Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mogłbym prosić kogoś o wymienienie + i - Pantheona i Xin Zhao, lub w czym jeden jest lepszy od drugiego? Tak, pytałem się już o to ale zdania są podzielone :/ więc myśle, że to przesądzi sprawe ;)

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam potrzebuję postaci do 450rp / 1350 pz maga który umie się leczyć. Fiddlestick ma kolega i nie chcę być monotonny ;P . Jeśli znacie jakiegoś fajnego tanka za tą cene to też prosił bym o podanie. Pzd

Alistar ma leczenie.

choć ja polecam Amumu, jego przyciągnięcia i ulti są epickie gdy idziesz całym teamem.

Opublikowano

Witam, mogłbym prosić kogoś o wymienienie + i - Pantheona i Xin Zhao, lub w czym jeden jest lepszy od drugiego? Tak, pytałem się już o to ale zdania są podzielone :/ więc myśle, że to przesądzi sprawe ;)

Zna ktoś?? :D

Opublikowano

Zna ktoś?? :D

Bierz Pantheona - łatwiejszy i lepszy. Xin po nerfie to teraz nieogarnięta sraczka - zmieniony system walki i ogólnie trzeba ogarniać od nowa.

A do pana takiego jednego... bierz pan Twisted Fate'a. Pod AP może i coś tam walnie a jak będzie pod AD to tylko patrzeć jak uciekają od niego. Tylko trzeba by dobrego builidu ale to ja z mobafire.cośtam mam

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

Opublikowano

Mam te 1,3k ip i zastanawia mnie eve (oczywiście na normale 30lvl) . Myślę też na nasusem i jest opcja ze dozbieram na Olafa. Prosze powiedzieć mi ich +/- i kto lepiej się sprawdza w swojej roli ...(Olafa nie chce di jungli ,do jungli mam udyra i lee sina).

Daje "LAJKI" :)

A i czy evką da się coś jeszcze ugrać ?

Opublikowano

Gram w to 1 raz i co wybrać ? i jak dobrze rozpoczac gre jak ktos sie zlituje i napisze na gg 39640491 dam lajka lub -

tyrtyu

Opublikowano

@up

Najpierw naucz się grać potem coś kupuj. Na początek zagraj każdą postacią z tej rotacji i zobacz która przypadnie ci do gustu i która będzie ci się łatwo grało.

Moim zdanie z tej rotacji dla początkujących idealna jest Annie : )

Opublikowano

Gram w to 1 raz i co wybrać ? i jak dobrze rozpoczac gre jak ktos sie zlituje i napisze na gg 39640491 dam lajka lub -

Na początek najlepiej Mastera Yi

Opublikowano

Maokai vs Nocturne vs Shyvana

- który najlepszy jungler?

-najlepszy gank?

-najlepszy w TF?

-najlepszy solo top?

-najlepszy haras ?

- którego byś kupił?

Opublikowano

@ Okri

Jungler - Nocturne

TF - Wszyscy ale chyba najbardziej Shyvana

Solo - Shyvana

Haras - Maokai / Nocturn

Ja bym osobiście wybrał Nocturna ponieważ wdg. mnie nie jest zły też na linie ale w każdej chwili możesz iść do jungli . Liczę na Lubię to :)

he?

Opublikowano

Mam te 1,3k ip i zastanawia mnie eve (oczywiście na normale 30lvl) . Myślę też na nasusem i jest opcja ze dozbieram na Olafa. Prosze powiedzieć mi ich +/- i kto lepiej się sprawdza w swojej roli ...(Olafa nie chce di jungli ,do jungli mam udyra i lee sina).

Daje "LAJKI" :)

A i czy evką da się coś jeszcze ugrać ?

ponawiam
Opublikowano

@ Okri

Jungler - Nocturne

TF - Wszyscy ale chyba najbardziej Shyvana

Solo - Shyvana

Haras - Maokai / Nocturn

Ja bym osobiście wybrał Nocturna ponieważ wdg. mnie nie jest zły też na linie ale w każdej chwili możesz iść do jungli . Liczę na Lubię to :)

Dzięki , lecz proszę o jeszcze jakąś opinie

Opublikowano

ponawiam

Evelinka jest trudna w chuj ... Osobiście polecam Ci Olafa - postać wyje***a w kosmos.

Plusy

Off Tank

Dobre pasywy w skillach

Dobry dmg

Posiada slowa

Łatwy do ogarnięcia

Minusy

Brak stuna

Z baronem miałem kryty po 1.4 k ;) Mając build pod hp/ad .

Liczę na Lubię To .

he?

Opublikowano

Maokai vs Nocturne vs Shyvana

- który najlepszy jungler?

-najlepszy gank?

-najlepszy w TF?

-najlepszy solo top?

-najlepszy haras ?

- którego byś kupił?

Zdecydowanie Maokai, chory pasyw, jungla tez swietna, ulti wygrywajace tf, z linii nie musi schodzic dzieki pasywowi (co chyba 7 spell jego atak leczy go za 7?(nie jestem tego pewien) % hp, Harras niesamowity

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...