Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem początkującym graczem lola ;d i chciałem kupić dobrą postać za 1350pz na tryb 5v5 :)

Lubię jak postać na krótki dystans którą się sporo zabiera(lubię grać Poppym), aczkolwiek jakimś mocnym magiem też nie pogardzę :)

proszę o pomoc :D

garen jest latwy dla poczatkujacych. z dobrym buildem masz duzo hp i dobry dmg. z magow za 1350 najlepsza (jak dla mnie ) jest morgana , dobry stun , shield i ulti. duzo osob gra tez veigarem (op stun)

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Olaf vs phanteon +/- i ogólna opinia :)

Daje LUBIE TO:)

olaf

-szybka jungla

-solo toper

-dobry offtank

panth

-ulti bardzo dobre

-stun

Wolę Pantheon'a

Siemka, jestem początkującym graczem lola ;d i chciałem kupić dobrą postać za 1350pz na tryb 5v5 :)

Lubię jak postać na krótki dystans którą się sporo zabiera(lubię grać Poppym), aczkolwiek jakimś mocnym magiem też nie pogardzę :)

proszę o pomoc :D

tryndamere

Opublikowano

Jaka postac za 6300 pz ??

Polecam Riven,Vayne,Branda.Te postacie są jednymi z najlepszych i najłatwiejszych za 6.3k ;).

Opublikowano

Olaf vs phanteon +/- i ogólna opinia :)

Daje LUBIE TO:)

Pantheon

- Ulti to moc

- Dobrze budowany - koksik.

- Stun i BLOK!!!!!!!!

Olaf

- Swietna postać na solo

- Dobre Ulti

Obie postacie dość łatwę.

Powiem tak.

moim zdaniem

Pantheon 60%

Olaf 40%

Nerfa co to znaczy

NIe muszą byc łatwe do Ogarniecia bo calkiem nieźle gram

tylko mam juz Olafa Nocturne Lee Riven i szukam jakiej innej mocnej postaci

Nerf - osłabienie postaci.

Irelia, Vayne, Graves.

Opublikowano

Nerf to osłabienie postaci ;] Za 6300 polecam Kog Maw, postać wyjebana w kosmos ! Grałem nią niestety tylko jak była w rotacji, nie stać mnie na kupno a zebranie 6k to dla mnie cud :O Dziennie może gram 2 fighty, max 3.

Karthus vs Morgana + i - Poprosze :} I jeszcze takie pytanko, kto by był dobry przeciwko Morganie ? Szmaciucha mnie wkurwia jak ktoś nią gra :<

Opublikowano

Nerf to osłabienie postaci ;] Za 6300 polecam Kog Maw, postać wyjebana w kosmos ! Grałem nią niestety tylko jak była w rotacji, nie stać mnie na kupno a zebranie 6k to dla mnie cud :O Dziennie może gram 2 fighty, max 3.

Karthus vs Morgana + i - Poprosze :} I jeszcze takie pytanko, kto by był dobry przeciwko Morganie ? Szmaciucha mnie wkurwia jak ktoś nią gra :<

Pewnie ze Morgana, chyba najlepsza postac na mida ale niestety bardzo czesto ja w rankedach banuja, Karthus papier bardzo plus jedyny ze fajne ulti ma ale on jest zrobiony pod feedanie :P A na morgane malo champow jest dobra bo jak wspomialem jest najlepsza na mida czyli 1;1 :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

A jaka postać mi się wolniej znudzi olaf czy pantheon nie chce postaci zbyt łatwej i tak ogarne ( jak coś już mam 30 lvl gram rankedy ale,mojego maina banują na rankedach lee sina;d)

Pantheona chyba po roku grania sie za darmo dostaje, tak bynajmniej znajomy dostal, co do niego dobry champ i mi sie wydaje ze lepszy od Olafa i obie postacie nie sa trudne w ogarnieciu. Ja bym wybral pantheona

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Olaf to naprawde fajna postac , ładne dmg ,duzo hp , fajny ult

A moze warto kupic Yorica ??

poprosze plusi i minusy

Nie, chyba ze ogarniesz ale i tak nie warto bo bedziesz sie staral min ogarniac a za ta cene masz owiele lepsze postacie ktore mniej trzeba ogarnac a sa lepsze. Takie moje zdanie :)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Jakaś fajna postać za 6300IP (prócz Branda, Victora, Talona i Malzahara) ;). Może Fizz ale proszę podać także inne ;)

Nie bierz tego papiera, z nowych owiele lepszy Volibear,Ahri albo Shyvana

To w końcu dla mnie i dla kolegi DamCiWygrac prosze o propozycje dobrych postaci za 6300 bodz troche tanszych

No napisalem UP juz Kennen,Brand a z nowych Volibear, Ahri

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Prosiłbym o rade na temat Kennen'a i Malzahara. Ja raczej stawiam na Kennen'a ze względu na energie, a skille także ma dobre. Wydaje mi się, że Malzaharem będzie mi się nudno grało, ale proszę o pomoc :)

Opublikowano

Prosiłbym o rade na temat Kennen'a i Malzahara. Ja raczej stawiam na Kennen'a ze względu na energie, a skille także ma dobre. Wydaje mi się, że Malzaharem będzie mi się nudno grało, ale proszę o pomoc :)

OOOO tak kolego, jestes nielicznym, którym odpowiadam :)

Standardowo bronie honoru mojego maina, KENNEN!

Plusy: Nie nudzi się, jest przyjemny w grze, ma fajnego skill shota <3 , którym możemy spamić, dobry dmg, użyteczny dla teamu, szczególnie dzięki ult <3 które zadaje dużo, i stunuje;)

No i ta energia... Super Cycuś glancuś postać:)

Malza: No to tak, jest op, jak w plamce zultujesz, ale to jest taki typowy nuker... w dodatku nudny tak jak wspomniałeś. Uh, ja tam wziąłbym ninje :ninja:;)

Licze na plusiora jeżeli pomogłem <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Vladimir vs.Viktor

plusy i minusy proszę.

vladimir + unikniecie niemal kazdego skilla przez plamke , life steal , dobre ulti na tf'y.

- nielatwo ogarnac , trzeba uwazac zeby sie samemu nie zabic :P

victor + bardzo latwa farma , op aoe stun/slow , olbrzymi dmg , bardzo dobre ulti

- dziwnie sie gra trzeba nauczyc sie uzywac ulti i E w odpowiednim momecie :P

Opublikowano

Corki, Akali lub Urgot. Co polecacie, powiem od razu, że podoba mi się gra np. Victorem, Kassadinem, Vladimirem, Gravesem..

Z góry dzięki za pomoc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...