Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xina,Panta,Olafa,Akali NIe kupuj za RP bo się nie opłaca;d lepiej te 3150 nazbierać, Lee-Sin była promocja o połowe taniej teraz to lepiej nie kupować go, ale z tych wszystkich wziąłbym jednak Leesina.

Dobra a dla mnie Riven/Vayne czy Wukong? + 1 postać do 4800IP

fs.png

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszę po raz nastepny ponieważ, sprzedałem postacie i mam troszkę kaski :) 1,7k RP i 5k IP, więc teraz tak kogo wybrać :) z tych:

Jarvan IV, Riven, - Plusy i Minusy :) Jaxa znam ale pozostałych, podobno teraz jax będzie słabszy bo runy na unik usuwają, więc sam nie wiem kogo :D w.wręcz albo dystans albo nie mag. HEL

Kur. już sam nie wiem kogo :D w.wręcz albo dystans ale nie mag: Chce wybrać kogoś z tych:

Sion

Akali

Fizz

Shyvana

Udyr

Vayne

Amumu

Wukong

Może Vayne

A więc zupełnie nie wiem kogo mam kupić, posiadam 975 RP i mam mętlik w głowie. ; o m.in Xin,Vladimira,Le sin,Akali,Renekton,Pantheon,Kennen czy może Olaf ? ;O

Lee Sin albo Vladimir ew. Kennen

Ale najlepiej będzie jak wezmiesz Lee Sin'a

Opublikowano

Pisze , bo zastanawiam sie nad kupnem postaci , do wyboru tylko kilka bo narazie mam small lvl i niezawiele kaski :D

Lux

Janna

Dr Mundo

Fiddlesticks

Irelia

Opublikowano

Na początek najlepiej sobie kup berserkera łatwego do ogarnięcia polecam ci Master Yi albo Tryndemare

A z tych co masz wymienionych najlepiej mi sieę gra irelia i dr mundo

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Pisze , bo zastanawiam sie nad kupnem postaci , do wyboru tylko kilka bo narazie mam small lvl i niezawiele kaski :D

Lux

Janna

Dr Mundo

Fiddlesticks

Irelia

Fiddlestick ew. Lux jeśli ogarniesz

Opublikowano

Do Lux trzeba mieć trochę wprawy.

Osobiście polecam ci Irelię. Dobry off tank, stun (przeciwnik musi mieć więcej hp (%) od ciebie :/), kradzież życia ze skilla, nieuchronne obrażenia (skill), zasięgowe ulti.

Opublikowano

Nidalee vs Mordekaiser mowa tylko o tych 2 postaciach

PS:Nie chce miec stat 0/3/21 :D

Obydwie postacie bardzo dobre.

Niddale ma świetną farmę dzięki temu tygryskowi czy co to jest, + ogromne dmg ze speara potrafi wejść. Atutem jest to, że jest zasięgowa + dobra do ucieczek również dzięki tygrysowi.

Morde ma świetne ulti, ale bez dobrego feeda na początku dużo nim nie zrobisz. Dobra farma dzięki E.

Osobiście polecam Niddale.

Akali/Jarvan IV i czy Wukong/Fizz/Yorick/

To już ostatnia para i wkońcu coś kupie :D Który lepszy z tych 2 i tych za 6300

Akali a z tych za 6k osobiście polecam Fizza, ale Wukong jest na prawdę świetny jak się go dobrze ogarnie.

Olaf vs Udyr uzasadnij swój wybór ^^

Udyr świetna jungla + dobre combo. Styl żółwia dobry, aby przeżyć + świetny ulti i Q.

Olaf dobry na solo topa.

Osobiście polecam Udyra.

Opublikowano

Akali/Jarvan IV i czy Wukong/Fizz/Yorick/

To już ostatnia para i wkońcu coś kupie :D Który lepszy z tych 2 i tych za 6300

No to Ja bym Ci polecił kupić Fizza i Jarvana. Fizz jest genialny, co mały czas jest nietrafialny więc może wbić się pod turreta i spokojnie zgarnąć kila dostając tylko 1 pociskiem.

'

Morde jest po ostatnim nerfie słaby, żadko kiedy widoczny na high lv i rankedach. Nidalee to nidalee jak przywali z Q to ogień, jeśli Ci się podoba to kupuj ją, Ja bym kupił innego champa.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nidalka jezeli ogarniesz dzide i zrobisz ja pod AP ogarnia, mozna tez ja na AD zrobic i pod ulti ciachac.

Mordakajzer jest swietny jak nim ogarniesz tylko jest to baardzo trudne na poczatek :P

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Nidalee pod AD. Do 6 lvla only deff, farm, a potem tygrysek. Wychodzisz z niego po to aby się healować. Q tygryska krytykuje, W przeskakuje ściany, a Ezajebiscie farmi.

AD offtank nidalee, przydatna w TF'ach, mocny damage, duże survi, mocny heal w late (pod AD nawet 400 heal!)

10 rankedow nią ratio: 85% wygranych.

Staty zazwczaj dobre, gdy team chociaż piszę "SS", ogarnia trószkę i warduje.

actanie.jpg

Opublikowano

up@

Brand:

duży DMG

stun

aoE ulti w tfach robi rozpierdziel

latwy farm ( W +E fala minionow lezy)

Ciezko go zdjac z lini

Ezreal:

global ulty

niskie cd Q

pod AP skil W przenikajacy creepy i mozliwosc uderzeni kilka bochaterow na raz

free flash, - pod ap duzy damage

actanie.jpg

Opublikowano

Zmniejszą 50% cene RP Xina i Udyra kogo sobie kupić ? :D kogo bardziej polecacie za RP.

Jeśli masz już kupować to Udyra ale nie warto za rp bohaterów kupować

Opublikowano

Oczywiście się nie opłaca lepiej kupić hu**** skin, który nic nie daje oprócz wyglądu -.-, Postacie za RP to się kupuje tylko te za 6300 IP bo np. kupienie za 975rp postaci, która jest za 3150 to już bezsens, ale postacie które chodzą 6300IP to można kupić za rp przynajmniej masz Ip na runy, których za rp nie kupi się... Udyr normalnie 3150 kosztuje albo 975RP nawet za te 487 lepiej nie kupować, 6k to troche gorzej nazbierać ale te 3150 to można poczekać i dozbierać

fs.png

Opublikowano

Siemka, jestem początkującym graczem lola ;d i chciałem kupić dobrą postać za 1350pz na tryb 5v5 :)

Lubię jak postać na krótki dystans którą się sporo zabiera(lubię grać Poppym), aczkolwiek jakimś mocnym magiem też nie pogardzę :)

proszę o pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...