Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nocturne vs. Vayne

Który z tych postaci byłby lepszy do grania w stylu Talon'a? Kto lepszy? Najlepiej + i - ^^

Nocturne. ;)

Vayne nie szczególnie mi przypadł, grałem, ale efekty słabe, może w uciekaniu za i przed przeciwnikiem jest dobry, ale na pvp według mnie sobie nie poradzi.

Nocturne jest typem Talona, bardzo podobny do niego. Nocturnem możesz się pobawić w wojownika albo zabójce ze względu na szybkość ataku jaką zyskuje.

Talon ma skille pod full AD, offtank. Nocturnem bez dodatkowego życia powinieneś ogarniać.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Volibear vs Master Yi? :>

W tym przypadku można kupić jednego i drugiego. Co prawda nie grałem Volibear'em, ale w meczach jest całkiem niezły, dobija mnie zwłaszcza przerzut -.- A Master Yi - super do dominiona ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

Kogo w Jungle ?

Olaf vs Udyr vs Warwick ?

Wszystkie postacie dobre do dżungli. Tu zależy większość od ciebie. Ja osobiście gram Udyrem i jest bardzo fajnie. W dżungli radzi sobie bardzo dobrze dzięki postawy żółwia. Warwick też nie jest zły dzięki leczeniu. Co do Olafa nie wiem, nigdy nim nie grałem.

Arcymistrz
Opublikowano

Jaka postac polecacie ktora walczy nie na odleglosc tylko normalnie , ma duze DMG?

Akali , Xin Tryndamare

Polecałbym ci Akali :D

Opublikowano

Który mag, dystansowiec jest najlepszy ?

Mam na oku Brand'a, Xerath'a, Malzahar'a

BĘDĄ

+

Polecam ci Xeratha ma cholernie daleki zasięg dzięki skillowi W. Posiada też stuna jeżeli użyje się E a potem Q lub ultimate . Ulti jest świetne może uderzyć 3x ma wielki range . Xerath ma łatwą farmę minionów nie tracąc przy tym dużo many

Arcymistrz
Opublikowano

Polecam ci Xeratha ma cholernie daleki zasięg dzięki skillowi W. Posiada też stuna jeżeli użyje się E a potem Q lub ultimate . Ulti jest świetne może uderzyć 3x ma wielki range . Xerath ma łatwą farmę minionów nie tracąc przy tym dużo many

A ja właśnie polecałbym ci Branda

Zjada on Xeratha na combo

Też ma stuna

MA diabelskie ulti :D

Opublikowano

Nidalee czy gragas?

Nie mogę się zdecydować.

Nidalee jak ogarniesz dosyć dobra .

Zasięgowe + duży DMG Q

Leczenie chyba W

I pułapki

Na dodatek dosyć dobre ulti .

Gragas jest podobny .

Zasięgowe Q

Regeneracja nie pamiętam z jakiego skilla .

Ulti po opanowaniu jest zajebiste :)

Wziął bym gragasa .

Opublikowano

gragasem 0 funu z gry, żałuje że go kupiłem, choć zawsze mam staty na +, walniesz pente, pocieszysz sie chwile i juz. Nidalką jest wiele dróg, możesz być AD, AP, Supportem.

167161466687770313241.png

Opublikowano

xin zhao

+ dobre skille tzn , 75+ ataku i 3 hit podrzut do góry. 40% szybciej bije , dobija do wroga tak jak katarina , ulti zwiększa mu armor i magic resistance , przydatne na team fighty.

+ co 3 strzał leczy go około 30-50 hp

+ dobry do jungli

+ solo potrafi zabić każdego.

- słaby na nafeedowanych wrogów.

twich

+ znika

+ nafeedowany nie do pokonania.

+ dobry do ganków

- wkurzający i to ostro.

Ja bym kupił xin zhao.

Opublikowano

karthus

+ elite dobijacz z ulti.

+ ściana spowalniająca.

+ po śmierci może walić jeszcze przez 7 sec , np ulti.

+ za zabicie miniona lub potwora dostaje mane

+ pro na team fighty

- papierowy troche bo jak są ad przewnicy to szybko ginie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...