogarnie to nie ma na niego mocnych

Oracle = dead.

Robisz sobie pro invis, a on sie odwraca, żeby nie dosc w plecy i cie cisnie.]

w tej chwili polecam Mundo, powody podaj pan wyzej.

Opublikowano

Kenen vs. Ezreal, lubię postacie z mocnym kombo, preferuje bota/mida z systemem ucieczek i potężnym DMG nastawionym na ad, prosze o + i - postaci.

Opublikowano

@up

zastanawiałem sie nad obyma postaciami kupilem w ostateczności obie;f Kennen jest pod AP, ma system ucieczki E tak samo ezreal ma E do uciekania i dobijania(moim zdaniem eza lepsze) no i ezreala się pod AD buduję, Ezrealem można Q i W prawie jednocześnie puszczać, i fun z ulti ;d sam naprowadzasz i leci przez cało mape.

Mam obie, żałuje że kupiłem Kennena, mogłem od razu runki pod eza :)

Ezreal jak dla mnie fajniejszy i lepszy, Kennen nudny ;f

fs.png

Opublikowano

volibear vs lee sin to dziwny post z mojej strony ale też dotyczy kupna postaci.Więc tak mam już lee sina jest on mym mainem ,lecz zastanawiam się nad kupnem tego białego misia.Teraz moje pytanie czy volibear dorównuje lee sinowi w late game ?Kto lepiej sobie radzi na solo topie?Kto ma lepszą (szybszą jungle ,lepsze ganki).Kto robi większy dmg w poszczególnych etapach gry oczywiście robię lee pod offtanka voliego też bym tak robił.

Proszę o odpowiedź za każdy post który mi pomoże dam "Lubię to".

Opublikowano

+ i - yoricka poproszę :)

+ dobry sustain

+ slow pozwoli na walniecie pozostałymi skillami

+ duzo hp bez itemów

+ dobre przeliczniki

+ mało postaci go kontruje

- ghoule szybko padaja

- ult trochę słaby gdy rzucamy na siebie

- Trundle leczy sie passyvem na naszych ghoulach

- porządny dmg to raczej on-hit niż dps z ghoulów

Opublikowano

+ i - yoricka poproszę :)

+genialny solo toper

+offtank

+dobry 1v1

+możliwość junglowania

+niezły dmg

+dobry heal z duszka

+niezłe ulti

+dobre przeliczniki w ad

-nie najlepszy w tfach

-dość specyficzny

-brak cc oprócz 1 slowa(nie najlepszego)

volibear vs lee sin to dziwny post z mojej strony ale też dotyczy kupna postaci.Więc tak mam już lee sina jest on mym mainem ,lecz zastanawiam się nad kupnem tego białego misia.Teraz moje pytanie czy volibear dorównuje lee sinowi w late game ?Kto lepiej sobie radzi na solo topie?Kto ma lepszą (szybszą jungle ,lepsze ganki).Kto robi większy dmg w poszczególnych etapach gry oczywiście robię lee pod offtanka voliego też bym tak robił.

Ponawiam.
Opublikowano

Niestety, dzięki mobilności Lee, misiu nie robi jungli zbyt efektowniej. Ganki lepsze Voli ma ze względu na flinga i haste. Nie ma on szans z Lee na innym levelu niż 18, misiu pokazuje pazur dopiero jak jest odpowiednio dopieszczony. Gdybyś nie robił Voliego na offtanka to wogóle byś nic nie ugrał. Nie polecam zakupu do momentu porządnego buffa, chyba że na rankach banujesz Lee i idziesz w jungle. Wtedy masz duże szanse na powodzenie. No chyba że ktoś będzie kontrował jungle, np. Twitch, Shaco.

Warto zastanowić się nad skarnerem jeżeli go nie masz, robi NAJSZYBSZĄ jungle w grze obok Udyra, a robiony na offtanka jest nie do zabicia w mniej niż 3 osoby. Pozdrawiam

Opublikowano

Myślę, że Lee Sin będzie lepszym rozwiązaniem. Ja osobiście w jungli radzę sobie wyśmienicie: szybka jungla, dobre ganki, a DMG cały czas duże.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Witam ja z pytaniem kogo kupić dobrego do push i do rashu bo to moj styl

za 3150Ip

Troche skomplikowane pytanie, za 3k jest od chuja tego typu, np GangPlank i inne wypisz pare to Ci pomoge

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Orianna Czy Lux ? or razu mówię kupuję za PZ

Podajcie + i - :)

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Skarner vs Wukong vs Lee Sin ?

Osobiście polecam Ci Wukonga... Wiem, że Lee Sin też PRO, ale akurat mi nie podchodzi... Wukong na idealne skille:

Q- DMG!!!!!

W- Ucieczka

E- Doskok

R- Ulti... Jedno z lepszych do team figthów (można wbić się w pięciu ;))

Pozdrawiam

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

2x up@

Trynda mam, co do Jax'a nie jestem pewien.

A morgana godna uwagi.

Jeszcze ktoś do 1350?

Jax jest naprawdę dobry. Polecam. Morgi z resztą też.

Singed jeszcze jest bardzo fajny

Mocny tank, na solo topie bardzo, ale to bardzo ciężki do rozwalenia, jedyny problem to to, że połowa singedów rozwija przewrót na start <face palm>... Robisz trutkę na 5 i biegasz, uśmiercając jednocześnie. Wygląda to tak, tracisz pol hp albo 3/4 hp, wbijasz po jakiegoś ziomka z linii, odpalasz ulti, trutke i biegniesz jak kretyn. Niby nic, niby frajer, omg zaraz go złapie, a hp leci. Stukniesz ziomka na koniec i papa:) A jak ghosta odpali, wpadasz w alejke, slowa odpalasz i papa:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Kupić Anivia mam już 3k i chcę go kupić polecacie jakie są + a jakie -. czy lepiej kupić lux

Jak lubisz wyzwania to bierz anivie. Chyba najwiekszy dmg ze wszystkich casterow, ścianką mozna uratowac dupe sobie i innym, ale ją trzeba ogarnąć, no i nie przezyje zadnego ganka bo nie ma systemu ucieczki a kazdy powinien miec flasha wiec przez scianke przeleci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...