Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragas vs Lux. Proszę o + i - tych postaci :) Kto lepszy na harrasowanie ;d

Gragas.

Amumu vs. Twisted Fate

Kto najlepszy? Chodzi mi głównie żeby szybko sie nafeedować.

Tf

Powtarzam pytanie bo nikt nie odpowiedział, odpowiadacie na najnowsze a o starszych zapominacie, tylko tym razem tak,

Nocturn or Akali or Karthus or LeBlanc Czy może poczekać na Ahri?

Wady/zalety postaci, i cio wybrać ;x

Za dużo chcesz, nikomu nie chce się opisywać, dlatego nikt nie odpowiada. Poza tym nocturn to nie to samo co akali albo karthus. Czy tak ciężko SAMEMU poszukać plusów i minusów?

Możesz je znaleźć tutaj:

http://leagueoflegen...lay.php?fid=116

Tematy dość, stare, ale plusy i minusy są:

http://leagueoflegen...ad.php?tid=8647

http://leagueoflegen...ad.php?tid=7312

http://leagueoflegen...ad.php?tid=7047

ps. cio strasznie dziecinnie wygląda

Kogo kupić.

Garen i Warwick czy Nidalee

Nidalee.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram jakoś zajebiście tą Caitlyn ale zaczyna mi się nudzić.. kogo mi polecicie na zastępstwo dla niej? Gravesa mam jak coś...

Vayne ? :x

Nocturne czy Graves czy Talon czy Caitlyn czy Riven

to zależy czym wolisz grać, na dystans, Cait albo Grav,

bardziej do nakurwiania to Riv Talon lub Noc

graphic.png

Opublikowano

mam ok 1500 kaski i zastanawiam się nad kupnem jakieś postaci, mam na oku veigara ale może doradzicie mi lepiej proszę o pomoc

Opublikowano

Polecam tobie kupno siona lub evelyn. Evelyn jest bardzo fajna lecz trudna dosyć, ale jak się nią nauczy się grać to jest super. A sion jest taki trochę "Over power" jego ulti ma bardzo dużego health steal. Sion jest łatwy ale mi się szybko znudził a Evelyn jest moim zdaniem lepsza ale słabsza od Siona. Zdaje mi się że Sionem będzie ci się lepiej grało.

2yzq.png

Opublikowano

Jaki champion, jest kontra na jaxa??

Dobrą kontrą na Jaxa jest: Garen, WW ogólnie postacie Ap CC, czyli z jakimś stunem, polecam też kupno Frozen Heart, Thornmail.

wobqx.jpg
Opublikowano

Słyszałem, że tą vayne da się ostro siekać, lepiej od caitlyn. Ale musiałbym na nią pozbierać kaski ;p Ale mam do wszystkich pytanie, wiem, że niby dużo zależy od samego gracza ale jak i od jego teamu. Ale kto według was jest najbardziej op(over pover) właśnie ad carry ranged? Czy może coś w stylu warwicka offtanki? a może jeszcze coś innego...?

Specjalista
Opublikowano

Uważam, że strasznie nie doceniana jest Tristana ! Ona robi straszną sieczkę ! Ogólnie z ad carry to Caitlyn i Tristana .

Ps Tristana jest for free :)

giphy.gif

Opublikowano

Słyszałem, że tą vayne da się ostro siekać, lepiej od caitlyn. Ale musiałbym na nią pozbierać kaski ;p Ale mam do wszystkich pytanie, wiem, że niby dużo zależy od samego gracza ale jak i od jego teamu. Ale kto według was jest najbardziej op(over pover) właśnie ad carry ranged? Czy może coś w stylu warwicka offtanki? a może jeszcze coś innego...?

Wg mnie:

The most op ad carry: Graves

The most op offtank: Lee Sin

The most op caster: Morgana/LeBlanc

The most op tank: Alistar *with love*:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Kog maw, caitlyn, vayne.

Wg mnie:

The most op ad carry: Graves

The most op offtank: Lee Sin

The most op caster: Morgana/LeBlanc

The most op tank: Alistar *with love* :)

Imo karthus, swain, brand > morgana. Morgana ciężki przeciwnik na midzie dla ap carry, ale w teamfightach o wiele bardziej lubię te trzy postaci, które wymieniłem :)

W aktualnej mecie nie za bardzo gra się tankami. Teraz offtank > tank. Chociaż alistar jest dobrym supportem.

Opublikowano

Od dość długiego czasu zastanawiam się nad kupnem Shaco / Pantheon. Na chwilę obecną posiadam Tryndamere.

I w tym momencie proszę Was o pomoc :

- Plusy i minusy Shaco, Pantheona, doradzenie w wyborze ( kupować czy poczekać aż uzbieram więcej PZ ),

- Ew. zaproponowanie jakiejś innej postaci za 3150/6300 ( op musi być ).

Opublikowano

kennen czy trundle, prosze o plusy i minusy ;p

Trundle to shit. Sam go mam i był świetny ale go zdebuffowali i jest chu*owy.

Kennen jest prostszy do ogarnięcia i ma dobrą pasywkę do team playu.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Większość gra tutaj tylko normal blind pick. Grajcie draft normale - gdzie nie potrzebny jest tank, a support i ad carry są głównym wątkiem gry. Gra tam nie jest taka prosta i nudna!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miksterek - cassiopeia bardzo ciekawa, podobnie z Irelią. Polecam obydwie! - jak Irelia to offtank! :)

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Większość gra tutaj tylko normal blind pick. Grajcie draft normale - gdzie nie potrzebny jest tank, a support i ad carry są głównym wątkiem gry. Gra tam nie jest taka prosta i nudna!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miksterek - cassiopeia bardzo ciekawa, podobnie z Irelią. Polecam obydwie! - jak Irelia to offtank! :)

Wiem że bardzo ciekawie obydwie postacie ale oczekiwałem innej odpowiedz chce sie dowiedziec ktora według ciekawsza i odrazu + i -

Opublikowano

Ciekawsza, jest chyba cassiopeia. Mały colldown w spellach, ciekawe utli i fajnie zgrane umiejętności - super combo + ignite to jest coś. Minusem jest papierkowatość tej postaci czyli mało hp oraz armora. Ale na to są specialne itemy. Posiada slowa przez co cięzko do niej dojść.

Irelia... mniej ciekawa, nie mam jej ale parę razy nią grałem. Bije dużo, posiada dużo armora, ale jak dla mnie jest nudna nie wiem co powiedzą inni. + jest to melle więc też do dup*!

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...